A tegnapi kihívás- FEJLŐDJ- örök ranglista
Túl vagyunk a tegnapi csalódáson, most már csak az öröm maradt a szép helyezés eléréséért. Úgy gondolom ezt a 990-es eredményt már nem lehet megjavítani. Mindenképp nagy neveket utasítottunk magunk mögé.
És akkor jöjjön egy levélváltás a győztes- volt klántárs- tiszteletére:
2079. Don Pedro Gonzales de Toledotegnap 19:48
Tisztelt Micro Professzor!
Véget értek a mai kihívás csatározásai. Azaz inkább helyesbítenem kell, feladtam a küzdelmet. Ilyen még nem történt soha velem.
A 19:38-as állás: Micro Professzor-Don Pedro 990-940.
Miután ilyen csatára eddig nem kellett felkészülnöm, a végére elfogyott az összes olyan kártyám, amivel még tovább tudtam volna játszani. Erre nem gondoltam, hogy ilyen is előfordulhat.
Mindenesetre sem a napi győzelem, sem a rekord nem lett meg. A rekorddal kapcsolatban most vált világossá számomra, hogy meddig lehet egyáltalán elmenni. Korábban ezeket a lehetőségeket mindig kihagytam, így ez számomra sötét ló volt.
Nagy gratuláció illeti az ellenfelet, ez eddig a játék ezen szakaszának legnagyobb mérkőzése volt.
Jövő évre maradhat egy halvány remény, hogy 998-as eredmény elérhető, de ehhez mindenképp a szerencsén kívül még sok mindennek kell kedvezően összejönni.
Szép volt fijjuk!
2080. Micro Prof (válaszként erre: 2079. - Don Pedro Gonzales de Toledo)tegnap 20:30
Kedves volt klántársam!
Köszönöm a gratulációt.
Tegnap visszamentem, amennyire tudtam, lehet, hogy az 1. szinten még tudtam volna lejjebb menni? Mindenesetre a 7. szintig eljutottam csak kvízeléssel. Pár tematikus sport, ismétlés volt variálva Maratonnal. Aztán megtudttam, amit addig nem, hogy Maradj talpon kártyával való fejlődés is számít. Ezt eddig nem tudtam. A klán segytett, meg felújítással gyártottam őket, így a nehezebb, magasabb szintet megolodttam ezzel. Az 1. szint aljáról mentem fel a 10. szint plafonig. Erőforrás maradt még, de nem tudok már hova menni. Örülök az éremnek meg a rekordnak. Mostanában semmi sem sikerült, ez most gyógyír sebeimre.
Tényleg nagyon színvonalas párbaj volt, mindketten a régi rekord felett voltunk. Köszönet klántársamnak, Cserjének, aki tegnap felhívta a figyelmemet, hogy ha annyi Magad ura kártyám van, akkor meg kéne próbálnom. És gratulálok az ellenfélnek, nélküle nem jutottam vona eddig, ha nem kényszerít egyre feljebb és feljebb.
Számomra a nagy pofon ellenére mindenképp ez a tegnapi eredmény volt a nagy játék!