Remélem senkit nem riasztottam meg a nyilvánvalóan irreálisan magasnak feltételezett 100 fős létszám lehetőségének beírásával!
Már bánom is, hogy egyáltalán számszerűsítettem ilyesmit... :-(((
A cél nyilvánvalóan nem az ezzel a kirándulással, hogy 100-an legyünk, hanem, hogy egy csodálatosan szép, vidám napot töltsünk együtt; s Solaris fórumosokról lévén szó a kirándulás jó hangulatához nyilvánvalóan jelentősen hozzájárulhat legkedvesebb zenekarunk is azzal, hogy velünk tartanak a budai hegység eme talán egyik leggyönyörűbb helyére szervezett kiruccanásunkra! :-)))
Az útvonal elég rövid, merthogy azokat is szívesen látjuk akik nem szokták a túrázást. Magyarul inkább szabad levegős beszélgetésre számítsatok, mint órákig tartó kirándulásra. A tervezett útvonalon két hely is van, az egyiken kb 50-60-an férnénk el, a másikon úgy 30-an. Majd meglátjuk, melyiken állunk meg. A környéket sajna igen sokan ismerik, ezért korántsem biztos, hogy a tisztásokon csak mi leszünk, de nem gond. Sok kis ember jó helyen is.... Minen esetre aki csak tud, hozzon magával ücsörgő pokrócot.
Közben eszembe jutott, hogy a Bogdán Csabit is - családcentrikus lévén - családostul invitálhatnánk az eljövetelre.
Úgyis - tudomásom szerint - pl. akirschner is most fűzi a családját, hogy jöjjenek Ők is; így a gyerekek is jól ellehetnének egymással...
Arról meg már nem is beszélve, hogyha gitárt is hozna esetleg a Csabi, akkor már nem kéne vadásznunk több Solaris dalokat ismerő gitárosra... ;-DDD
Azt viszont még jó volna kideríteni, hogy a tervezett útvonalon mekkora tisztás van vajon? Mekkora társaság tud egy helyre leülni úgy, hogy senki ne érezze kirekesztettnek magát a buliból?
Ez a szervezés szempontjából sem mindegy, hisz ha véletlenül 100 fős létszám lesz, akkor van-e esély rá, hogy közös legyen minden zenés, beszélgetős program?
Lehet megpróbálom én is elhívni unokatesómékat, akik között van szintén zenész; igaz sajna nem gitáros Ő sem, hanem inkább dobos; viszont tudomásom szerint Solarist kedvelő ember...
A Kis Herceget említed :) mindannyiunk kedves barátját.Sajnos csak Róka nélküli képet találtam róla,de így is nagyon klassz.Fényesítem én is a bakancsomat az
És a koncert... Jah igen! Mielőtt megkérdeznétek, ugye természetesen megyek! Sőt szervezéás alatt áll, hogy mindenki hozzon még egy embert... Hoznám az Öcsémet Fehérvárról, aki szintén Solariánus-Solarista-Solarológus-Solaromániás...
Az előbb találtam a rádióújságban: április 8-án vasárnap este - éppen azalatt, amikor Attiláék koncertje lesz a Tavaszi Borfesztiválon, a Városháza Parkban - a Petőfi rádió az alábbi műsort adja majd le:
19:04 - 21.00: ZsoltáRockA Könnyűzenei magazin húsvéti kiadása A tartalomból:
- "Tavaszi szél" Világzene hazai előadókkal
- A Benkó Dixiealand Band jubileumi koncertje előtt
- Szimfonikus rock a Periferic Kiadó művészeivel.
Vendégünk: Pejtsik Péter, Kollár Attila, Vedres Csaba, Szerényi Béla valamint Böszörményi Gergely
- Pop és rockkoncertek az országban
- "Kenyér vagy igazság?" A Republic együttes új lemezéről Műsorvezető: Csűrös Csilla Szerkesztő: Csiba Lajos
Na, hát akkor, aki bújt, aki nem....: mindenki április 22-ére állítsa be magát, a többi már részletkérdés csupán, finomítani ezután is lehet :o), de a dátum már legyen fix.
A dolgok jelenlegi állása szerint 22.-nek áll a zászló. Tulképpen részemről mindegy lenne, de most már én is úgy vagyok mint a Kis Herceg rókája és beállítottam magam erre a 22-i dátumra és egyre izgatottabban várom a találkozót, és már csalódott is lennék ha nem így jönne össze.
Mert ugye nem tudhatom, hogy megyek-e, mert ugye semmi sem biztos még, de ugye tudható, hogy ha módomban áll, akkor feltétlenül ott leszek, ugye, TERMÉSZETESEN! Ugye?
>Ez most vicc, vagy tényleg? Legalábbis nem volt kis mosoly a végén.
(Természetesen a DVD a 2005-ös, nem a felvétel.)
Nagyon nem megy ez a topikolás nekem ;) Azt én is gondoltam, hogy a DVD és nem a felvétel 2005-ös (de nekem ez is meglepő, persze aki nem követi az eseményeket, az pórul járhat -> újszülöttnek minden vicc új). Ráadásul ugye eléggé heterogén a felvételek dátuma, ha jól láttam... ;)
Amit meg szóvá tettem az pont a semmitmondó vizuál effektek, amikor sem arc, sem szem, sem kéz, sem láb sem semmi ilyesmi nem volt látható...
Kapkodtam és felületes voltam. Úgy van bíz'a ahogy mondod, a Keletiből egyszerűbb eljutni a Kolosy térre. Bosi felhívásához is csatlakozom: 30/551-9459 vagyok én távközlésileg,
Köszi a figyelmességet! Először is bocsi a késlekedésért, de a hétvégén a gyerekeké volt a gép, én csak így este férek hozzá. (jelzem ez nem panasz volt). Egyébként ahogy Cirrocumulus említi későbi hozzászólásában vannak eleve Budáról indulók, lehet, hogy én is az leszek, hiszen a vonatról Kelenföldön is le tudok szállni. Persze ha lesznek olyanok akik keletről jönnek és jobb lenne nekik a találkozás a Keletinél akkor odáig is utazhatom. Mindenesetre megnézem az Etele tér és a Kolosy tér közötti eljutás lehetőségét.