Ja értem, köszi. Szeretem a jó befektetéseket, örülök, hogy akkor ezt ebben a játékban is bizonyítom magamnak.:)
Más. Az komoly, hogy a Sopron-Falco kezdési időpontja mégsem 14.45 (a litvániai meccs miatt?), hanem az eredetileg is megjelent 18.00 ? Nem igazán örülök ennek, jobb lett volna világosban vezetni, mert legutóbb eltévedtem a megépült új elkerülő utak miatt, pedig Sopronban nagyon jártas voltam. Nem értem hol lehet rámenni a körforgalomból arra a bécsi elkerülő útra, ami volt korábban.
Ez viszont egyszerű. Hetente változik a játékos érték, ha jól választottál játékost akinek emelkedik az értéke akkor a rendszer azért nem büntet mert ügyes vagy.
Egy dolgot viszont továbbra sem értek. Ha a maximum érték 100, akkor hogyan lehet Játékosaim értéke: 100.2 , Pénztárcám 0,3 , Összesen: 100.5 ? Vagyis miért lehet a csapatom értéke akár 100.5 ? Azt hittem, ha valakinek meghaladja a 100 értéket a csapata, akkor el kell adni valakit és venni helyette olcsóbbat, hogy beleférjen a 100-ba. Ezek szerintem azonban ez mégsem így van, mondjuk nem bánom.
Kountz valóban jó, de ő elsősorban a pontokat szállítja, márpedig a lepattanóra és főleg az asszisztra még több pontot adnak. Én a BC-t illetően két nagyon jó választásba nyúltam bele (már a felkészülési időszakban kiszemeltem őket), az FC posztokon hektikusabban teljesítenek a játékosaim.
Nyilván jó lenne Perl Zoli a csapatomban, de nekem sajnos annyi pénzem nincsen, én szerény költségvetésből dolgozom.:)
Ranglisták és azon belül Kedvenc csapat kiválasztása. Ott meg tudod nézni csapatonként is a ranglistát és az által ki is derül, hogy ki melyik csapat szurkolója.
Szia, van rá egzakt válasz, de ezt nem én szeretném megválaszolni - főleg nem itt, hogy az árgus fülű körmendieknek talmi táptalajt adjak feleslegesen.
bazmeg egy honapja volt lassan falco meccs, te jó kitartó vagy:)))
otthon,családban,haverok meg ismerősök között is így kommunikálsz egyébként? nincs egy alap elvárásod a saját hozzászólásaid szellemi nívóját illetően? nem kellemetlen hogy úgy írsz(stílus+helyesírás+tartalom) mint egy kisegítő iskolás? engem tényleg nem égetsz,de elárulnád h magad miért?
ha ennyire ismered név szerint a pajtásokat(meglepődnék egyébként) akkor miért nem privát csatornán traktálod őket?
gondolom erre is lesz valami szellemi fogyatékos riposztod,tiltalak úgyhogy akár meg is spórolhatod:)
Azota varom a valaszt, hogy szervezzunk e gyujtest egy normalis koreora patkany sarga…mert ha Mendezen es a H.Attilan mulik akkor ez marad ami most van😅😅 sarga hugyos