Keresés

Részletes keresés

Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.07.01 0 0 193
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.30 0 0 192
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.28 0 0 191

Nyilván alapból a kritikusok a céggel való jó viszonyban voltak érdekeltek, hiszen különböző kedvezményekhez tudtak így jutni és szerintem világnézeti alapon eleve bejött nekik ez a újfajta filmtípus és a rejtett üzenetei.

Előzmény: Omar Khajjám (188)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.28 0 0 190

Érdekes hogy annak idején sokan a Lucas által rendezett előzményfilmeken is ki voltak akadva, pedig szerintem nem voltak rossz filmek, nem érték el az első három film szintjét, de voltak benne szimpatikus karakterek, a cselekmény is jó volt és technikailag is látványosak voltak

Előzmény: Törölt nick (189)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.28 0 0 189

Én nem voltam a konteósok között. ;)

Meg ősrajongónak se tartom magam, persze kicsiként megnéztem, meg azóta többször is újranéztem+folytatások, spin-offok. De kapásból több filmet is tudnék mondani, amit előbb választanék újranézésre. Nyilván ezért nem akartam öngyilkos lenni, hogy nem ugyanazt kaptam fanszervízbe, mint a régi részek. Legfeljebb ezeket nem nézem újra, de ha ezt akarták kihozni, hát ezt hozták ki, ez csak egy film, nem élet-halál kérdése, hogy valami előre kiszámíthatót kapjak.

Előzmény: Omar Khajjám (188)
Omar Khajjám Creative Commons License 2020.06.28 0 0 188

Ezeket a kritikákat sokan aztán – konteós módon – Disney által lefizetett kritikusok által jegyzettnek vélték.

Még ha ez nem is igaz, némelyik olyan émelyítően hazug volt, hogy lehetett ebben azért valami.

Előzmény: Törölt nick (184)
Serial Slut Creative Commons License 2020.06.28 0 0 187

Az csak annyi, hogy nem kerül kultfilm státuszba, de ha a stúdió így is milliárd felett keres vele, akkor nem számít.

Ezért kell Marvelt nézni. :)

Előzmény: Aurelius Respectus (186)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.28 0 0 186

igen látványilag jobb, csak hát ha ócska a tartalom, azon ez sem segít 

Előzmény: Serial Slut (185)
Serial Slut Creative Commons License 2020.06.28 0 0 185

Természetes, hogy egy mai fiatalnak az a béna CGI és bábok, jelmezek már kevés, amit az eredeti trilógia felmutatott. Még magamon is észreveszem, hogy nem tudok komolyan venni egy olyan filmet, amiben ordítóan béna a CGI. Az eredeti trilógia jobban meg volt írva, de sokat nyom a latba a nosztalgia-faktor, viszont látványvilág tekintetében az új jobb, egyértelműen. Egy sci-finél pedig ez nem figyelmen kívül hagyható kis apróság.

Előzmény: Törölt nick (184)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.28 0 0 184

A populárist nem én találtam ki, hanem kritikákban olvastam, hogy bár emiatt az ősrajongók agyvérzést kaptak tőlük -- valóban a Rouge One-t kivéve --, a nem rajongók viszont jobban tudták élvezni. Ezért írtam azt, hogy a férjem IS, mert számomra ez alátámasztotta családi körben is, amit a kritikákban olvastam. :)

A populárist meg ne kezdjük már újradefiniálgatni, hogy ha csak 30 alatt tetszik jobban a millenialoknak, akkor az már nem is azt jelenti. 

Előzmény: Omar Khajjám (181)
Serial Slut Creative Commons License 2020.06.28 0 0 183

Szerintem is teljesen nyomoronc volt ez az új három rész, viszont a Rogue One-t szeretem, annak olyan starwarsos hangulata volt. Olvastam, hogy ezzel a rajongók is így vannak. Azon meg csak röhögök, hogy a Han Solo film létezését meg mindenki teljesen el is felejtette. :)

Omar Khajjám Creative Commons License 2020.06.28 0 0 182

prequel sequel trilogyt

Omar Khajjám Creative Commons License 2020.06.27 0 0 181

"Az új Starwarsok amúgy sokkal populárisabbak lettek"

Mármint a 30 alatti agyhalott generációknál? Ekkora marketingdömpinggel?

Ott esetleg, a régi rajongóbázis egyértelmű kudarcnak éli meg az egész prequel trilogyt, amiben a legrosszabb film vitán felül "Ruin" Johnson Episode 8-a (le sem bírom írni a címét) volt. Ezt az utolsó film csak egy hajszállal múlta felül.

"de a Rouge One-tól"

Az a film egy spin-off és az első antológia film. A rendezője, Edwards brit (akárcsak Marquand, A Jedi visszatér-é), tehát teljesen más iskola nevelte, mint Abramst és Johnsont (ep. 7-9) és a története nagyjából előre megjósolható volt az eredeti trilógia és az előzmény trilógia között eltelt eseményekből...

Ez volt egyedül, ami a régi rajongóknak is osztatlanul tetszett a Disney SW-ból.

Amúgy nem értem, miért családi/ismerősi körből vett minta alapján akarok eldönteni, mi volt népszerűbb.

Előzmény: Törölt nick (177)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.27 0 0 179

nyugdíjas kalóz :))

Előzmény: Törölt nick (177)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.27 0 0 178

Nem ismertem persze, de jól nyomták, szép hangja is van.

Előzmény: Serial Slut (170)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.27 0 0 177

Hát, megpróbálják, hátha összejön. Ha nem, akkor meg kisnyúl. Az új Starwarsok amúgy sokkal populárisabbak lettek, a férjem mindig ímmel-ámmal ült be rájuk, de a Rouge One-tól neki is tetszik. Lehet, hogy ez összehozható a Karib-tenger kalózaival is, bár szerintem is furcsa gondolat Depp nélkül leforgatni, de még mindig visszahozhatják egy újabb részben, lassan nyugdíjas kalózként.

Előzmény: Aurelius Respectus (176)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.27 0 0 176

Szerintem nem lesz sikeres az új film Depp karaktere nélkül, ő a húzónév, ez olyan mint a Csillagok háborúja, ott sem kellett volna új részeket csinálni, csak mert pénzt hoz.

Előzmény: Serial Slut (175)
Serial Slut Creative Commons License 2020.06.27 0 0 175

Amíg kaszálnak 1 milliárdot egy új filmmel, nem fogják befejezni, mert Aurél úgy gondolja. :)

Előzmény: Aurelius Respectus (174)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.27 0 0 174

Akkor be kellene fejezni és nem új filmeket gyártani.

Előzmény: Serial Slut (173)
Serial Slut Creative Commons License 2020.06.27 0 0 173

A legutóbbi filmben már gyalázatos volt, szóval nem kicsit "elfáradt" a karaktere.

Előzmény: Aurelius Respectus (172)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.27 0 0 172

Szegény Johny Depp, kirakják a saját sorozatából, nélküle nem lesz igazi a film.

https://index.hu/kultur/cinematrix/2020/06/27/karib-tenger_kalozai/

dos48 Creative Commons License 2020.06.26 0 0 171

Azt hittem hogy a Csokisnak mutogatott táncosleánka művészi teljesítményét nem lehet felülmúlni.

Tévedtem.  Grafikus megjelenítéssel lehet.    :))))

https://www.youtube.com/watch?v=o8M74fc0yX4

Előzmény: Serial Slut (170)
Serial Slut Creative Commons License 2020.06.26 0 0 170

Ezt ismeritek? Nem sokan. Hihetetlen, hogy egy ilyen munka manapság arra sem elég, hogy bekerülj a top 100-ba. Szerintem az elmúlt évtized egyik legjobb klipje. Ciara hihetetlenül alulértékelt előadó, és a legjobb táncos a generációjában.

Ciara - Got Me Good (Official Video)

Omar Khajjám Creative Commons License 2020.06.25 0 0 169

Talán ezért, védtelen nő elleni erőszak:

https://www.youtube.com/watch?v=gUFJiXIf-Rk

És ezért:

https://www.youtube.com/watch?v=Y6B9nkrSuMI

Előzmény: Törölt nick (167)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.25 0 0 168

A Flash Gordon is meglepett, mi bajuk lehet vele, ezt a 1980-as filmet nem láttam, csak egy sorozatot 2007-ből, az tetszett.

Előzmény: Törölt nick (167)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.25 0 0 167

És a Flash Gordonnal? Mondjuk, legalább nem vették le, csak figyelmeztetik a nézőket, hogy saját felelősségre nézzék, utána nincs hiszti.

Előzmény: Aurelius Respectus (166)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.24 0 0 166
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.24 0 0 165

Ez nem tudom, hogy belefér-e a popkultúrába, de találtam egy jó kis filmkeresőt. Mondjuk csak angol filmekkel működik, de tényleg három kulcsszóból megtaláltam a horrorfilmet, amit a múltkor újra akartam nézni, hogy tényleg olyan jó volt-e, mint emlékszem: http://www.whatismymovie.com/item?item=0308152 :)

Shangri-La Creative Commons License 2020.06.24 0 0 164

Szerinted? :D

Mondjuk ez nem teljes értékű, mert Zsófi nagyon nem az a közönséggel kapcsolatot tartó, dedikálni kijövős típus. Ezt egy stábtaggal küldettem be, miután már a sokadik koncerten nem bújt elő. Ezen kívül még a Kate Nash CD-k ilyen beküldött, nem közvetlenül nekem dedikáltak.

Előzmény: Aurelius Respectus (163)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2020.06.24 0 0 163

dedikált cédé van ? :)

Előzmény: Shangri-La (153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!