Keresés

Részletes keresés

?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -3 0 104

Akiben van szernyi gerinc , és lehetőség , az nem támogatja pénzel putyint , hogy ukránokat öljön az ebböl vett fegyverekkel

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (103)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.01 -1 2 103

Megint csak hulyesegeket irogatsz mert  irannak pl.több gáza van mint oroszorszagnak es katarnak meg egy kicsit van kevesebb mint oroszorszagnak.

Az meg egy lényegtelen része a dolognak, hogy a totális infrastruktúra Oroszországból Európába ki van építve... Csővezetekéken...

Iránból és Katharból meg cseppfolyósítani meg hajózni kéne... az megdobja az árakat.

De azért nagyon élvezzük a köreidet, hogy megmagyarázd, hogy miért is szar az orosz gáz... ami itt van a szomszédban és csak rá kell csatlakozni.

Előzmény: Törölt nick (100)
?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 102

Meg hogy megtudjuk mennyit is ér egy orbáni gerince 

Előzmény: EggOista (101)
EggOista Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 101

Egyébként ha te tudod, hogy kedvezményes áron kapjuk a gázt 15 évre, akkor írd már meg légy szíves, hogy mennyiért is adja Putykó Brada a gázt?

Én mondjuk a gaz németek, akik nem járnak bokázni Moszkvába, ők mennyiért kapják a gázt (ez a szám ugye azért kell, hogy lássuk, hogy miből kapunk mi kedvezményt).

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (94)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -3 0 100

Megint csak hulyesegeket irogatsz mert  irannak pl.több gáza van mint oroszorszagnak es katarnak meg egy kicsit van kevesebb mint oroszorszagnak.

Ugyhogy erős tévedes azt hinni hogy hianycikk lesz a gaz.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (98)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -4 1 99

Mindenkeppen erdekes embertipus az a magyar, aki odaig meg vissza van az oroszoktol, idolja a Putyin de mindezt ugy adja elo, hogy az energiafuggoseg es gazdasagi erdekek blablabla.

Ezek tobbsege irtora buszke a magyarsagara, a magyar tortenelemre, az Istenhazacsalad klasszik szlogenre.

Ez van, ilyenek is vannak. Csak ne lennenek ilyen kurvara buszkek ezek az emberek magukra …

én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.01 -1 2 98

Nyugiság van, az oroszoknak jelenleg nagyobb szükségük van az európából erkezö euromilliárdokra mint európának az oroszorszagbol erkező gázra.

Erre azért ne tegyél nagyobb összeget.

Kína többet is átvesz, többet is fizet... Csak kicsit macerásabb, de ha az EU nagyon köti az ebet a karóhoz, oda is ledobnak egy cővezetéket, aztán az EU meg rophatja a táncot az USA muzsikájára, mert ha nem szedi a lábát, akkor bizony ott is elzárják a csapokat, de akkor már nem lesz orosz alternatíva !

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 97

Azt amire putyin rabolintott az az összorosz gázexport ezrelékekben mérhető mennyisége.

?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 96

Szóval mennyiért is vesszük most 15 évig a gáz köbméterét ?

Ja , és nem kaptunk semmilyen pluszt

F1 Hierro Creative Commons License 2022.02.01 -1 0 95

"Ideadná a sót?"

Előzmény: Snakke (90)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.01 -1 2 94

Nagyonritkan es nagyon kis me nyisegre adnak arkedvezmenyt az oroszok, meg a ruszkifan orbanod sem tudottsokat elerni putyinnal.

Ja.

15 évre már megkaptuk, és pár órája Putyin még megdobta egymilliárd köbméterrel... Ennyire ritkán és ennyire kis mennyiségekkel operál.

Szóval kibaszottul nehéz lesz megindokolni, hogy miért jobb a drágább és környezetrombolóbb USA gáz... De azért meg fogjátok próbálni.... Különben Guri bá nem fog utalni a kedvenc civil szervezeteinek !

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 93

Nyugiság van, az oroszoknak jelenleg nagyobb szükségük van az európából erkezö euromilliárdokra mint európának az oroszorszagbol erkező gázra.

Előzmény: Kód 001 (87)
?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 92

Hiába pávatáncolt neki orbán 

Előzmény: Snakke (90)
Watchdog Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 91

Úgy tűnik, nem kapta meg a plusz gázt seftelésre...

Snakke Creative Commons License 2022.02.01 0 0 90

Putyin rendesen tartotta a távolságot Orbán Viktortól, biztos a koronavírus-járvány miatt

ma 16:03

Blikk-összeállítás

Vlagyimir Putyin már rá se fért a képre, akkora volt az asztal / Fotó: MTI/Kreml

Vagy valami teljesen más miatt, ki tudja, nem valószínű, hogy kiderül, az is lehet, hogy ez a gyerekszoba méretű asztal, aminek két oldalán a két vezető ül, az a normál Putyin-féle tárgyalóasztal. Fura, hogy a görög, meg a mongol miniszterelnököt néhány hete még egy barátságos kis asztalnál fogadta.

A szaga miatt, Putyin kényes az ilyesmire!

?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -1 0 89

Szóval még sem volt semmilyen egymásnak ugratás 

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (88)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.01 -1 0 88

Ezt azért sztálinnal meg hitlerrel is vitasd meg.

Hitlert azért tömték ki a new yorki bankok, hogy lenyomja Sztálint, és így két legyet ütöttek egycsapásra... Azaz majdnem, Sztálin kicsit önjáróbb lett mint tervezték.

Előzmény: ?silámroooN (83)
Kód 001 Creative Commons License 2022.02.01 -1 2 87

Ideje lenne visszatérnek a valóságba/ jelenbe. A tiéd egy 2020 As cikk, az elmúlt hónapokban pedig a nyugati sajtó teleóbegatta a világot azzal, hogy a gonosz oroszok miatt drága a gáz...

Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 86

Nagyonritkan es nagyon kis me nyisegre adnak arkedvezmenyt az oroszok, meg a ruszkifan orbanod sem tudottsokat elerni putyinnal.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (84)
?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 85

Nem , nem

Mindig a piac fog diktálni , és ha olcsóbb az arab , usa gáz onnan fog venni mindenki

A ruszkik meg magura is nyithatják a gázt , az ukránok pedig oda fognak csatlakozni ahhová nekik tetszik ( persze az még sok idő )

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (84)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.01 -1 1 84

Ez a palagáz most pont annyiba kerül , mint a sokszorosan megdrágitott gasprom gáz

Ehem...

Az USA erőlteti a világpiaci árakat.

De hosszútávon előre lekötve, szupere ngedményeket lehet kapni az oroszoktól.

Nekik a biztonság meg a lojalitás többet ér mint a pénz.

Nézd meg: Európában AZÉRT ugrott meg a gáz ára, mert Ázsia többet hajlandó fizetni, és az USA inkább oda adja el a kapacitásának nagyrészét, tovább tolva felfelé a pillanatnyi energiaárakat.

Előzmény: ?silámroooN (79)
?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 83

" Eddig 2 világháború indult, hogy megakadályozza a német technika meg az orosz yersanyagok egymásra "

Ezt azért sztálinnal meg hitlerrel is vitasd meg

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (80)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 82
Előzmény: Kód 001 (75)
?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -1 0 81

Nyugi , nem lesz itt semmi

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (80)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.02.01 -1 1 80

.Ha csak nem gondolja valaki komolyan  a szar és drága USA palagázt, amit épp megpróbál rasózni az eura ..

Sajnos az USA komolyan gondolja.

Eddig 2 világháború indult, hogy megakadályozza a német technika meg az orosz yersanyagok egymásra találását, hogy az angolszász hegemónia fennmaradhasson.

Úgy tűnik, simán kirobbantanák a harmadikat is.

?silámroooN Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 79

Ez a palagáz most pont annyiba kerül , mint a sokszorosan megdrágitott gasprom gáz

Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -4 0 78

Jahogy akkor te nem ebben az országban élsz. Akkor oké más műsort nézel ...

Előzmény: Kód 001 (77)
Kód 001 Creative Commons License 2022.02.01 -1 2 77

Én tényeket írtam, te még fantaznagóriakat.

Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2022.02.01 -4 0 76

És?

Ezt minden Putyin rajongó magyar emberke elmondja milliószor aztán ennyi. Ezt mindenki érti és tudja senkinek nincs is ezzel baja. Energia és ezzel üzlet.

Ami ezen túl van, azaz az orosz modell komplett átvétele és egyfajta tagköztársaság felépítése, amit soha a büdös életbe nem fogtok tudni megmagyarázni ti mint Putyin és orosz fanok.

Kód 001 Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 75

Oroszország egy hatalmas piac: az EU tökonlotte magát a szankciókkal. Oroszország katonai nagyhatalom: és bőséges energiaforrás. Nem Hollandia, hanem Oroszország haza füti és látja el a nyugati erőműveket ....nélkülözhetetlenül.Ha csak nem gondolja valaki komolyan  a szar és drága USA palagázt, amit épp megpróbál rasózni az eura ..

Előzmény: Törölt nick (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!