Keresés

Részletes keresés

hanimun Creative Commons License 2012.11.01 0 0 262

Én is elkészítettem nagyon finom lett estére nem mardt belőle !

Előzmény: ZsuR (261)
ZsuR Creative Commons License 2012.11.01 0 0 261
Orulok, hogy izlett. Szeretem az egyszeru dolgokat.
Előzmény: csipesz1960 (258)
Pandus Creative Commons License 2012.11.01 0 0 260

amikor láttam ezt a képet, eszembe jutott egy marookói sütemény, ilyesmi csiga, de nem ennyire puf, inkább a mi kakaós csigánkhoz hasonló, vagy a kettő között, és vaníliakrémmel vagy pudinggal volt töltve. péknél vettem, még meleg volt, biza visszafrdultam még egyért, pedig tudtam, nem tesz jót az alakomnak...jó lenne egyszer egy olyat enni

Előzmény: csipesz1960 (258)
sickamic Creative Commons License 2012.11.01 0 0 259

Kb. mennyi cukkini kell hozzá?

Előzmény: vasbicikli (220)
csipesz1960 Creative Commons License 2012.11.01 0 0 258

Most csinálta meg a feleségem CSIGÁT, nagyon

finom lett!Föleg még meleg állapotába.

szerintem estére semmi sem marad!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: ZsuR (206)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 257

ja, hát így érthető:D

Előzmény: truffle (254)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 256

csirkeragu leves broáf.... :s :D

 

a fevita tényleg jóféle

én ízesítem rögtön, ilyesmit nem vettem észre, amit írsz, hogy ne puhulna meg

Előzmény: truffle (253)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 255

:)

 

nálunk az egész lakás mindig a rendelkezésükre áll, de nem élnek (vissza) vele :)

Előzmény: truffle (252)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 254

Hát egy azé ... Nemá!

 

Demá'! Egy csordultig teli tányér csülkös bab és két karéj házi kenyér után hova egyek meg még öt palacsintát? Nem marad hely a sörnek;).

Előzmény: bandika gazdája (248)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 253

Hát persze, a palacsinta valamilyen karcosabb kaja után való, mondjuk az említett z.borsó leves...csirke aprólékkal.

Apropó borsó...feleségem nem sóz, nem tesz leveskockát és semmilyen ízesítőt a borsólevesbe addig, amíg meg nem főtt, mert egyébként kemény lesz. A fagyasztott borsó is olyan lesz mint a frissen szedett, ha csak utána ízesíti. A fagyasztott Fevitára esküszik, azt mondja, az Iglo elbújhat mellette.

Előzmény: tunderlala-3 (243)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 252

off.

Szigorú szabályok vannak, csak születésnapkor és névnapkor/József:)/ mehet a székre, akkor is csak a fénykép kedvéért. Előszobák korlátlanul az övé, konyha csak felügyelet mellett, szobába nem mehet, ill. nagy nyári melegben megengedett a szobán való áthaladás a hűvösebb erkélyre. Karácsonykor részt vehet az ajándék bontásban, az egész lakás rendelkezésére áll, él is vele rendesen:).

on

Előzmény: tunderlala-3 (242)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 251

Ezt a receptetet felolvastam a feleségemnek, reakció: macerás, de nagyon jól hangzik...szóval hamarosan megcsinálja;).

Előzmény: Amateur-no1. (133)
Csimpolya Creative Commons License 2012.10.31 0 0 250

Ha jól emlékszem, valaki itt emlegette  BL-80 lisztet. Ma délelőtt tésztát gyúrtam, és bosszankodtam, mert alig tudtam elnyújtani, annyira ragadt. Szerintem kicsi a sikértartalma. Ez a BL-80 liszt mennyire alkalmas tésztagyúrásra és nyújtásra? Mit csináljak, szeretem, mind gyúrni, mind nyújtani, de legfőként enni.

bandika gazdája Creative Commons License 2012.10.31 0 0 249

Azt a sok zőccséget is megette?! :)))

 

A volt munkahelyemen volt a családnak egy bigcsije. Egész nap velünk volt az irodában. Az a tényért is megette volna. Kb. annyit evett, mint az én három kutyám együtt, de tudott volna még ...

Előzmény: truffle (241)
bandika gazdája Creative Commons License 2012.10.31 0 0 248

Hát egy azé ... Nemá!

 

Előzmény: truffle (239)
lujzi28 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 247

szóval nem folyatom ki a sütőedény oldaláig? hm.. lehet tényleg van benne valami...

Előzmény: ZsuR (246)
ZsuR Creative Commons License 2012.10.31 0 0 246
Nem teszel a szelere tesztat, csak az aljara.
Előzmény: lujzi28 (245)
lujzi28 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 245

én pont ennyiből csináltam (30) tegnap este vacsira, el is fogyott mind, olyan 20db körül lehetett szerintem.

jó a tészta, én elégedett voltam vele:-)

 

arra nem tudtok valami tippet esetleg, hogy teflonos palacsintasütőben hogy lehet kiküszöbölni hogy ne száradjon ki a palacsinta széle? 

Előzmény: tunderlala-3 (237)
ZsuR Creative Commons License 2012.10.31 0 0 244
Lehet azzal is csinalni, csak akkor stromboli a neve :))
Előzmény: truffle (239)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 243

na hát én csak úgy desszertnek neki nem állok palacsintát sütni:D úgy elég lenne egy is, persze

 

ha palacsinta, akkor van előtte általában z.borsó leves (az mindig jöhet, imádják), a palacsinta pedig a második fogás és slussz... nem vagyok én szakácsnő:)))

Előzmény: truffle (239)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 242

és ezek után csodálkoztok, hogy a kutya mindig az asztalhoz akar ülni:D

 

cukiiii:)

Előzmény: truffle (241)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 241

Remélem azért a bigli is kapott a szegény nyusziból! :))))

Nálunk is mindig kap belőle, a fene a bendőjét még sosem mondta, hogy "szegény nyuszi":).

 

Tartom magam a topik leíráshoz..."finom és nem megszokott"...

Íme egy ilyen étel, fasírt-torta párolt zöldségágyon és szülinapra készült:).

Két perc alatt tűnt el a tányérról és mi még nem is ettünk belőle:). Pedig emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas volt.

 

Előzmény: bandika gazdája (233)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 240

szegény nyuszi:((

 

És még sorolhatnánk...szegény pipi, szegény kacsi, szegény röfi, szegény boci...ja és ki ne hagyjam, szegény ürgi:D

Előzmény: tunderlala-3 (238)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 239

...de a mennyiségeidtől az ütő állt meg bennem! :)))

 

Palacsintából nekem is bőven elég egy.

Így lennékl ZsuR fahéjas tekercsével is. Piszok jól néz ki, nagyon guszta de talán egyet ha meg bírnék enni belőle...mondjuk ha cukros fahéj helyett egy kis pizza krémecske, sonkácska, golbászocska lenne benne akkor a fél tálca jöhetne:).

Előzmény: bandika gazdája (234)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 238

szegény nyuszi:((

Előzmény: truffle (235)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 237

amúgy valakitől kaptam a receptet, és eredetileg 30 dkg lisztből és a "többi hármakból" állt... de az nekünk nagyon kevés volt.

Előzmény: bandika gazdája (234)
tunderlala-3 Creative Commons License 2012.10.31 0 0 236

jó, de mi vagyunk öten, gondolhatod, a 15 éves kamasz fiam nem 2-3 palacsintát eszik meg... meg senki sem... kivéve engem... én "tartom magam" csak, különben elgurulnék:D

Előzmény: bandika gazdája (234)
truffle Creative Commons License 2012.10.31 0 0 235

Szegény párod nem tudja milyen finomat hagy ki...persze az érzelmeket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Én például ürgén nőttem fel, ha lehetne a mai napig megenném.

 

Az előfőzött nyuszi jól hangzik, legközelebb így csináljuk mi is.

Előzmény: Amateur-no1. (230)
bandika gazdája Creative Commons License 2012.10.31 0 0 234

Én szoktam palacsintát sütni, igaz, nem méregetem, de a mennyiségeidtől az ütő állt meg bennem! :)))

Előzmény: tunderlala-3 (232)
bandika gazdája Creative Commons License 2012.10.31 0 0 233

Remélem azért a bigli is kapott a szegény nyusziból! :))))

 

Előzmény: Amateur-no1. (230)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!