Houm Soukba kb. 7 dínárért visz el a taxi, de ha csak piacozni szeretnétek akkor szerintem bőven elég a midouni. Ugyanazt megkapni csak kevésbé erőszakosabbak az emberek és kisebb. Oda meg 2 és fél dínár a tarifa.
Sok-sok képet csináltam a szállodáról de még "feldolgozás" alatt vannak.
Mi tavaly voltunk kint, nem a Gardenben, hanem a Venta Club Heliosban, onnan 3 dinár volt Houmt Souk, tök hihetetlen volt, hogy ott milyen olcsó a benzin, ezáltal a taxi is. :)
A tenger a mi szállodánknál borzasztó koszos volt, de valószínűleg belejátszott az is, hogy az utolsó 3 napban igen erős szél és vihar volt. Ettől függetlenül nekünk nagyon tetszett ott, az emberek is eszméletlen jófejek. Idén Egyiptomba megyünk.
Már olvastam itt sokmindent a Garden Parkról, jót rosszat vegyesen, de tudna nekem valaki sok-sok képet is küldeni? Houmt Souk-ba a piacra mennyiért visz el a taxi? Mármint mennyi a reális ár? Tényleg olyan gáz a tengerpart?
Én múlt nyáron voltam a Garden Parkban. Igaz nem gyerkőccel, de a szálloda tele volt a kicsikkel a babakocsis gyerekektől egészen nagy gyerekekig. Szerintem a szálloda egy kis paradicsom a gyerekeknek. A személyzet is imádja őket.
A gyerekek vonatkozásában kb. ennyit tudok mondani, de mással kapcsolatban ha van még kérdésed szivesen válaszolok.
Mi egy csodálatos hetet töltöttünk itt. Biztosan ti is nagyon jól fogjátok érezni magatokat.
Mi április 28.-án utazunk Djerbára a Garden Parkba. Azt szeretném kérdezni, hogy volt-e már valaki kisgyerekkel (10 hónapos) és hogy milyen volt a megítélése a hotelnek így gyerekkel! Többnyire az ételek miatt aggódom! Hallottam már rossz véleményeket is hasmenés és egyéb tünetek ügyben. Aki már járt ott mostanság kérem írjon nekem valamit, hogy mire készüljek! Előre is hálásan köszönöm.
Meg szeretném kérdezni, hogy meg tudja-e valaki adni egy Djerbán kint levő magyar idegenvezető e-mail címét vagy telefonszámát, hogy felvehessem vele a kapcsolatot! Szeretnék a családommal a 2 napos Szahara túrára elmenni, de a hotel ahol leszünk magyar idegenvezetést nem tud biztosítani, pedig a gyerekeim miatt ez fontos lenne. Köszi ha segítetek!
Először is hálás köszönet minden korábbi informatív hozzászólásért.
Sokat segítettetek így is. Mi ha minden igaz a családdal mennénk Áprili 14. én,
a Golden Park-ba. Ha valaki tudná, és leírná, hogy milyen a tenger ilyenkor, annak hálás lennék. Lehet már fürödni benne? Nem túl alacsony a hőmérsékelete?
A sivatagi túrát sokan említettétek, nem is szeretnénk kihagyni. Leginkább a várható időjárás érdekel, és a fürdési lehetőségek, a hotel medencéjének állapota.
Helo! Köszönöm ez elegendőinfó!
Legalábbis tudunk viszonyitani.
Amint az elöbbiekben irt beszámolókat olvastam, úgy látom a vásárlást illetően nem nagyon kiemelkedő terület. Még azt se olvastam , hogy valaki a látott képek alapján hozott haza szines tányérokat diszeket. A leginkább a plüstevéket és a vizipipát vásárolták, gondolom gyerekeknek, ezt mi is szeretnénk venni!
Köszönöm az eddigi infókat!
Ha van valami érdekes amit ajálanál szívesen fogadom!