Keresés

Részletes keresés

-boneheaD- Creative Commons License 2002.04.29 0 0 227
Akkor jól sejtettem. Talán a 6.fejezet volt videón, bár erre azért nem vennék mérget. (a kazi borítóján egy ilyen pofa volt azalatt a "háló" alatt)
Amúgy én tegnap negyed12kor ki is kapcsoltam, vhogy nem volt kedvem tovább nézni :(

Jah, én se néztem az utóbbi videós részeket, mert vhogy nem jött be ez a kormánytitkolózikmiközbenazidgenekköztünkjárnakésszintemindenrészegyforma fíling............

Előzmény: Cooper (226)
Cooper Creative Commons License 2002.04.29 0 0 226
Igen már megjelent. Nekem is ismerős volt. Viszont az is biztos, hogy jó régen. Én már vagy 2 éve nem voltam videókölcsönzőben, de ezt a részt már láttam.

Viszont ettől a héttől kezdve csütörtökön este 8-kor lesz először és a vasárnap esti lesz az ismétlés időpontja. Forrás: TV újság.

Előzmény: -boneheaD- (225)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.04.28 0 0 225
(csak én írok már ide?)

A mai rész nem jelentmeg véletlenül videón?
Olyan ismerős volt ez az arc ezalatt a "rács" vagy háló vagy mi a szar alatt....

-boneheaD- Creative Commons License 2002.04.24 0 0 224
Aham, köszi.

Valakik a többi kérdésre?

Előzmény: Zombie (223)
Zombie Creative Commons License 2002.04.22 0 0 223
Az elso kerdesre: a Viasat az 5. szezont adja.
Előzmény: -boneheaD- (222)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.04.22 0 0 222
Hi all!
Én is eléggé szeretem e sorozatot, régen még az m1-en néztem. Az összes Mo.-n megjelent könyv megvan, de sajna a Viasatos szériába csak most kapcsolódtam be egy résszel ezelőtt. (th a mesterséges intelligenciás-ban)
Kérdéseim:
- a mostani a Viasaton hányadik széria?
- a tegnapi film csak nekem tűnt röhejesnek?? nagyon fura volt, pontosabban ironikus. vagy rosszul éreztem, más nem gondolja így? Köszi előre is!

p.s. van vmi érdemleges magyar x akták honlap?

Lookretia Creative Commons License 2002.04.16 0 0 221
rendszeres X-akták és millennium néző vagyok, és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek milyen koncepció alapján kerül egy-egy film-ötlet az egyik ill. a másik filmbe
korábban ez valahogy egyértelműbb volt, most viszont némelyik rész lehetne akár a másik sorozatban is

a másik gondom az, hogy minek kellett ezt a Larát állandó szereplőnek behozni - és ezzel is az x-akták felé közeledni - szerintem semmi szükség rá (különben sem túl szimpatikus)
kár, hogy frank családját egyre inkább kiírják (kivétel persze az angyalos rész), szerintem az is egy fontos összetevő volt

alric Creative Commons License 2002.04.15 0 0 220
A félbehagyott csillagháborús program terméke, valami műhold.

Érdekes, az előző Stephen Kinges rész után most William Gibson volt a társírója C. Carternek. Sajnos nem lesz több ilyen "híresség", legalábbis ahogy néztem.

Előzmény: neménvagyok (219)
neménvagyok Creative Commons License 2002.04.15 0 0 219
lawnmower man téma

az elejét nem láttam kristálytisztán

mi volt ez a nagy picsa lézerágyú gebasz, ami lelőtte a lakókocsit a végén?

Előzmény: cyber.greg (217)
cyber.greg Creative Commons License 2002.04.15 0 0 218
"Ha"?
Akkor eredetileg mér nem lehetett?
Mosmár tökmindegy, már majdnem teljesen meXoktam.
Előzmény: Delomar (211)
cyber.greg Creative Commons License 2002.04.15 0 0 217
Ez a mai rész nem volt egyszerű!
Akkor a csaj meg a pasi most itt keringenek valahol a neten?
Biya Creative Commons License 2002.03.19 0 0 216
A gond csak az, hogy már sikerült végignéznem (kisebb-nagyobb megszakításokkal) a PRO7-en, itt meg ha jól tom a 4. szízon megy és nekem már halvány lila fogalmam sincs, hogy akkor hol járt a sztori. Viszont a főnököm biztosan nem értékelné, ha azért késnék minden hétfőn (vagy kedden) mert nekem X aktákat kellett néznem... sszal ez kib@szás. ( mellékesen: Buffy szerintem kicsit ijesztőbb, mint X.a. mégis 21.00-ás kezdéssel megy. Meg még majd keresek ilyeneket, nemtom kiket akarnak így megóvni a szörnyű, pusztításba-pusztulásra késztető, mindenféle lelki problémát okozó filmektől:)
Előzmény: BlackMonday (215)
BlackMonday Creative Commons License 2002.03.19 0 0 215
Hi!

Sajnos nekem se tul jo a vasarnap este, de ha jol emlexem, akkor a Kiralyin leadott utolso szeria is vasarnap ment keson, es nem is birtam fentmaradni soxor, mert akkor hajnalban kellett mennem dolgozni. Most is atalakitotta az eletemet, mert hetfo hajnalban szoktam felutazni Pestre otthonrol, de mostanaban inkabb vasarnap este jovok vissza, h. meg tudjam nezni:)

BM

Előzmény: Biya (214)
Biya Creative Commons License 2002.03.19 0 0 214
Kösz az infót! Ez még jobb időpont! Hát nem sokat fogok látni belőle :((
OFF
Mé van az, hogy a legjobb filmeket ennyire ökör időpontban adják? Ez sem vészesebb, mint mondjuk a boszorkánykard vagy a láthatatlan ember ( no comment egyébként) ezek bezzeg fő műsoridőben 20.00-kor mennek. A francba! Vagy át kellene állítanom a belső órámat? !?!? OFF vége
Előzmény: BlackMonday (213)
BlackMonday Creative Commons License 2002.03.19 0 0 213
Hi!

Asszem hetfo ejjel ismetlik, de most nem tom fejbol hany orakor, lehet h. mar keddbe nyulva?

BM

A vasarnapi resz nagyon asz volt (Emily)!

BM

Előzmény: Biya (212)
Biya Creative Commons License 2002.03.13 0 0 212
Nem akarok semmi jó elébe vágni, de nem nézte valaki közületek a PRO7-en az uccsó évadot, ezen belül term. az uccsó 2 részt? Hmmm...nem sámli ... aki látta, érti mire gondolok! Kiváncsi lennék a véleményetekre. Nem mondok mást róla, nem akarom lelőni idejekorán. Amúgy nem ismétlik a V3-on valamikor a vasárnapi részeket? Annyira szar ez az időpont nekem.
Delomar Creative Commons License 2002.03.13 0 0 211
Érdekes mostanában valamely Blikkben azt nyilatkozta a V3 műsorigazgatója, hogyha nem szeretik meg a szezon végéig Scully új hangját, akkor attól kezdve visszahozzák a Nárayt. Bár ez csak olyan kitérő válasznak tűnt.
Cooper Creative Commons License 2002.03.04 0 0 210
Tegnap a 4X06 volt nem a 05. Mi ennek az oka?

Cooper

Zombie Creative Commons License 2002.02.23 0 0 209
Egy ilyen oldalt en is szivesen elolvasnek. Mar csak azert is, mert SZVSZ az osszeeskuves sztori nehol olyan szinten mond ellent onmaganak, hogy az mar faj...

Nem baj azert szeressuk :)

Előzmény: alric (208)
alric Creative Commons License 2002.02.23 0 0 208
Nem tud valaki egy honlapot, ahol kivonatolva vannak azok a részek, amik a fő sztorival(ufó-összeesküvés) foglalkoznak? Ugyanis már nagyon rég volt, ráadásul sok részt nem is láttam.

A szinkronnal kapcsolatban annyit, hogy az utolsó részben az egyik epizódszereplőt Skinner eredeti "hangja" szinkronizálta. Vagyis nem lehetett az az ok, hogy nem ért rá/nem vállalta, szóval nem értem, miért nem maradhatott.

Delomar Creative Commons License 2002.02.18 0 0 207
így van. Ha megnézed azokat amiket felsoroltál a Mafilm Audio(Vészhelyzetet, Star Treket biztosan) szinkronizálta, akik szerintem a legjobbak. A két általam említettnél Dezsőffy Rajz Katalin volt a szinkronrendező. Ami pedig a Romantica című csatornát illeti az tényleg szánalmas, az ottani szinkron. Dehát nézzük meg például az Angelt a Viasaton. Annak is elég béna a szinkronja.
Előzmény: FFeri (205)
Jeto Creative Commons License 2002.02.15 0 0 206
Az X-aktakban senki sem hal meg, csak atalakul:-) (Eljen a Morley's)

Ami a szinkront illeti, en az egesz sorozatot lattam angolul, es eddig a Viasat3 szinkron tetszik a legjobban, pedig amugy nem vagyok nagy hive a csatornanak (20 emailbol egyre valaszolnak).

Előzmény: tuzson (192)
FFeri Creative Commons License 2002.02.15 0 0 205
Szerintem az RTL Klubon elég jók a szinkronok (pl. Vészhelyzet, 3. műszak).
pROx Creative Commons License 2002.02.14 0 0 204
Miért, hol van jó magyar szinkron? A Romantica csatornán? (Mindig elkap a röhögőgörcs, ha véletlenül odakapcsolok.)
Előzmény: Delomar (203)
Delomar Creative Commons License 2002.02.14 0 0 203
Érdekes, a Blikkben is egy féloldalas sztori volt a szinkron körüli dolgokról. Ott is azt nyilatkozta a V3 programigazgatója, hogy az új hang sokkal jobban hasonlít az eredetire. A rajongók pedig tiltakoznak. De szerintem a valóság az, hogy mivel ez egy másik csatorna saját szinkronstúdióval dolgoznak, tehát saját emberekkel. Egyébként meg lehet nézni a V3 sorozatait szerintem elég gyengék a szinkronok(kivétel a Star Trek). pl. Angel, Buffy is elég béna szinkron.
Előzmény: zombieball (202)
zombieball Creative Commons License 2002.02.13 0 0 202
kamu. 1 szót se higgyetek el belőle. valamiért nem tudtak vagy nem akartak megegyezni Náray-val.
Előzmény: Sparks (185)
FFeri Creative Commons License 2002.02.12 0 0 201
Adalék: a narrátor hangja is más lett, de a régi narrátor hangja ott van a Láthatatlan ember c. sorozatban, mint narrátor (ami szintén új sorozat, új szinkron...)
zombieball Creative Commons License 2002.02.12 0 0 200
200 :)
zombieball Creative Commons License 2002.02.12 0 0 199
Szinkron nagyon rossz. Miért nem adják feliratozva?? Szegény Frank Blacknek v hogy is hívják pedig Reviczky v hogy is hívják :) lett a magyar hangja, nagyon rossz! Angelnek pedig más a hangja a Buffyban és az Angelben. Ilyet még nem pipáltam
FFeri Creative Commons License 2002.02.12 0 0 198
Igen, most duálban jön a Viasat3, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy választhatsz az egyes v. a kettes monó hangvivő között, vagy kapcsolhatsz sztereóra (ezt elvileg arra találták ki, hogy az adott adó adhatja - de szép - az eredeti hanggal és szinkronnal is a filmet, te meg váltaszthatsz). Na, ez utóbbit nem engedi a TV bekapcsolni. Korábban Nicamban jött a Viasat3 és minden rendben volt...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!