Szia ! Minél távolabb a központtól annál jobb,de lényeg,h a tengerhez közel legyen.Michalis nem rossz,de ha kisgyerek is van utálni fogja az utat a tengerig,de főleg vissza. És én semmi képen nem utaznék busszal olyan irodával amelyiknek nincs saját busza vagy csak busza van és ......Ebből szoktak érdekes dolgok-nem kellemesek-kialakulni.
A Michalis apartmant nevét beírtam a keresőbe, és kihozott egy csomó találatot.
Azon kívül, hogy a főút túloldalán van, más baja nincs, sőt, mindenki nagyon dícsérte. Szép maga az apartman is, + a kertje, medencéje, stb...
A tengertől és központtól való távolságáról megoszlottak a vélemények, talán egy picit húzós, de szerintem egyáltalán nem vészes, ha tényleg ilyen szép környezetben lakhat az ember.
Egyszerű kérdést tettél fel, mégsem tudom, hogy itt válaszolhatok-e rá, remélem, nem lesz gond, nem reklám akar lenni:-).
Tavaly az Apollón Travellel mentünk, Ilias-ban laktunk, de ez most lényegtelen.
Befizettünk több kirándulásra ott helyben a Sithon Travel-nél, és ezért több "ajándékot" is kaptunk, legnagyobb és legfontosabb, hogy az idei apartmanra nincs gondunk. Az viszont lutri, hogy hol fogunk lakni. Most csak buszjegyet kellett vennünk, az már megvan.
szia melyik utazási irodától jöttök?Mi a Sipi tours,azon belül németh travel.Remélem én is hogy jó idő lesz és nem nagyon mentek fel az árak,de majd kiderül.Remélem összefutunk majd ott is.Mi is készülünk a narancspartra.Hol fogtok megszállni? Michalis apartmanról valaki valamit tud?
Szegeden szállunk fel a buszra. Olvastam a régebbi hozzászólásokban, hogy mások is indulnak 4-én.
Nagyon remélem, hogy már jó idő lesz, mire odaérünk. Illetve abban erősen bízom, hogy meleg lesz, kétségeim a tenger hőfoka miatt vannak. Bár a Narancs-part egy jó kis védett öböl, remélem, hogy ott felmelegszik a víz kellemesre. Tavaly elvittek oda bennünet, és annyira tetszett, hogy leginkább oda szeretnénk naponta lejárni.
Szerintem egész nyáron, de még tavalyelőtt is ugyanezek az árak voltak. Remélem most sem változik sokat. Reméljük, ha megjöttél írsz nekünk az árakról.
Tavaly mi is voltunk Sartin, de az utolsó turnussal, nem tudtam, hogy azok az árak, amiket mi tapasztaltunk, általánosak-e v. csak a szezonvégnek szóltak.
Örömmel olvasom, hogy más ilyen árakkal találkozott. Az a 10 €-s, 2 személyes tál nagyon tuti volt, 3-an jól laktunk belőle, nem beszélve a 2 €-s gyrosról:-)! Ettünk pizzát és spagettit is, nem beszélve a többi finomságokról!!
Valamennyi kaját most is viszünk- inkább csak reggelire, de szinte felesleges, mert igazán tűrhetőek az árak. Isteni finomak a péksütik (na és az egyéb édességek - már aki szereti a jellegzetes édes szirupos, mézes nyalánkságokat, nekem sajnos nagyon bejönnek:-) ). Elnézést kérek azoktól, akiket esetleg megbántanék, nem áll szándékomban, de a fentiek miatt azokat sosem tudtam megérteni, akik az 1 heti v. akármennyi, pihenésre kiszorított kis idejükből nekiállnak főzőcskézni. Én a tengerparton sajnálom a konyhában tölteni az időt, főzni otthon is lehet. Bármelyik kajáldában percek alatt elém rakják a finomságokat és még csak nem is drágábban, mintha otthon ennék v. magam főznék. Ez az én véleményem, ne kövezzetek meg érte:-)!
Sziasztok! Tavaly 14 euroért kaptál 2+1 nagy pizzát vagy 2+1 tésztát. Nagyon finom volt. 10 euróért 2 személyes görögtálat 2 üdítővel. 2 euróért fincsi gyrost. Én azt hallottam, hogy nem mennek fel nagyon az árak, kellenek a turisták. Majd meglátjuk.
Sziasztok, Mi is azon gondolkozunk a párommal, hogy mennyit vigyünk...mi szeretnénk résztvenni néhány fakultatív programon, pl a kék lagúnán :)tud valaki ajánlani esetleg még ilyen programot, amin nagyon érdemes résztvenni? augusztus 7-től nyaralunk, esetleg jön valaki ugyanebbe az időbe?
Nem autóval megyünk, bár robogót vagy kisautót szeretnénk bérelni pár napra.. Most, hogy jobban belegondoltunk a pénzecske amit viszünk inkább közelít a 300 euróhoz..remélhetőleg el is éri.. Ugye nem halunk éhen? :D Ja amúgy a kaják többségét visszük magunkkal.. husit kell kint venni, zöldséget, meg viszünk vizet,teát is de valószínűleg az majd kell!
Hát a görög válság miatt jobb ha kicsit többet viszel...nagyvalószínűséggel nagyon el fognak szállni az árak...az üzemanyag már sok helyen az ötszáz forinhoz közeli szintet veri...:(
Sziasztok! mi idén először megyünk Sartira:)Kettecskén megyünk a pátommal, kíváncsiak vagyunk,már nagyon várjuk jún. 4-én indulunk. :) A Kipriotis apartmanban szállunk meg, valakinek van tapasztalata? Minden tanácsot szívesen fogadunk:)
Hello! Mi is akkor és oda megyünk.. :D én is nagyon parázom az időjárástól, na meg az euró-görög csődök és stb-től! Te mennyit váltasz kb? És melyik társasággal mész? Melyik apartman? Bocs a sok kérdésért.. :D
Sziasztok Én először írok sokat olvastam a fórumon korábban. Úgy néz ki Én megyek először a fórumozók közűl Sartira május 21-én Azt mondják 25-30 fok meleg lesz remélem igazat mondanak. Három hét és indulás