Nagyon helyes, az orszag es a magyarok erdeke elobbre valo, mint a balliberalis csurhe boldogulasa! Volt 8 ev lehetoseguk bizonyitani, 10 evvel visszavetettek az orszagot. Koszonjuk a mostani kormanynak, hogy 7 ev alatt majdnem visszahozta az orszagot oda, ahol a komcsi libsi kormany elott tartott!
Rengeteg pénz kiment már a rendszerváltás óta Erdélybe, Ukrajnába, Szerbiába többnyire ócska emberi minőségű nemzetiségi politikusokhoz. Épülnek külhonban futballakadémiák és stadionok (Szlovákia, Románia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország stadionjaira 10,4 milliárd Ft), a magyar választó pedig azt látja, hogy a gyerekének itthon poros folyosón kell tornásznia. Gyurcsány nem veszít külhoni szavazókat, azok úgyse szavaznának rá viszont megnyer sok ingadozót. Sok embernek ugyanis egyáltalán nem tetszik, hogy miközben a gyereke a megélhetéséért dolgozik például Angliában, egy romániai magyar lazán szavazhat levélben, az ő gyerekének pedig kuss vagy fel kell utaznia a külképviseletre.
"Határon túli magyar vagyok, szavazati joggal, és egyet értek azzal, hogy nem áll jogunkba szavazni, nem tudjuk mi történik az országba, egy bizonyos kormány vezetése alatt, és szerintem marhaság, hogy az h szavazhat egy ''külföldi'' egy olyan dologgal kapcsolatoan amihez abszolut semmi köze."
A nem szavazok egyertelmuen a Fideszt tamogatjak! Mivel ennyire vezet a Fidesz, boritekolhato a hatalmas gyozelme. Aki nem megy el szavazni ez ellen, az termeszetesen oket tamogatja.
Tevedsz mindket dologban-:)) Mar az elmult valasztason is a hataron tuli szavazatok 90%-a Fideszt tamogatta. Es a mediakban is tevedsz. Mindenhol foghato a magyar koz-tv es radio, a magyarok azt hallgatjak!
De igen! Mert akinek esze agaban sem volt elmenni szavazni, de most veszelyben erzi a kapott jogait es emiatt elmegy, az konkretan azart megy el, nehogy a gyurcsany felek kerulhessenek hatalomra. Szo szerint ezek az emberek gyurcsany ellen mennek el valasztani.
Még annak idején benne voltam, hogy kiegyenlítse a viszonyokat. De nem hogy túltolta, hanem csupán a sajátos jobboldali nézetű sajtóval uralja a kormány a médiát.
Van még az a Jobbikos féle jobboldali média, de hát az se a kiegyensúlyozott tájékoztatás híve. Sőt még hajlamos bullshit-es műsorokra is. Legszélsőségesebb példája a Világpanoráma volt. Mondjuk kár hogy megszűnt, mert jókat szórakoztam rajta:-))
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy az a fiatal, aki végig magyar iskolába jár, bizonyítványa , diplomája magyar nyelvű, az ország nyelvét ahol lakik nem beszéli, az hol tud elhelyezkedni amikor befejezi a sulit?
Azt az egyet nem lehet mondani, hogy Gyurcsány Ferenc és bűnszervezete következetlen lenne. 2004-ben ez a banda zsigerből fakadó elszánt gyűlölettel kampányolt a magyarság harmada és a nemzeti újraegyesítés ellen, most pedig jogfosztással rúgnák el az anyaországtól az elszakított, idegen uralom alá vetett országrészek magyarjait.
Egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?”, teszi fel a kérdést a Demokratikus Koalíció nevű szélsőséges hazaáruló párt.
Természetesen már a megfogalmazás is velejéig hazug, hiszen egy parlamenti választás arról dönt, hogy folytatódik-e a nemzeti érdek vezérelte országépítő kormányzás, vagy ismét a habzó szájú magyargyűlölő kalandorok kaparintják kezükbe a hatalmat. Ebből következően minden szavazó viseli voksa következményeit. Ezért is elemi nemzeti érdek kiszorítani a közéletből a magyarellenes veszetteket.
Ez a következetesen mindig idegen érdekekért ziháló, ügynöklelkületű politikai pöcegödör ugyanis semmiben sem különbözik Nicolae Ceauşescutól, Edvard Beneštől és a többi trianoni diktátortól. Ugyanúgy megfosztanák természetes jogaiktól a Csonka-Magyarország jelenlegi határain kívül élő magyarokat, mert ugyanolyan megrögzött magyargyűlölők.