Ekkora hülyeséget még nem hallottam,de mind1. Ha megnézed a térképet az AfD mindenhol jól szerepelt. Egyedül a bevándorló többségű területeken szerepelt rosszul. Nincs az qva nagy Wilkommenskultur.
Hosszú ez neked tudom, de kiemelek egy részletet, nem is annyira neked, másoknak, akik esetleg képesek végig olvasni egy ilyen hosszú cikket:
A zsidó-ellenesség erősödéséhez nagyban hozzájárult a fenyegetettség, a félelem, majd a megaláztatás érzése, melyet a közel-keleti moszlimoknak a fokozódó nyugati beavatkozás és zaklatás miatt kellett elszenvedniük.
A franciáktól lett sok átvéve, az is ott van benne. Érdemes elolvasni.
Valóságban most sincs jobban média jelenség, olyasféle szervezett egyedi esetek vannak mint pl egy keresztény templom ellen, de a hétköznapokban nyoma se, nem is volt régen se. ...legalábbis, ahogy írtam, az európai vallási és etnikai gyűlölködéssel össze se hasonlítható. Az iszlám világ 90-95% ából soha semmilyen hír nem érkezik ilyesmiről.
a liberális média agymosása eredményeit látod, nyugaton 45 óta megy, keleten csak 90 óta, itt nálunk ezért nem olyan hülyék az emberek, ezért laknak normálisabb emberek a volt NDK területén
Csak a helyi lakosság hozzáállásáról a választási eredményekről beszéltem. ahol sok a migráns ott esélytelen bevándorlás ellenességgel kampányolni annyira nem érdekli az embereket. Az AfD is a volt NDK határát rajzolta ki a szavazóival, mivel ott is nagyon kevés a bevándorló, olyan mint a többi k-európai a kivándorlás a jellemző.
Magyarország az érdekes az más, mindenhol elit ellenesség és bevándorló migráns ellenesség kapcsolódása a jellemző, de itt nem, itt csak az egyik van alkalmazva.
De érdekes, hogy más sem vallási, sem etnikai alapú gyűlölködés sose volt az iszlám világban. Legalábbis Európa történelmével nem is hasonlítható össze.
szépen le lehetnek amortizálva a migránsbarát pártok és vezetők és bevándorlásellenes pártok kerülhetnek hatalomra.
Csak ott ahol nincsenek migránsok, ahol vannak esélytelen nem is próbálkoznak nagyon ezzel a pártok, mindnek van egy elit ellenes propagandája is, csak migránsozással a parlamentbe se lehetne bejutni. Szerintem jövőre a választás után itt is vége lesz, nem lesz se soros, se migráns, se terrorista.
Az, igaz, erről megfeledkeztem. De azt tudd azért, hogy Izraelben a maffia háborúknak több vétlen csak arra járó áldozata van mint a palesztín terroristáknak. Maga a társadalma annyira az erőszakról szól, a palesztínok sajnos integrálódtak.
Nasszer sose volt muszlim, sőt kommunista. Szadat se, annyiban igaz, hogy szabadon engedte a Nasszer által bebörtönzött szélsőséges muszlimokat de azzal is ő járt rosszul nem zsidók, nem Izrael. Szaddam Husszein fenyegette de inkább csak szóban az is, de az is kommunista volt.
Nem, sose volt, az antiszemitizmust nem ismerik a közel keleten a mi kulturánk része az.
Jól is elsülhet a dolog, ha emiatt nyugaton utcai harcok és új terror merényletek lesznek, szépen le lehetnek amortizálva a migránsbarát pártok és vezetők és bevándorlásellenes pártok kerülhetnek hatalomra.