Mint már említettem, volt alkalmam megtapasztalni, hogy mekkora "gay icon" Mylene Farmer, mivel voltam kint egy koncertjén, és a hallgatóság nagy százaléka a "másként gondolkodók" köréből került ki. Egyébként, ez a dolog valóban a "Sans contrefacon" c. számhoz köthető, illetve annak a filmzeneként való felhasználásához, a "Pedale douce" c. moziban. Ez egyébként a magyar TV-ben is lement, és marha muris volt, amikor magyar szinkronnal énekelték a szóban forgó számot az egyik jelenetben.
(Nem tudtok olyan "mylenes" témát bedobni, amiről ne tudnék mindent...) :-)
"Giorgino"
Giorgio!
mylene mellett javaslom hallgasd meg lara fabian-t. nekem a "lányok közül" ő a kedvencem. kicsit búgós a stilus, de ez engem nem zavar, mindemellett győnyőrű a hölgy
Hát, nem tudom, hogy honnan lehet ilyen képet beszerezni, mert én az említett dedikált fotót még valamikor 1997-ben kaptam. Egyébként az a fotós, aki ezeket a tényleg nagyszerű képeket elkövette, sajnos a közeljövőben elhalálozott. :-(
Na, ha tényleg szeretnétek egy rajongói összeröffenést, akkor majd írjatok a címemre!
"Giorgino"
Ui: Bocs, ha néha van egy-két elütés a beírásaimban, de nem tudok gyorsan gépelni... :-(
Halihó "Martin"! Én mint nagyon nagy rajongója a hölgynek, próbálkoztam már dalszövegfordításokkal, annak ellenére, hogy sajnos általában kettes voltam a gimiben franciából. ;-) Az a bibi, hogy nem írogattam le ezeket a magyarításokat, de majd pótolom.
Amúgy az említett "Sans contrefacon" c. dal egy olyan (kis)lányról szól, aki azt játsza, hogy ő fiú. Egyébként ez a szám óriási sikernek örvend a francia melegek körében. (?) Ezt amúgy megtapasztaltam, amikor a "Mylenium Tour"-on kint voltam a Bercy-ben. Elfogadom a másságot, de egy kicsit sok volt belőlük.
"Giorgino"
ja még annyit, hogy egy szót sem értek Mylene szövegeibôl, csupán annyit tudok franciául, hogy Zidane. :-)))
szóval egy esetleges magyar fordítás érdekelne, nem tűnik tartalmatlan történetnek...
hello.
hát, hogy ôszinte legyek az elsô élményem Mylenenel elég rázós volt, a sans contrefacon (jól írom?) videótól gyerekfejjel a hideg kirázott, ahányszor megláttam rögtön elkapcsoltam az MTV-t. Aztán egyik nap azon kaptam magam a suliban, hogy azt dúdolgatom, így legközelebb - nem vicc - háttal a tévének végighallgattam. :-))
aztán jött a desenchanteé, azóta is kedvenc. mostanság mondogatom is az ismerôsöknek a feldolgozás hallatán, hogy ez egy francia csaj szerzeménye, de csak hümmögnek.
Nemrég beszereztem a Live a bercyt, a California és az xxl hibátlan, egyelôre más cuccom nincs Mylenetôl.
Még nem olvastam el a korábbi hozzászólásokat, de hamarosan nekiülök...
Emberek!
Állítólag a TF1-en a napokban konfirmálták, hogy 2003. október 21-én jelenik meg Mylene Farmer új albuma, melyet turné is követ majd.
Remélem, hogy nem csak áprilisi tréfa a dolog...
"Giorgino"
Nem rossz ötlet! :-) Lehet kezdeni a gyűjtést! Utána meg nektek a pénzt az írható CD-kre! Feltéve, ha minden kell a gyűjteményemből...
Ja... Tegnap megjött a "Giorgino" egy újabb változata. Egy kicsit érződik, hogy kalóz DVD-ről vették át, mert néha beremeg a kép, de amúgy jó.
Íme egy kép Mylene-ről, a "Giorgino" c. filmből. Azt hiszem, hogy mindent elmond a film hangulatáról.
Mint már említettem, Magyarországon egyedülálló gyűjteménnyel rendelkezem Mylene Farmer-ügyben, és szívesen segítek nektek a vele kapcsolatos gyűjtőmunkában, de ehhez az kell, hogy írjatok a címemre! Talán ezért is lenne értelme egy fan-clubnak...
"Giorgino"
Nekem elég sok klippem, és számom van tőle, természetesen a KaZaa-ról. De sok dolog nem érhető el így. Továbbá van egy klippje, a pourvu qu'elles soient douces, ami 177 MB. Ezt nem tudom leszedni, hiába van meg. Le lehet tölteni a webről?
Sziasztok!
Nekem megvan az összes klip, nagyon jó minőségben, lévén, hogy DVD-ről másolták át őket videokazettákra. Ezen kívül megvan gyakorlatilag az összes TV-s fellépés és interjú 1984-től 2003-ig, szintén videokazettákon, és többségében jó minőségben. A "Giorgino" c. film is megvan, aránylag jó minőségben, és már beígérték egy kalóz DVD-s másolatát, amit talán a héten megkapok. Remélem, hogy ez még jobb minőséget garantál! A filmzene is megvan külön CD-n, de ezt csak kezdő öngyilkos-jelöltekenk ajánlom. ;-) Laurent Boutonnat félelmetes zenét kreált a filmjéhez. Amúgy elfogultság nélkül jó a film, és nem Mylene Farmer miatt. Amúgy, elég keveset játszik benne, úgyhogy nem is lehet csak miatta szeretni.
"Giorgino"
Én Kazaa-val szedtem le párat, majd' 1 CDnyi klip van (ez nem sok, mert jó hosszúak), ha kell szívesen felírom. Bár korábban itt voltak hírek a DVD-kről, én inkább megvárnám amígy azokat berippeli valaki.
Tud valaki olyan címet, ahol megvannak a számai, és a klippjei? Próbáltam már KaZaa-val, de nagyon alacsony volt az átviteli sebesség. És nagy rajongója vagyok, de nem tudok várni napokat egy hosszabb klippjére. Továbbra is érdekelne a dalainak a magyar fordítása. Ha van ilyen. Kösz!