Halihó! Az lenne a kérdés, hogy ha aktivitásmérővel mérem a napi paraméterek-fogyasztást és közben mérek valamikor egy edzést egy másik eszközzel akkor mi a helyzet a feltöltött napi értékekkel? Összeadódnak vagy van elég intelligens a Garmin Connect, hogy az ugyanarra az időszakra eső eseményeket csak egyszer számítsa? Ha igen, melyiket mi alapján?
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap frissítettem a Garmin Oregon 600-as készülékemet a legújabb verzióra, ami sikeresen lefutott, azonban azóta a "Hova?" menüpont alatt eltünt az útvonal választási lehetőség, csak a nyomvonal maradt meg, amit nem szoktam használni!
Három fájlt kitöröltem tegnap a készülékről, de azok útvonalak voltak, így azok szerintem nem befolyásolhatják hogy nincs ilyen menüpont.
Ezt nem igazán értem. Az első bekapcsolásnál lehet beállítani az országot. Attól kezdve, ha Magyarorságot állítottad be, akkor magyar a felirat és a szöveg. Ha véletlenül mást állítottál be, akkor kell lennie valahol egy 'reset' gombnak, amivel gyári alaphelyzetbe lehet állítani a masinát. A kezelési leírásban benne kell lenni, de majd én is utánanézek, hogy hol van.
Vadonatúj Garmin Drive TM GPS-emen a "Hova" menüben a "Cím" almenüre lépve közli, hogy "Térképadatok nem találhatók." Természetesen a frissítéseket letöltöttem. Mi lehet a gond?
A ma vásárolt vivoactive 3 órámon nem tudom beállítani a magyar nyelvet, kérném a segítségeteket.
A telefonon (Iphone 6) lévő alkalmazásban Készülékbeállítás/Rendszer beállítom a magyar nyelvet, szinkronizálom…… de semmi változás az órán. Az órán lévő nyelvi beállításnál csak az angol nyelv választható.
Szerintem a tevékenységbeállításnál tudod orvosolni a problémát.Sok félét csinálok én is az órával+ANF-el és mindig fura,ha egy helyben teremben edzek v. futok v.bringázom.
Tartok tőle,hogy valamillyen kombinált edzés beállításával tudod megcsinálni.Önmagában ugyanis fura miért ne csekkolhatnád le egy helyben mozgásod alatt a pulzusodat.
Lehet pl.hogy terepfutás funcióval míg nem változtatod a helyed nem is tudod leválasztani a futásról azt az időszakaszt.
Pusztán okoskodom,ha valamire jutottál írd meg :-)
Esetleg jelölj egy új:Egyéb tev.kategóriát és utána nézd vissza.
Feltöltöttem egy futást a Garmin Connect-be, látom az egészet, de én csak egy részének a statisztikai adataira lennék kíváncsi. Hogy lehet ezt elérni? (Volt bemelegítés, levezetés, de én csak a gyors szakasz sebességét és pulzus adatait szeretném megtudni.)
Senki nem akar a saját Dakota 20-asa helyett egy nagyobb képernyős kütyüt venni? Még mindig szeretném lecserélni a Dakota10-esemet egy Dakota20-asra. És ha ez sikerülne, akkor lenne egy működő Dakota10-esem eladó.