Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 772

Azt sem tudom, azok kik. Hogy el tudj helyezni: jelenleg rettentően utálom a fideszt, előtte az mszp-t utáltam, és jelenleg  nem is igazán szimpatikus egyetlen politikai erő sem. Ennyit a szappanságharcosokról.

Előzmény: Mr Paul Inka (770)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 771

Kettős mérce, nekem ez a bajom.

Jogállamban az állam csak jogállami keretek között léphet fel a bármilyen állampolgári megnyilvánulásokkal szemben, ettől jogállam. Ha nem megy, tessék szükségállapotot hirdetni, kijkárási tilalmat, stb, bevonni a katonaságot, de az, hogy egy éjszakára, majd utána még pár hétre a komplett államgépezet átmegy diktatúrába, bizonyításfelvétel nélküli állami ráhatásra történő letartóztatásokkal, a terheltek testi-lelki sanyargatásával, az nem megy.

Na de off vége.:)

Előzmény: Mr Paul Inka (769)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 770

Mellesleg,hol vannak most,az igaz Magor szappacságharcosok?

Naponta hazudnak a szemetekbe.

Ja,hogy nincs vezérkos,aki kiadja az ukázt?

Előzmény: Törölt nick (766)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 769

Ha,a karhatalom azt mondja,oszoljunk,oszlásnak indulunk.

Nem kötünk el tankot.

Nem gyújtunk fel kukákat,buszokat.

Nem építünk barikádot,az Erzsébet hid elé,mert akadályozzuk,honfitársainkat,a szabad mozgásban.

Azért,az időbeliséget,ne tévesszük azem elől.

Előzmény: Törölt nick (766)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 768

Perce!

A szomszéd,kaukázusiját,én sem bactatom,megpróbálok,a gazdijával jóban lenni,sörözésileg.

Előzmény: Törölt nick (765)
Vanek B. Creative Commons License 2012.07.10 0 0 767

Kerestem, de hirtelenjében nem lett meg. No de mégis, ki uszított, kiket és mire?

Ha a rendőrök a kutyákat a tömegre, hol maradtak a sérültek, hányat kapott el és mart meg akár egy kutya, mert ezzel nagyon kuss van.

Egyszóval?

Előzmény: Törölt nick (757)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 766

Az a baj, hogy nincs akkor. Utcán nem verünk eltakarva járókelők hatan, nem lövünk szemmagasságban tudatosan gránátokat, nem kínozzuk a rádió udvarán órákig az elfogottakat, térdeltetve vagy terpeszben a falnál, nem adjuk ki a bíróságoknak, hogy mindenkit le kell tartóztatni, nem sanyargatjuk az előzetesben ülőket a bv munkatársai álltal. Ha megtesszük, ugyanaz, mint a kődobálás, vagy a rendőrök verése a tévénél. Nincs kettős mérce.

Előzmény: Vanek B. (764)
Vanek B. Creative Commons License 2012.07.10 0 0 764

Ok!

Most akkor próbáld azt elképzelni, hogyy te vagy az államgépezet, és tereád dobálnak köveket, téged akarnak leütni ki ezzel, ki azzal, és a bajtársadat már sikerült is közvetlenül előtted.

A jogi szabályozás csak fölös fecsej és íróasztalok mögül prímán működik is a dolog.

Téged meg vár odahaza az asszony meg mondjuk két vagy három kölök, hogy apu hazajöjjön, lehetőleg egészben, épen.

Akkor?

Előzmény: Törölt nick (761)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 762

Látszódik a felvételen,a karhatalomnak való ellenszegülés is?

Dóra,meg Vona,már szembe köpött.

Előzmény: Törölt nick (757)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 761

Ha visszaolvasol, ezzel az érveléssel szemben egyetlen mondatot sem találsz tőlem. Énnekem csak a minősítés csípi a szememet, amit a rendőrök a kiemelt presztízs ügyekre próbálnak aggatni. Mert itten ebben a rabló-pandúrban a pandúrok sem grál lovagok, aki azt hiszi, hogy azok, és nem tudják elveszíteni az objektivitásukat, az álomvilágban él (lásd 2006.október 23. -nincs kedvem belemenni a csőcselék versus békés tömeg vitába, de amit ott a rendőrök és az egész államgépezet művelt, az gyalázat volt)

Előzmény: Vanek B. (759)
Vanek B. Creative Commons License 2012.07.10 0 0 759

Lehet hogy túlminősítésnek tűnik, de a rendőr a lova, kutyája, a fegyverzete ésúűgy általában ami van rajta az mind a cselekvő egységhez tartozik.

Így ha akár az ebet is csak megsímogatod, azt akár pofonnak is tekintheti az illető gazdája, hiszen a pofon is csak elsietett símogatás.

Tehát ha valaki akár a rendőrt, akár az ebét bántja az tevőlegesen ellenállt a feladatának végrehajtásában és rendet bontott, ennek megfelelően bűntetebdő is. És akkor szerencséje van, ha a bűnügyi részt letudta, mert lehet hogy 10 napig ápolják az ebet és ugyanarra az időre kiesik a szolgálatból, etcaetera...

Szóval okos ember még egy ismeretlen és útjába kerülő ebet sem bánt indokolatlanul, mert lehet vadőr is a gazdi aki seggbelőheti a serétessel, talán jogosan is.

Előzmény: Törölt nick (712)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.10 0 0 758

Előzmény: T.Tanácsos (753)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 757

Drága Vanek Úr!

Nézd meg a tv-kben oly sokszor bejátszott videókat figyelmesen, még legalább egyszer.

Ott is hallatszik az uszítás.

Innentől ha kérhetem találj újabb érvet.

Előzmény: Vanek B. (752)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 756

Ahoz,hogy emberekre kutyát úszíts,két dolog kell.

Egy kutya,meg emberek,akikre ráuszítod.

Érdekes módon,egyetlen családtagom,ismerősöm,kollegám nem érintett,a kutya uszításban.Semelyikük nem szenvedett sérülést,a dicsőséges,homofób harcban.

Hogy,miért?

Mert nem voltak ott.

Melyik,nagyobb disznóság?

Valakit hagyni,ünnepelni?

Vagy elrontani,az ünneplését?

Remélem,a Szent Jobb körbehurcolásánál is ott leszzel,tüntetni,mondván,hogy az halottgyalázás.

Előzmény: Törölt nick (746)
lingar4 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 755

Még hogy uborkaszezon! Napi szinten esnek olyan történések, amelyek felkavarják a zembereket: kórházi lószámlálás, kutyarúgás, Hugh Grant-levelezés...

Izgalmas rszágban élünk, na. (Közben minden összeomlik, de sebaj)

Előzmény: Törölt nick (751)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 754

Azért az ne nagyon zavarjon, hogy a melegfelvonulás ügyében, úgy elvi értelemben, nem foglaltam állást.:))

Komolyra fordítva, én ebben is köztes állásponton vagyok, eléggé szívügyem az emberi jogok, ugyanakkor a túl harsány kisebbségi véleménynyilvánítás szeriontem csak parázs a tűzre, ennek semmi értelme, minden évben megvan a nagy hepaj körülötte, ők felvonulnak, az ellentüntetők ordítanak, rengeteg rendőr biztosítja, akik azután az ellentüntetőkkel össze is csapnak, a sajtó és a publikum meg rágódik rajta egy hétig. Qui prodest? Tényleg nem értem, mi szükség van rá, ha meg maradi ország, akkor tessék tudomásul venni, hogy az, de hogy minden évben végigcsinálni ezt a hajcihőt. Meg a büszkeség szóval is bajom van. Az ember öröklött/szerzett biológiai/mentális állapota az nem büszkeségi kérdés, egyenrangúsági kérdés, de nem büszkeségi, ez megint egy irritációs felület, amire az érintettek nem jönnek rá.

Előzmény: Mr Paul Inka (748)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.10 0 0 753

Mondjuk még a könnygázzal visszafújáson lehetne rugózni...

Előzmény: Törölt nick (751)
Vanek B. Creative Commons License 2012.07.10 0 0 752

Sajnos a példád sánta.

Merhogy az ebeket nem uszította senki sem a tömegre, innen aztán kezdheted újabb kérdéseken törni a fejedet.

Előzmény: Törölt nick (746)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.10 0 0 750

És mi a különbség egy gestapo-s ebtartó, egy stasi-s, egy AVO-s és egy pintér-huszár között?

Előzmény: Törölt nick (747)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 748

Nagyon,nem mélyűltem el a tényváladékban,de szerintem ez történt.

Az 1990-es,renncerváltásnak köszönhetően,szabaddá vált,a gyülekezési,véleménynyílvánítási,stb.jog.

A melegek,kértek,és kaptak jogot a felvonulásukhoz.

Az,hogy a mai többség mentális viszonya a kisebbséghez olyan,amilyen,arról nem ők tehetnek.

Az,hogy rendőri biztosítás kellett,az ünnepségükhöz,arról nem ők tehetnek.Lsd.német meleg felvonulás.

Az elkövetők,szembe szálltak azokkal,akik törvényes jogaikkal élve,felvonultak.

Előzmény: Törölt nick (741)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 747

A bátorság itt inadekvát kérdés, én jogi érveket mondtam, azt meg nem bátorság alapon mérik.

Egyébként a magam részéről a pórázon levő-szájkosaras rendőrkutya fejberúgását ugyanolyan undorító dolognak tartom, mint adott esetben ugyanezen rendőrkutya ráengedését a tömegre, szájkosár nélkül, én már csak ilyen feneette liberális barom vagyok.

Előzmény: Mr Paul Inka (745)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 746

Melyik nagyobb disznóság:

Emberekre kutyát uszítani?

Az emberre uszított kutyát védekezésképp fejberúgni?

Előzmény: Mr Paul Inka (745)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 745

Melyikhez,kell nagyobb bátorság?

Egy 70 centi marmagasságú szájkosarast fejbe rugni?

Vagy egy 220 centis,rohamsisakos,gumibotost?

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.10 0 0 744

Egy gyakorlati eset elméleti folytatása:

Pintér fellépett volna a kordonbontó Orbánnal szemben

http://hirszerzo.hu/hirek/2011/5/10/20110510_pinter_bizottsag_meghallgatas

Már majdnem hiszek a magyar jogállamban...

Előzmény: T.Tanácsos (735)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 743

Na jó, a fegyver kirúgását a rendőr kezéből simán el tudom képzelni, hogy a bíróság hivatalos személy elleni erőszaknak minősítené, sokkal inkább, mint a kutya fejberúgása esetén. De majd meglátjuk, mit mond a bíróság, bár én azt sem tudom, megvannak-e már az elkövetők.

T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.10 0 0 742

Ez könnyen elképzelhető

Előzmény: Törölt nick (740)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 741

Természetesen az sem hivatalos személy elleni erőszak, nem a testi épségre irányul a rúgás ui. ebben az esetben sem.

Egyébként még egy érv, hogy mekkora baromságok hangzanak el mindkét oldalról: a rendőrség szerint a rendőrkutya fejbe rúgása állatkínzás. Ez bűntett, 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Embernél, ha fejbe rúgod, csak ha 8 napon túl gyógyuló, akkor közvádas és 3 évig terjedő, az alatt magánvádas és vétség. Vagyis ad abszurdum a rendőrség álláspontja szerint egy rendőrkutya testi épségének a védelme fontosabb jogi tárgy is lehet, mint az emberé. Mondom, az a baj, hogy mindenki egyre nagyobbakat akar mondani, a saját érdekei szerint, a rendőrök szívük szerint az államrend megdöntésére irányuló kísérletnek vennék az ügyet, míg az elkövetők természetesen csak alapvető polgári jogaikat gyakorolták, hiszen végülis csak ellenálltak egy jogellenes tüntetés feloszlatásának és fejberugdosták a rendőrkutyákat, bagatell. Az igazság valahol félúton lehet, szvsz.

Előzmény: Ica a fekete cica (723)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.10 0 0 740

De Zagyva György Gyula még nem tette meg.

Előzmény: Törölt nick (739)
T.Tanácsos Creative Commons License 2012.07.10 0 0 735

Nálunk semmi nem pártsemleges.

Dániel Péter, Zagyva György Gyula vagy kordonbontó Kövér más-más eset.

Előzmény: Mr Paul Inka (734)
Mr Paul Inka Creative Commons License 2012.07.10 0 0 734

Légyszi'fejtsd ki bővebben!:))

Előzmény: T.Tanácsos (732)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!