Az az egymilliós vérdíj, (ami valljuk be elég hülyén hangzott elsőre is) elképzelhető, hogy csak azt a célt szolgálja, hogy a vele dajdajozó fideszes haverokat akik eljutatták a felvételt, védje!
Ez egy elég bonyolult üzenet, a nagyközönséget pedig a drogozott, pfúj bűnözö üzenettel kondícionálja a baloldal, mert arról hiszi, hogy ütős... aztán csak visszaütős.
El kellene magyarázni, hogy másként kell érteni a konfliktust.
politikai szimpátiájuk elnyeréséért harcbaszállók jobban teszik, ha nem exponálják magukat élesen drogellenes témákban...mert ugyanis a kérlelehetetélenül drogellenes politikai szegmenstől joggal várják el, hogy személyesen enmagukat is abajgathatják egy-egy szál cigiért, vagy egy csík speed felszippantásáért.
Neked is leírom, semmi bajom, hogy lazáry mulatkázott, tökös gyerek, tud mulatni.
A bajom az, hogy hol volt, amikor a fidesz bevezette a zéro toleranciát?
Felszólalt, vagy kussolt és támogatott?
Nem azért érdemli meg a Bastille-t, mert kólázott, hanem mert fideszes.
...és ha ők nem szolgáltatnak perdöntő bizonyítékot, akkor bizony a nagydobra vert skandallumba belesülnek azok, akik maszírozták.
Azért itt megjegyezném, hogy a mostani fiatal korosztályok már messze nem annyira elutasítóak a drogokkal szemben, politikai szimpátiájuk elnyeréséért harcbaszállók jobban teszik, ha nem exponálják magukat élesen drogellenes témákban...mert ugyanis a kérlelehetetélenül drogellenes politikai szegmenstől joggal várják el, hogy személyesen enmagukat is abajgathatják egy-egy szál cigiért, vagy egy csík speed felszippantásáért.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy valaki a kommereket vitte be itt a politikai rengetegbe és elengedte a kezüket.
Még azt sem tartom kizártnak, hogy ez egy választás előzetes Kubatov-hekk.
A többi gyanúsított, aki vele szippantott. Visszanézhető, a portik topicban is 5 hónappal a sztori előtt már leírtam, hogy a Kacsa köpni fog és kiengedik. Itt is az lesz, csak mivel őket nem ismerem irl, nem tom, melyik a leggyengébb láncszem. Az egyik spanja már elárulta azzal, hogy elkészítette és kiadta a videót, gondolod, nem fog pofázni? Nem komoly bűnözők ezek, az első 2 éves megkínálásra megtörnek.
Ahhoz képest, hogy múlt héten még minden "haladó baloldali" elszántan vallotta, hogy "az alpolgármester irodájához megszólalásig hasonló helyszín" látható a videón.