Lehet, hogy vannak ilyenek, akik annyira debilek, hogy az elsőszámút húzzák be, tökmindegy ki is az elsőszámú... De mi asszem nem ezekről beszézgetünk...
Látom én, hogy a "jobboldalnak" valami vérkomyoly. életre-halálra menő harc a politika... Akik számára a saját honfitársaik egy része nemzetáruló, sőt: nemzetveszejtő mndenki aki másképpen gondolkodik (mégha csak kicsinyt is), mint ők.
Akik ugye nem politikai ellenfelek, hanem ellenségek, akik ellen meg kell védenoi a hazát... ("a haza nem lehet ellenzékben")...
EZ BAROMSÁG, nemegyéb. És szellemi SÖTÉTSÉG, nemegyéb.
Figyu: ha Neked fáj a sötétség, akkor tegyél meg mindent azért, hogy felvilágosulj/megvilágosodjál... És hidd el: jobb lesz Neked...
Mint az közismert, sok szavazónak az is számít, milyen sorrendben vannak feltüntetve a pártok a szavazólapon. Szalacsinak is ugyanannyi szavazata van (ha még él a szerencsétlen), mint egy professzornak.
Tévedsz én csak szembesítem a hozzád hasonló olvtársakat azzal amit csak a fideszben látnak, mármint, hogy csak ők a roszzak és mikor kiderül, hogy mindegyik szar akkor jön a kettősmérce és a fidesz ellénében nem ismerik el az ellenzéki pártok ugyanazon hülyeségeit sőt még mentegetik is. Szánalom és ez az ami igazán vicces.
...a kérdés az, a másik párt mennyire tudja szimpatizánsait arra biztatni, hogy szavazzanak a "szövetségesre" (a szavazólapon ugyanis csak egy logó lesz a neve mellett)
Vajon a szavazók hány %-a ismeri az E14-PM logóját?
Leginkább azért, mert látják, hogy a bekerüléshez elegendő szavazatot hozhat, ha őrzik a hitelességüket és begyűjtik azokat, akik sem a Fideszre, sem a szocikra nem akarnak szavazni (és akiknek a Jobbik túl radikális).
Ez a "retteg a jobboldal a választásoktól" mantra legalább annyira sekélyes és gyönge, mint a másik (Vityka be van fosva Gyurcsánytól/Bajnaitól/ikszipszilonzétől).
Max. önámításra jó.
Nem a jobboldal az, aki fenomenális cselekről, összefogásról hamukál.
A jobboldal lereagálja a történteket valamelyik aktualizált szóvivőjén keresztül, és hátradőlve kacarászik a demokratikus ellenzék ily mértékű szerencsétlenkedésén.
Lassan Feri lesz a legértelmesebb arc azon a térfélen - s ez mindent elmond.