Igen ez is egy megoldas lenne de Azt mondta az eladó hölgy, hogy csak husegido lejárta után csináljak meg. Elotte is, de akkor ki kell fizetni a kötbért is, ami nem kevés... Mindenesetre köszönöm a választ
Huawei P9 Lite telefonomnál "eltünt" a virtuális bill. csak hangalapú gépelés van, ez hogy lehet? Beállításoknál a Beviteli eszközöknél ugyan látom a virtuális billentyűzetet, de kiválasztani nem engedi. Telepítettem a GBoard-ot hátha az jó lesz, de sajnos azt sem lehet kiválasztani a listából.
Volt egy kis gond p10 esemmel . Hard reset után most a wifi csatlakozásnál hangvezérlés van és nem tudom beírni a jelszót. Vissza tudom álliállí billentyűzetre ?
Köszönöm a segítséget, eltartott egy darabig. Lehetséges a frissítés futott ha kell ha nem, mobil hálózatról, meg korlátot állítottunk be. Talán most jó lesz.
P Smart ügyében kérdeznék másokat: érintéstiltás módot szeretnék beállítani a telefonomban, de nincs ilyen opció a menüben. Emui 8.0.0, FIG-LX1 8.0.0.148(C432) az aktuális verzió, DT.HUN 8.0.0.204(CT) az egyéni. Tudomásom szerint, és a használati útmutatója szerint kellene találnom az intelligens asszisztensen belül egy rakás dolgot, köztük a tapivédelmet, de nekem csak négy menüpont van, s nyilván ez nincs köztük.
Sziasztok! P10 plussom van, előjött egy új jelenség rajta! Minden képernyőforgatásnál jön az értesítés hangja! Sehol nem tudom kikapcsolni. Ha valaki tud tippet adni, nagyon megköszönöm!
P10 plus-om van, és a felső sávban megjelent egy fejhallgató jel, de a headset nincs csatlakoztatva. Igy telefonalni se tudok. Valakinek volt már ilyesmi gond? Le lehet valahogy csatlakoztatni a headsetet?
Szia nekem akkor szokott így csinálni, ha képernyőzár nincs bekapcsolva (Huawei P20 Litem van). Ha frissítetted akkor ajánlott a kettő gombos módszerrel, a factory resetet meg csinálni. És csak a névjegyeget telepítsd a többi szűz telepítés legyen.
Sziasztok! Egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy a barátnőmnek van egy Huawei P9 mini és nem tudom, általános Andridos probléma e vagy Huawei, a havi adat mennyiséget kb egy hét alatt eltünteti. 500 mb van beállítva, otthon meg ahol tudja wifin használja, jobbára facebookra meg játékokra. Van amikor órákig nem lehet nála telefon. Én nem értek hozzá, életemben nem volt meg nem is lesz Androidos telefonom ha nem muszáj, de hogy mi okozhatja a háttérben ezt az adatforgalmat, vagy valami nincs jól beállítva?
Sziasztok! H P9-em van, és kb egy fll éve azt csinálja, hogy ha kb 55% alá esik az akku kapacitása, akkor fényképezésnél, vakuzásnál (tehát nagy energia igényű műveletnél) kikapcsol, majd nem is birom visszakapcsolni. Amikor rádugom a töltőre akkor pedig attól a százalék értéktől folytatja a töltést ahol éppen kikapcsolt. Ez minden esetben így történik amikor 50% alatt van az akkumulátor kapacitása. Pár perc töltés után leveszem a töltőről akkor egészen 0% ig tudom használni a telefont Amennyiben nem használok nagy energiaigényű alkalmazást/ feladatot. Szerintetek mi lehet az oka a fenti jelenségnek? Egyébként gyorsabban merül a telefon mint előtte én az akkumulátorra gyanakszom. Válaszaitokat Előre is köszönöm szép napot!
Sziasztok segítséget szeretnék kérni huawei P9 2017 es telóm van és ha hívnak akkor nem működik ugy hogy elhuzom a jobbra a kagyló ikont hanem csak ugy hogy rányomok a zöldre ha fogadom a hívást mért van ez? lehet hogy az a baj hogy frissitette magát a telefon / emui8 /? várom válaszotokat
Sziasztok. Van egy P8 Lite telefonom, Android 5.0.1 Emui 3.1 verzióval. Tudna valaki tanácsot adni abban, hogy az üzenetek és a tárcsázások listáiban az időpontok karaktereit meg lehet valahogy növelni? A beállítások, megjelenítés, betűméret változtatásával az időpontok mérete az nem változik - nem igazán látom jól - van erre valami megoldás?
Sziasztok! Huamwei 10 plus telómnál a bevitelt véletlenül google hangalapúra állítottam be és azóta sehogy sem sikerül swiftkey-re vagy más billentyűzet alapú bevitelre átállítanom. Valami ötletetek volna ezzel kapcsolatban? Köszönöm!
A Huawei P8 Lite telefonom Bluetoothon keresztül van összekötve a gépkocsimmal. Tegnap délután minden előzmény nélkül a gépkocsi kijelzője jelezte, hogy a kapcsolat megszűnt. Otthon próbáltam a Bluetooth ikont aktivizálni, de nem reagál, ahogy a wifi sem. Tehát jelenleg Bluetooth kapcsolat nélkül vagyok, kellemetlen, mert sokat közlekedem. Hiába nyomkodom a Bluetooth , vagy a wifi ikont egyáltalán nem reagál a készülék.
Próbáltam újraindítani a telefont, de nem segít.
Mi történhetett és mit lehet ilyenkor tenni? Köszi a segítséget.