Csalódott persze, mert ok nélkül einstandolnak, lopnak fűtől-fától, pártoktól, szegényelktől, gyerekektől, öregeket kidobnak indokolatlanul, felsorolni is nehéz a sok törvényszegést, embertelenséget és aljasságot, amit ez a kormány elkövet.
Egyébként Magyarország is inkább az olasz-spanyol mintába illeszthető, a politikai vezetés még március elején is vonakodott „központi témává” tenni a vírust a jól bevált migráció helyett, Orbán Viktort politikustársai félelme ébresztette rá arra, hogy ideje komolyan venni a járványt. De a tesztelés a mai napig nem indult be igazán.
Én csak azt tanácsoltam ennek a kedves cuki skandináv nőnek, amit bármelyik orvos vagy dietetikus tanácsolna neki: a mediterrán étrendet - semmi testszégyenítés nem volt itt.
Ja, és valami mozgás sem ártana neki! Nordic walking?
Szerintem azóta már te is rájöttél, hogy a válaszom:
Nem! Nem érdemes rákattintani!
Mit rájöttél? Eleve tudtad. :)
Ez a cuki nő, aki cukin ad elő a cuki gyermekeknek, és Ájemke cukin belinkelte ide, és én cukin megnéztem - csak azért került ide, hogy majd tesz valaki megjegyzést a súlyára, és azt a valakit le lehet majd testszégyenítőzni - cukin.
Kikerestem neked még pár államot, melynek élén nő áll: Bangladesh, Namibia, Nepál, Myanmar, Észtország, Szerbia, Szingapúr, Trinidad és Tobago, Barbados, Etiópia, Grúzia, Szlovákia, Belgium, Bolivia, Görögország.
Ezek, ha jól nézem, nincsenek a bezzeglistán. Miért? Érdemes várakozni, hogy esetleg a felsoroltak is berúgják a motort és csatlakoznak az általad linkelt sikertörténetekhez?