Én csak a második sorban voltam, és fényképeztem. Kedden majd berakok pár fotót. Ma nézem meg hogy sikerültek, remélem jók lesznek! Bryan tök aranyos volt, és szuper volt a hangulat. alig várom a pesti bulit!!
Szuper volt a tegnapi BA koncert Bécsben. Sikerült az első sorban helyet foglalni. Megsimogattam Bryan vállát, könyökét, és tenyerét, amikor lejött a szinpadról a Best of Me közben. :-)))) És még egy gitárpengetőt is elkaptam, amit Keith dobott be. :-)
Lesz majd egy nagy meglepetés a szerdai koncerten is, de nem lövöm le a poént. Mindenesetre nagyot fog nézni a közönség. :-)))
egyéb családi / lelkiismeretei okokból fájó szívvel és árengedménnyel adnám 2 db jegyemet Bryan Adams jövő heti koncertjére.
2003.április 23. szerda
Budapest Sportaréna
D szektor, G sor, 5. és 6. szék
Bolti ára: 10.900,- Ft/db (+ én még fizettem jegyenként 200,- Ft kezelési
költséget).
A kettőt együtt 20e HUFért bármely rajongónak.
A jegyek a legjobb szektorba szólnak, testközelben a szupersztár.
sziasztok. tudtok valami arról, hogy mennyire fogynak a pesti koncertre a jegyek? jövő héten ráérek megvenni? (lehet, hogy tudok szerezni ingyen jegyet, oszt addig nem veszem meg mig ki nem derül :))
mennyien lesznek, mit saccoltok?
mikortól érdemes bemenni? asszem 6 kor van a kapunyitás, de nemtom lesz-e előzenekar, mert szerintem nem.
Sziasztok! Csatlakozom a társasághoz. Én is ott voltam '92-ben azon az alulreklámozott Bryan koncerten. Lehettek kb. 10-15 ezren a Népstadionban, ami elég nagy bukás volt, de a hangulat engem megfogott. Egyébként éppen akkor kezdődött Barcelonánban az olimpia, és épp aznap nyerte meg Egér az első aranyát 400 vegyesen, lehet hogy ez is hozzájárult a gyér nézősereghez.
Ahogy emlékszem kb akkor kezdte megismerni az ország Bryant jobban, akkor jött ki a "Waking Up The Neighbours" rajta az "Evrything I do"-val.
Én is akkor lettem rajongója a srácnak, és megismertem rengeteg Bryan-fant az internetről. Én leginkább a "Reckless" ala "Summer of '69"-os stílusát kedvelem, a legnagyobbb kedvencem az "Into the Fire" album , a legfrissebb nótáival viszont nem vagyok túlzottan tisztában. A'szem elmegyek erre a koncertre, hogy korszerűsítsem tudásom. :-)
Hali!
Én is ismerlek ám, csak a nickedet nem tudtam :) De már tudom ;)
Ezekszerint te vitázol olyan szépeket a '83-as topicban már jó ideje :) Szoktam olvasgatni, ott van a kedvencekben, csak nem tudtam hogy te vagy :))