Keresés

Részletes keresés

miramaru Creative Commons License 2005.06.16 0 0 2800
Hú ez a Seo taiji nagyon helyes srác. Van benne valami hidés, na persze csak így első ránézésre.

Hide. :D Aranyos kis hide. :DDDDDDDDDDDD Most azért írok annyi mosoly jelet hide mellé, hogy prezeltáljam, hogy vele kapcsolatban mososlyogni kell. Néha szomorú leszek, ha rá gondolok, pedig ő azt akarta, hogy mindenki mosolyogjon. Úgyhogy.... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

miramaru Creative Commons License 2005.06.16 0 0 2799
Hát... ha mindened azért nincs is, több, mint amire számítottam. :)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.16 0 0 2798

MIRA

ezek vannak:

1. Celebration - PV

2. Desperate Angel - live

3. Endless Rain - live

4. Forever Love - PV

5. Joker - live

6. From X To X Japan - Music Station

7. Sadistic Desire - live

8. Silent Jealousy - live

9. Standing Sex - live

10. Weekend - live

11. X - live

12. Yoshiki drum solo - Last live

13. Amethyst - Visual Shock 5

14. Crucify my love - live

15. Crucify my love - PV

16. Rusty Nail - Clamp

17. Rusty Nail - Játék

18. Scars (Dahlia - Visual Shock 5) - live

19. Tears (Dahlia - Visual Shock 5) - live

20. The Last song - Last live

21. Vanishing Love Live - Visual Shock 2

22. Weekend - (Dahlia - Visual Shock 5) - live

23. Weekend + Dahlia - Last live

24. Extasy - X with Luna Sea

25. Yoshiki - Unfinished - Music Station

26. X Japan - Last Live 1997. 67 perc

lehet, hogy mindenem van??

Sárkány Creative Commons License 2005.06.16 0 0 2797

:-))))))))))))))))))))

Aszittem már eltűntél. Csak élvezkedjél nyugodtan, kivárjuk....

Előzmény: ^^Riana^^ (2796)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2796

Mindent megkaptam köszyke csak most sorry csajok  lejött egy uj sorozat a kevdenc énekesemmel szoval amig végig nem néztem halott vagyoka világ számára :D

De ha megtörtént jövök vissza és mindenkinek küldök amit kért

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2795

Mira,

biztos ismered ezt német honlapot. szerintem nagyon jól van struktúrálva és a legújabb dolgok is mindig fent vannak (kár, hogy nincs angol verziója).

a downloads-ban most a PopJam interjút lehet leszedni. megnéztem, teccett, bár ezt az új rockos image-t szoknom kell:)

GACKT site

aaahhhh, mit találtam:)

mm6
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2794

Seo Taiji:)

stst4st2st5st3st6
Előzmény: harpokratesz (2790)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2793

oké. reggel beírom. nem felejtem el.

1-2 db jobb B'z számot is írhatnál ki, csak hogy halljam milyen. de ha nem fér rá, majd másra.

Előzmény: miramaru (2791)
miramaru Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2792
a b'z az tökjó!
miramaru Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2791
Holnapra is jó lesz, ha megmondod. Én úgy is csak negyed 7-re megyek be, ha 4-ig beírod ide, hogy mi van, akkor úgy állítom össze. De ha elfelejted az sem akkora gond. Nem valószínű, hogy lenne átfedés.
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2790
nahát, nem eccerű, szóval: CLIPS < 6. -ra klikk 
Előzmény: harpokratesz (2789)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2789

még egyszer:  SEO TAIJI

Előzmény: harpokratesz (2788)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2788

egy Seo Taiji klip (megj. Gackt-al egyidős a srác:)

SEO TAIJI

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2787
jah, te ismered a B'z -t??   milyenek?
Előzmény: harpokratesz (2786)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2786

csak holnapra tudnám megmondani, nem tudom fejből. de nyugodtan írj ki bármit, amit gondolsz, tulajdonképp nincs sok klip, inkább koncert részletek 1-1 szám erejéig, asszem, de franc tudja. olyan rég néztem, még tavaly valamikor. leginkább a Last Live-ra emlékszem, az felejthetetlen, csodás élmény volt. Yoshiki egy isten, de a többiek is borzasztó szimpik (szegény Hide).

és majd szeretnék sok-sok Yoshikit is, az önálló dolgait egyáltalán nem ismerem.

ahhh, most épp Seo Taiji videókat szedek le egy honlapjáról. remélem meg is tudom nézni:)

Előzmény: miramaru (2785)
miramaru Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2785
Fel tudnád esetleg sorolni cím szerint, hogy melyik X klipek vannak már meg neked? Csakhogy nehogy véletlenül olyat írjak ki, ami már megvan. Chemistry mellett van rengeteg hely, mert igazóból tőlük 15 számot tudtam letölteni eddig, ami mp3-ban nem foglal több helyet 100 MB-nál, úgyhogy van mellette 600 mega üres. Ha nem tudod most megmondani, hogy mik vannak már meg, akkor nem X-et írok mellé, hanem tagok szóló dolgait (Yoshiki, hide), Babylon olyat gondolom nem adott. Színvonalra azok is abszolut megütik az X-et.
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.14 0 0 2784

Yoshiki-t én is imádom!!!!!     

majd szeretnék is kiiratni cd-ket, biztos van egy csomó mindened tőle, mert csak az van nekem, amit Babylon-tól kaptam, a Last Live, de vágott verzió és klipek az X Japan korszakból.

tényleg ne haragudj Gackt-ra, ő ilyen furi lélek, nem hibátlan (bár ki az?), de mégis annyira szeretnivaló:)

oké, akkor csütörtökön várlak.

Hero-t meg játsszák moziban mostanában, szélesvásznon feltétlen látni kell.

Előzmény: miramaru (2783)
miramaru Creative Commons License 2005.06.14 0 0 2783
Ezen kívül együtt vacsorázott Bush-al és Koizumi-val Amerikában, és Yoshiki jól be lett mutatva Bush-nak, nagyon örültek egymásnak. Erről is van video. :P

A 2002-es Yoshiki feat. Violet UK Symphonic koncerten a Tokio-i szimfonikusokkal lépett fel, ami nem lenne olyan nagy dolog, hiszen ez már többször előfordult, viszont itt még vezényelte is őket. És a karnaggyal is nagyon jó barátok, az emberke még kaviárt is hozott neki ajánkékba Oroszországból, mert tudta, hogy szereti.

Roger Taylor (a Queen dobosa) szintén nagy haverja, írtak is együtt két számot, a Foreign Sand-et és a Final Destination-t. Amikor a Music Station-be ott ülnek, az egy kabaré. Roger Taylor hullára nem ért egy szót se, de nagyon jókat bólogat, annyira vicces.

Ezen kívül spanol az összes professzorral a Kaliforniai Egyetemen, konzultálnak karvezetés ügyben (mivel Yoshiki-nek már rosszak az izületei és nem fog tudni örökké zongorázni), kitalálta, hogy karnagy lesz, és idős korában szimfóniákat fog írni, amíg meg nem hal. Persze egyenlőre Violet UK-zik, amíg még bírja (ez minimum 10 év még szerintem).

Ez persze még abszolut nem teljes felsorolás volt, csak kiemeltem néhány embert, valahol van róla egy lista is, hogy ki miket mondott róla. Mind csak csupa jót. Úgyhogy Yoshiki az tuti, hogy jófej. :) De gackt is az, már nem is haragszom rá. :)

------

Igen, a csütörtök az nagyon jó lenne, akkor valamikor 6 nagyed hét után benézek. A Chemistry-t még nem írtam ki, úgyhogy akkor MP3-ban viszem. A DVD-idet meg mindenképpen viszem ugyancsak. A HERO-t ha háromszor nem láttam, akkor egyszer sem. :) Tony Leung. :PPPPPPPPPPp
miramaru Creative Commons License 2005.06.14 0 0 2782
Bill Gates-el is jóban van, Bill azt mondta, hogy Yoshiki által ismerte meg (jobban) Japánt. És még virágot is küldött neki egyszer a hülye Ii Tomo műsorba. :) Itt egy kép róluk is, valamilyen autóversennyel játszanak az X Box premierjekor (ennek kivételesen semmi köze az X Japan-hez, ez a Microsoft conzol-ja, mint a Sony-é a PSX vagy más néven PlayStation).

miramaru Creative Commons License 2005.06.14 0 0 2781
A heves indulat, na igen. :) Lenyugodtam. Nem emlékszem rá, hogy a tavalyi alakításán mennyire voltam kiakadva (lehet, hogy nem ennyire, bár biztos nem tetszett), de most rosszkor volt szegény reklám rossz helyen. :P

Yoshiki nem volt ám mindig ilyen flancolós, de az utóbbi időben (mondjuk, hogy utóbbi 10 évben) szakmailag is annyira elismert lett, hogy most már nem teheti meg, hogy akármilyen étteremben egyen. (Szegény. XD) Ez már presztizs kérdés. De ettől még tökjó fej. Végülis a császárra sem mondom, hogy rossz fej lenne, csak mert mindig elegáns helyen eszik. Ez vele jár. Jól mondom? :) Ha van rá pénze, megteheti.

Ja, amúgy ne tudd meg, Yoshikit MINDENKI imádja. Már úgyértem, hogy aki a szakmában, a politikában vagy a közéletben számít, az MIND Yoshiki fan. Szóval ennél feljebb már nem tudom, hová juthatna. A császár imádja, köztudottam az X a kedvenc együttese és Yoshikit kérte fel, hogy írja meg az uralkodásának a10. évfordulójára az Anniversary-t. Ezt a videót kiírom majd a Chemistry mellé, simán odafér, és szerintem óriási.

Koizumi (japán miniszterelnök) szintén X 'rajongó', még azt is elárulta, hogy a kedvenc száma a Forever Love.

Itt egy kép róluk:

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.13 0 0 2780

^^RIANA^^

megkaptad a mailemet?  pénteken küldtem.  csak azért kérdem mert nem mindig szoktak elmenni.

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.13 0 0 2779

ha a csütörtök neked megfelel a héten, akkor gyere. tudod, 18 h-angol után. a kedd még bizonytalan, a szerda tuti nem jó.  

Chemistry-t??  jaj de jó, de melyik albumot, vagy vegyes?

majd mindjárt megnézem a honlapjukat, az utóbbi két lemezük a nagyon jó.

jó mp3-ban is, sőt inkább abba, mert be akarom vinni a gépbe, de ha már audioba írtad, úgy is oké.

Előzmény: miramaru (2776)
harpokratesz Creative Commons License 2005.06.13 0 0 2778

na jól van, látom a heves indulat elszállt, amit azért nem nagyon értettem, mert G-tól az ilyesmiket már megszokhattuk, hisz nem most reklámoz először ezt-azt. tavaly is volt már ennek a szépségklinikának a sztárja, biztos emlékszel arra a hülye reklámra, mikor a meztelen csajt kiszedi a medencéből, az is jó kis pucérkodós, G. is félmeztelen és kurvára ki van sminkelve, alig lehet ráismerni. elég bugyuta mindkettő, ez is, meg az is. jó tudom, nem ez a lényeg, hanem hogy úgy egyáltalán minek vállal ilyeneket (mutogatni magát), de még mindig jobb, mintha az utcán árulná a bájait, vagy bordélyházat (gésaházat) reklámozna, bár franc tudja, ott legalább van némi kultúra is. arról nem beszélve, hogy olyasmihez adja magát, aminek ő személy szerint ellene van (már a házasságnak). ezek G. személyiségének az ellentmondásai, amit sose fogunk megérteni, jobb ha elfogadjuk. engem addig nem zavar a dolog, amíg zenészként jól teljesít. ha nála megfér a kettő együtt, hát lelke rajta...

Yoshiki ilyen flancolós, ejjha??  na igen, G. azért ilyen dolgokban elég normális és tök egyszerű csávó, meg amúgy is, csak a média és a divatdiktátorok csinálnak belőle néha majmot. enni meg biztos szeret, csak nem látszik rajta:) 

ezeken a fotókon úgy teccik:)

umiumi3
Előzmény: miramaru (2775)
Sárkány Creative Commons License 2005.06.13 0 0 2777
Világos... :-))))))))
Előzmény: ^^Riana^^ (2769)
miramaru Creative Commons License 2005.06.12 0 0 2776
A héten egyébként bemmennék hozzád, most 23-ig nem lesz vizsgám. Igaz, hogy az épp egy szigorlat lesz, nade... :) És akkor viszek Chemistry-t is. Hogyan kéred? Audio CD-n, ugye?
miramaru Creative Commons License 2005.06.12 0 0 2775
Harpo, biztos igazad van Gackttal kapcsolatban. Persze még szeretem nagyon, de ezt azért úgy nem kellett volna. Nagyon nem. Ami a borvicsis műsort illeti, ott nem volt semmi különös, G és Y se egymáshoz, se egymásról nem beszélt, max 2 szót. Olyanokat, hogy 'ezt hogy kell enni?' vagy 'ízlik?', szóval semmi különös. De tényleg. Perig valami normális téma azért szóba jöhetett volna. Viszont az tök érdekes volt, hogy kiderült, hogy Gackt nem is akkora sznob, mint amekkorának látszik (mondjuk hogy van nála nagyobb is :)). A műsorban 3 féle kaját ajánlottak fejenként 3 étterem kínálatából. Namost Yoshiki a lehető legelegánsabb étteremeket ajánlotta, olyat hogy oda rajta kívül max a császár megy, szóval elég igényes a csávó ilyen szempontból. Gackt ehhez képest ilyen.... kajáldákat ajánlott, az egyik kábé olyan szintű volt, mint itt Pesten egy kínai, ahol ilyen tartályokból mérik az adagokat. És akkor így be van indulva rá hogy itt annyira jó kaját adnak, hogy meg kell őrülni és elmondja háromszor. Namondom, jólvan, a látszat mégis csal. Gackt is tud azért kajáért lelkesedni.
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2774

Igen van ott koreai server is :D

harpokratesz Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2773

mailt most küldöm mindjárt neked a riana. címre.

küldök neked cd-ket postán, amire kiírhatod nekem a cuccokat, majd dvd-ket is fogok a filmeknek.

RAIN-nak borzasztóan örülök, de a másik kettő is bitang jó. úgy látszik hasonló az ízlésünk pop-vonalon:))

én nem online játékozom, mert egyelőre csak a munkahelyen van netem. dc++ sincs épp ezért, pedig de kéne, meg a többi fájlcserélő is. van egy emule nevű, amin állítólag minden ázsiai film fent van. ajánlom, ha még nem ismered.

Előzmény: ^^Riana^^ (2770)
^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2772

jaj gyorsan egy off szereti itt vki az online fantasy játékokat?

^^Riana^^ Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2771

ja és igen van pont :)

riana.@freemail.hu

de a tündehercegnős is jo

vagy dc++on meg vannak osztva az ázsiai dolgaim onnan is lehet tőlem tölteni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!