A Fidelitas arra kér mindenkit, hogy aki provokátorokat ismer fel, küldje el nevüket és képüket a provokatorfigyelo@fidelitas.hu e-mail címre. A „provokátor-tudástár” bővítését facebook-oldal segíti majd.
http://gondola.hu/cikkek/95462-Provokatorfigyelo_csapatot_alakit_a_Fidelitas.html
Ezt a fiatalembert azonnali hatállyal el kéne tanácsolni a politikának még csak a közeléből is.
Bármennyire fiatal is, ha az esze és a természetes jogérzéke mellett egy ilyen lépés megtételére képes volt, akkor csak azt bizonyította, hogy az érdemi politizálásra alkalmatlan. A politikai szervezet (még ha ifjúsági is) vezetését már ne is említsem!
Legfeljebb egy falusi kocsmában hirdethetné a fityisz igét, amíg onnan is ki nem pofozzák.
meg 1 köcsög csinovnyik, aki eleteben meg 1 napot sem dolgozott..
De azert trafikot elvitt Szombathelyen 5 db-ot a helyiek elöl.. meg kapott az lyen felszopasokert 400 Millio eves bevetelt, ami 10% arressel szamolva 40 M , ebböl meg minusz költsegek..
azert egy laza 20-as (millioban) marad a bulin, ugy hogy a pofajat sem kell odadugnia (es ezek csak a 2013-as adatok) annyiert mar megeri parszor lemelytorkozni ogV-t...
Követtem a kommenteket az elmúlt pár órában. A kedvencem az a szerencsétlen mélyfideszes nő volt, aki először ballibezni meg jobbikozni kezdett, mert nem hitte el, hogy ez tényleg a Fidelitastól jön, és rögtön provokációt látott mögötte, majd mikor egy válaszban megkapta a linket a Fidelitas oldalára, és ott látta, hogy ez tényleg az, ami, betett egy szocikról készült 6 éves Hitler mém videót.
kommentelők véleménye alapján az ifjúsági szervezet mintha öngólt rúgott volna a kezdeményezéssel.
Volt, aki arról érdeklődött, jó helyen jár-e:
- Itt kell jelentkezni provokátornak?
Más egyenesen fel szeretett volna kerülni a provokátor-listára:
- nem szeretem a nagy testvért. sőt, kezdem rühelleni. kérlek jelentsétek.
- Én lelkifurdalás nélkül arcon basznám ezt a GECI orbánt egy féltéglával... jah, ingyen is, és rohadtul nem vagyok egyik párt tagja sem. Azért kiraktok ide? Hátha megtetszem az oldalt lájkolók közül valamelyik kommunista feljelentgetős (DE GAZDAG) nyuggernek.
A g-betűs szót egyébként többen is emlegették:
- Van g...i utánpotlás...
- fasszopó köcsög ifju kommunisták gittegylete a provokátor leszopó. Komolyan anyátokat is eladtátok 1 forintért a fő gecinek......
De voltak olyanok is, akiket a megmozdulás a kommunizmusra emlékeztetett:
- fiatalok, demokraták, 50-es évek, szevasztok
- szép! a kurva komcsi anyátokat tetves fideszmaffiózó komcsi férgek
- Ezt az oldalt tuti valami III/III volt kommunista vagy az ivadéka csinálta. Elképesztő,hogy ilyen országban élünk.
Olyan kommentelő is akadt, aki esetlegesen társulna az oldal üzemeltetésébe:
- 5 trafik jár, ha én is csinálok ilyen oldalt, vagy mennyi is?
Végül mások javaslatokkal segítették a provokátorfigyelés hatékonyságát:
- Lakcím, telefonszám nélkül ez így nagyon sovány, azt még le kéne nyúlni a kurucinfóról, úgy lenne teljes a kép!
Ennek gyorsan vége lett. Vajon a sok, finoman szólva sem egyetértő komment miatt törölték, vagy a Facebook szedte le, mert valaki, amúgy teljesen jogosan jelentette az oldalt? Böröcz első akciója így elég cinkes lett, de gondolom, ez nem szegi kedvét. A Fidesz meg egyre mélyebbre süllyed.
"Most új fegyvert találtak a magyar polgárjogi harcosok, melynek itthoni elterjesztéséért elévülhetetlen dicséret illeti a Friss Levegőt Polgári Kört, ők kezdeményezték ugyanis, hogy a drogbarát tüntetésre elmenjenek a drogfogyasztást ellenzők is, és ott síppal, dobbal, nádi hegedűvel tiltakozzanak. Az új fegyver a síp (és a tojás...). Ha ezrek használják, félelmetes a hatása.
a ...., ......, ......, ...... mamikáját a fidelitasnak, én még emlékszem, amikor a p.ö.cs.-ök, botsánat, a polgári körök menetrendszerúen zavarták meg mások rendezvényeit
A Fidelitas arra kér mindenkit, hogy aki provokátorokat ismer fel, küldje el nevüket és képüket a provokatorfigyelo@fidelitas.hu e-mail címre. A „provokátor-tudástár” bővítését facebook-oldal segíti majd.
Böröcz László megjegyezte, az ilyen típusú „tudásbővítő és ismeretterjesztő” szolgáltatás nem új műfaj, ezzel az eszközzel élt korábban a cink.hu, a 444.hu, illetve az atlatszo.hu is.