Kettős üzemű. Először nagy légszállítással felnyomja a cuccost aztán átvált rettenetesbe és beállítja a nyomást.
Én a digitális verziót vettem a német ebay-en, olyan száz euró körül. Ahogy nézem, most drágább. Egy 4.20-as gumicsónakhoz használom, azt taposós pumpával elég reménytelen vállalkozás előírt nyomásra felfújni, ezzel pár perc.
Én egy egyszerű pár ezer forintos kínai 220/12V-os kompresszort használok. Gumicsónakot (6 szeméklyes) felfújja 10 perc alatt. A másik megoldás ha esetleg van, a kocsi gyári kompresszora. Nekem van, mivel nincsen pótkerekem. Profi, nagy teljesítményű.
És ez arra is jó, hogy leengedd, teljesen laposra szívja.
Köszi, de nem segítettél. Van forgólapátosom, ami felfújja a matracot, de a sátrat meg sem mozdítja, mert nyomása nincs. A kis nudli dugattyúsom pedig ami a gk gumit felfújja, nos az 2 óra alatt nyom annyi mennyiséget ami egy virgácsot felfúj a sátoron, és van 3.
Én valami ilyesmire gondolok hátha valaki használ hasonlót?.
Nagyon nem mindegy, hogy dugattyús vagy forgólapátos kompresszor. Előbbi kis levegőmennyiséggel, de nagy végnyomást tud, a másik sok levegőt szállít, de kis nyomással. Ilyen célra mindenképpen az utóbbi való, nekem is van, de inkább egy jó (nagy átmérőjű, kétirányú) kézipumpát használok.
az "a-frame cabin" világ legegyszerübb/legnagyszerübb legpraktikusabb legyorsabban legolcsóbban felépithető, kiválóan hő és vizszigetelhető bármilyen méretben elkészithető házikója . Egyszóval otthonnak a llegjobb.. .
Eladó egy Eriba Nova 500 típusú lakókocsi, kéttengelyes, konyharésszel, külön kézmosóval, és ebédlő asztallal. Elősátor nincs meg hozzá, csak valami nyitott ponyva. Minden egyéb kellékkel együtt eladó 300 e Ft-os fix áron. Szállítása trélerrel oldható meg, kb tíz éve nem volt mozgatva. Megtekinthető tavasszal, jelenleg vidéken van egy nyaralónál. Tel: 06 (20) 360 2240
Eladó egy Eriba Nova 500 típusú lakókocsi, kéttengelyes, konyharésszel, külön kézmosóval, és ebédlő asztallal. Elősátor nincs meg hozzá, csak valami nyitott ponyva. Minden egyéb kellékkel együtt eladó 300 e Ft-os fix áron. Szállítása trélerrel oldható meg, kb tíz éve nem volt mozgatva. Megtekinthető tavasszal, jelenleg vidéken van egy nyaralónál. Tel: 06 (20) 360 2240
Keress rá a neten a :Jandó sátor. Gyárt elősátrat,kimondottan jó minőségben,olyan anyagból mint a teherautók ponyvája. Az meg igen tartós. Balatonfűzfőn van a cég
Az enyém is Obelinkes, az elősátor 3m x 5m-es, az előtető 2m x 4m-es! A minősége szerintem is megfelelő, nálam az elősátor 2016-ban Görögországban 3 hónapot,
Szia ! Én az Obelinken vettem 2018 . tavaszán. Hypercamp Onyx 240. Pont olyan mint az oldal hirdeti. Szerintem ettől azért van modernebb/ tetszetösebb/ kivitel is .De én meg vagyok elégedve vele.Acél csövekkel ami szép nikkelezett vagy krómozott.Azért irom , hogy van esetleg modernebb mert ennek azért van súlya. Lehet aluminium csövekkel is rendelni.Viharspanifer müanyag csatja be van építve, érdemes hozzá rendelni a hevedert is / a csat tipusa miatt /Volt, hogy magára hagytuk hetekre, semmi gond nem volt vele.