Tábor Sándorral álmodtam. Meg Zabolával. Volt egy baromi nagy jeges tó, amibe valaki bele akart fúlni, de én, a HŐS, aki bírja a hidegvizet, kihúztam a hajánál fogva. Lány volt és felkete hajú. (Hogy ezt a Zsuzsát folyton meg kell mentenem...)
Mindjárt megyek órára.. Senki sehol?? Kata csak nem elkapott a telefonőrület és mindenki téged akar? Legalább ketten legyünk itten no. Lova,lova,lova viszi messzíre.. :-)
Akkor jöttem haza a banyabol, katikam, es a biciklin hazafele a fagyban esöben hajnal haromkor mit csinalhat az ember, mint sirverset dudolgat. Kurva elet...
Gerda! Most megyek megkérdezni, amit kértél. Ha nem jutnék utána géphez, akkor holnap átnézek a Sixtybe,jó? Ugye csak a felvételivel kapcsolatban kell kérdeznem? Őszintén szólva nem nagyon emlékszem a péntekre.
Maci, ha erre jársz! A Nightwish koncert leírhatatlanul jó volt, de sajna már szept első hetében elfogytak állítólag a jegyek. DE majd legközelebb!
mi ez a punnyadás, fiatalok, öregek? mar megint kezd bedögleni a forum, ugy latom, kellene szervezödnie valami taboros talinak, rugdossatok Pista bacsit, hogy hivja össze a bandat!
Haha. Na már megen itt vagyok. Zajlik az élet most rúgnak ki minekt a koliból már megen nemvagyok orán ez tiszta elképesztő. most válaszoltam apukának jelek szerint kétszer is hát igen kifog rajtam a technika.
Ancsa drága én szivesen bármit csak eddig nem volt minek mer előbb utóbb ugy is beszélünk. öszintén bevallva a maratoni élménybeszámolóidat elküldhetnéd mailben mer az ugy olyan kis személyesebb. Aztán maj én is. na innen is kitesznek ugyhogy csók sziaztok
Nemtudom ki emlékszik Kabir Bedi-re a Sandokanból. No valahogy így nézne ki asszem a női Sandokan. Szerintem nagyobb sikere is lett volna a filmnek, persze így sem volt kicsi.
Cibkat mobilom újra él gyengélkedett egy kicsit az előző napokban.