UDV.EMBERSANYI!NEKEM 2.2 BENZIN VAN.VAROS: 10./10.5 VEGYES: 9. / 9.2 PAJA:7.8 /8.5 ESZLELTEM NEM MINDEGY HOL TANKOLSZ EZEK AZ ERTEKEK SHELL OMV. HA MOLNAL JETNEL STB. PLUSSZ 1 LITER MINDHAROM SZITUNAL.95OS
Sziasztok!Hallottam,hogy a 607-eseknek az ablakemelő a gyengéje.Nálam a jobb hátsó kattog le- és felhúzásnál.Ez a vég jele?Drága móka?Előre is köszi.HK
halló halló! Érdeklődnék, neketek mennyit eszik a 2.2i benzines gépetek városban/rövidtávokon? ja és bontott alkatrészek érdekelnek még mindíg a kocsihoz! üdv:zsolt
Szia azért mert ha a motorelektronika hibát észlel kikapcsol az esp asr, mert hibás rendszerrel nem tud együttműködni, ugyan is a az esp komunikál a motorvezérlő kompjuterrel, és ha ott hiba van akkor ő üzemen kivül helyezi magát.
1 a hűtők lamellái totál tele vannak kosszal pihékkel, a vízhűtő és a klímahűtő között tud egy kosz paplan kialakulni ami nagy mértében rontja a hűtést .
2 rossz a termosztát ( elég ritka hiba de érdemes kicserélni kb 3eft)
3 beledolgozik a motor a víztérbe (hengerfejes) de reméljük csak valami más
A klímát kikapcsolja ha a víz túlmelegszik ,hogy a motor jobban tudjon hűlni , (felforrás megelőző stratégia)
A ventilátor mindkét fokozata megy e rendesen ilyen melegben előfordul ,hogy menet közben is szükség van rá.
Ha eddig nem volt vele ilyen probléma csak ebben a nagy melegben, első körben ki kéne venni a vízhűtőt és jól átmosni a kliímahűtővel együtt .
Sziasztok,köszönöm szépen a segítséget betg és dugo66 nak a linket megnéztem és hétfön már telozok is.
Most viszon egy másik problémám van sajnos,jöttem haza balatonrol 90-130km/h közt elkezdett menni fel a vízhöfok kijelzésem
visszaálltam kb 70km/h ra akkor meg beállt 90c-ra rendörlámpánál sem megy fel de a klimám is egyszer hideget fúj egyszer meg mintha nem müködne (pedig most lett feltöltve) mintha a termosztát szarakodna jött egy kis domb már ment is fel a víz kiirta stop meg ellenörizzem a vízszintet de miután lehült annyi víz volt benne amennyi kell,megy a ventilátor meg minden.
Kéne látni ,hogy mit ír be a hibatárba , lehet az adalékolo kompjuter vacakol , valami szoftveres zűrzavar ezek az autó hajlamosak ilyesmire , a megoldás valószínű a FAP rendszer végleges megszüntetése lehet .
Ha jól emlékszem a szűrő már kapott néhány furatot.
Azert gyanakszok ra mert egyszerre ritkan ut be 3 hiba. aztan eltunik majd ujbol mind a 3 elojon. A fogyasztasom jo, a motor szepen megy. (kivetel ha az esp jelez akkor leveszi a teljesitmenyt).
Sziasztok,segítségeteket szeretném kérni 2,2hdi automata 607-em van annyi vele a problémám,hogy közeledek keresztezödéshez vagy lassulok és visszavált 1-be néha nem mindig ránt egy kicsit,mi lehet vele.
Válaszokat elöre is köszönöm.Amugy tökéletes a verda.