Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét. Választási győzelme esetén jelentős változásokat és a Jobbik külföldi kapcsolataiból származó hihetetlen mennyiségű pénzt ígért Juhász Oszkár, derül ki az atv.hu birtokába jutott hangfelvételből.
Oszi amúgy nem kifejezetten erre gondolt, hanem a "másikra". Ami inkább a normális közbiztonságot "próbálná" megoldani.
ezért viszont simán le kell csukni - ha van kellő bizonyíték!
Ti Egy joboldali forradalom - amiről az én ösmerősöm beszélt - az politikai célú lázadás, a "másik" irracionális, érzelmi alapú gyilkolászása meg fasiszta csürhe randalirozása. A kettő nem ugyan az!
Oszit nem ismerem, de nem egyedül foglalkozik ezzel a gondolattal azt tanusíthatom.
2010 őszén beszélgettem egy fickóval (viszonylagos közismertsége miatt inkább nem nevezném meg) aki gárdás jobbikos muftiságából egy percre leereszkedett hozzám, hogy okítson.
Közölte velem, hogy a fidesz a két rossz végeredmény közül csak az egyik, s hogy a nemzetet megmentsék bizony sokan hajlandóak közülük akár azonnal is fegyvert fogni a honvédő háború megvívására.
Igaz, épp akkor még nem látta elérkezettnek az időt a támadásra, de kilátásba helyezte hogy csak idő és pénz kérdése hogy eljöjjön a nap....
Életemben először gondoltam azt, hogy ha baj lenne a fidesz (kormányerő) mellé állnék. Aztán lett az "alaptörvény" amit eszem ágában se lenne az életem árán is megvédeni, tehát inkább hopsz nyugatra pucolnék családostól.
Biztos vagyok benne hogy a jobbikos gárdás muftik pontosan tudják hogy egyre kevesebb emberre számíthat a kormány. S ha Fidelnek 157 emberrel sikerültegy országot elfoglalnia, a gárda többezer tagjának ez nem lehet túl nagy falat.
Tehát kiványcsian várom a fejleményeket -kérem szóljatok időben - mielőtt lezárjátok a határokat!
Nem egy szorol van itt szo, hallgasd meg az egesz beszedet. Bar szerintem a koma a hangja utan itelve enyhen szolva is be volt szivva ,de az nem enyhito korulmeny,annal rosszabb
Ez a gond bennetek. Veritek a melleteket mekkora demokraták vagytok, miközben rájöttök, a liberális kódex maradéktalan betartásához KGB-s módszerek elengedhetetlenek.
Mert mégis milyen dolog, hogy polgárháborúzik valaki egy társaságban. Képzeld, ha zsidózik, cigányozik nahát.
Hát majd legközelebb nem választják meg vagy mégis.
Azt fogd már fel, hogy jelen ügyben semmiféle bűncselekmény nem történt, azon kívül , hogy az ATV szokás szerinti Jobbik - gyűlölete folytán nyilvánosságra hozott egy olyan magánbeszélgetést, amihez nem volt joga.
Sok oromre nincs ok, de egyaltalan normalisak vagytok ti ott a jobboldalon? En azt hiszem nem fogod fel es sokan masok se egy ilyen duma sulyat.Ez nem par lumpen kocsmai beszelgetese ,hanem egy a hel;yi hatalmat kepviselo politikuse ,aki igaz akkor meg csak jelolt volt ,de ettol meg ugyanaz a szemelyiseg maradt utana is.
Ja csakhogy ilyen gondolkodasu emberek nemcsak Patajon vannak hanem az egesz orszagban,csak az (meg) nem kerult nyilvanossagra ok mit mondanak "maganbezelgeteseken"