Téli gumi nincs, viszont új nyárit rakattam fel nemrég, semmi gondom nincs vele, írtózatos profilmélység jobban tapad bármilyen felületen mint az új téli a személykocsikon.
Mennyire firtatják, mert akkor megyek a fűnyíróval azon van téli. ?
Azért gondoltam a hóláncot, hogy már téli gumi nincs akkor az is valami.
Szia.. Én úgy tudom, Szlovákiában NEM kell hólánc..csak a téli gumi kötelező.. http://sacr.sk/article?id=288&category=43&lang=hu ez a szlovák turizmus hivatalos honlapja, és ott egy szó sincs erről.. Tavaly egy autón sem láttam hóláncot, legyen szó bármilyen ott fellelhető nácíóról.. Benő
Szia ! Nem azért kell neki,hanem mert kérhetik a rendőrök ha ellenörzés van,főleg töllünk puruttya magyaroktól.Én is azért vettem,mert családdal és persze kiszámított lóvéval nem akartam egy büntetést kockáztatni.Az azért durva lenne ha használni kéne! üdv geri
Szia..mi tavaly voltunk Donovalyban, egy 98-as 4.0 explorerrel..teljesen felesleges a hólánc szerintem..high fokozatba sem kellett kapcsolni..persze csak akkor, ha a normál parkolóba szándékoztok állni, nem fel a pályához akartok menni.. Szépen tisztítják az utat, ott nem lepődnek meg annyira azon, hogy télen hó szokott esni..nem úgy mint nálunk.. Meg leszórják a murvához hasonlatos apró kaviccsal, amitől jobban tapad a gumi. Besztercebányától felfelé.. Nos ez lenne a véleményem..egy jó téli gumival simán felmész. Benő
Helló Na mi meg most jöttünk meg Ausztriából.Itt nálunk 50cm hó van(Pilisszentlászó) 3órát lapátoltam a havat...,de gyögyörű! Szívesen odaadom bármikor a láncot,nem kell semmit se adnod,bár sörös vagyok.!
Sziasztok.. Egy kis segítséget szeretnék kérni.. Van egy 2002.-es 4.6 v8 Explorerem..aminek ha meleg az utas tér kapcsolható az össz kereke, ha hideg akkor nem. Nagy nehezen kiderítettük, hogy a 4x4 elektromos modulja rossz. Ennek a sorozatszáma 1l24-7h473-ad. Ezért a modulért reális 80.000 magyar birodalmi forint? Várom reagálásaitokat, amit előre is köszönök. Benő
Isti, azert mert neked meg a regebbi tipusu ajto van a vason. Majd az okosok megmondjak pontosan, de mintha 97 vagy 98-tol mar ez - a Banfai ur fele - az ajto lenne... Nalad ugye kilincs van amit ha egyik iranyba forgatsz akkor ablak nyili, masikba meg az egesz ajto. Itt a gombnyomasra az ablak, he benyulsz a rendszamhoz es ott nyitod akkor meg az ajto nyilik.
Lenne egy komplett gyújtókábel készletem valakinek akinek éppen szüksége van rá.A sajátomhoz vettem,de sajnos rövidek.Mint kiderült régebbi (94-ig)gyártott expihez való.11 ezer forint volt,márkatársi áron,jó nagyot bukva,6000-ért elvihető.Csont új,dobozában.