Nem vagyok fent a facebookon, mégis tudtam olvasni, egy újságcikk vezetett oda, azt vallom, hogy egy hírnél lehetöleg menjünk vissza az eredeti forráshoz.
Egy kis off, mert se nem az NSzK, se nem az NDK területe nem lesz érintve az alábbiakban.
Örömmel látom, hogy a legújabb "közel 4000 képes" felőltés képeit - az idő közben kiderült időrendi bukfenceket korrigálandó - újrarendezték. Ez egyrészt dícséretes, másrészt azonban reményemet fejezem ki, hogy a megváltozott évszámú képekről készült valamiféle - -a kisebb-nagyobb közönséggel megosztható jegyzék (vagy címkézésre kerültek), mert egyébként értelmetlenné válik a képek átnézése. (A fortepan.hu szemlélete alapján a tételes átnézés csak időrendben valósítható meg - számrendben pl. nem, bár tudjuk a számok sem változtathatatlanok - és amennyiben valaki nem oly elszánt, hogy egy-két ülésben végivehesse mind a képeket, úgy az időbeli átrendezések következtében lesznek képek, mik ismételten elé kerülnek - ez természetesen kisebb probléma, míg lesznek képek, mik elbújnak előle - ez érezhetően már nagyobb.)
Csak én vagyok béna és nem találom, vagy tényleg nem lehet térképen nézni a fotókat (nyilván azokat amiknek tudjuk a helyét)? Úgy emlékszem, hogy régebben láttam ilyen funkciót, de lehet hogy keverem.
Ebben az évben is rendelkezhetsz az adód 1%-ról a Fortapan javára. Célnak a következőt kell megjelölni: Summa Artium Alapítvány - Adószám: 18128510-1-41
Az alapítvány adja a Fortepan adminisztratív hátterét. Aki ide adja az 1 %-át, biztos lehet abban, hogy rajtuk keresztül eljut a pénz hozzánk.