Keresés

Részletes keresés

Pandus Creative Commons License 2011.08.19 0 0 486

A Cengizt alakító Yigit Özsener fantasztikusat alakít - lesz a köv. sorozatban is, a szív hídjai, titkai, akármije

Előzmény: TomikaT (484)
Pandus Creative Commons License 2011.08.19 0 0 485

nem is a blődségekről volt szó, hanem arról, hogy rossz üzenete van annak, miszerint ártatlanok/jók meghalnak. Én erre mondtam, hogy nem az ami mintát követik. én ezt még mindig szívesebben nézem, mint egy átlag amerikai sorozatot, ahol előre ki lehet számítani a cselekményeket, de leginkább a végét (üdítő kivétel a Kemény zsaruk és a Dexter)

Előzmény: kristo_f (481)
TomikaT Creative Commons License 2011.08.18 0 0 484

Sziasztok!

Szerintem MB1-es sorozat, le a kalappal a törökök előtt!

Igaz még csak az S01E18-nál tartok, de szerintem nagyon profi. Nem kapkodják a képet század-másodpercenként, de azért van benne akció elég,

A Cengiz-t alakító Yigit Özsener fantasztikusat alakít, de nagyon jó Ali is és persze a főszereplő is.

A szinkron (RTLKlub) nagyon profi.

Remélem nem laposodik el (igaz első évad 66 epizóddal nem lesz egyszerű...)

Üdv

kristo_f Creative Commons License 2011.08.18 0 0 483

Ja, lehet :)

És a bárgyilkosok miért lőtték a semmit?

Most meg ajánlok egy fogadást, hogy Eysan nem lőtte le az apját

Amikor Ezel bement Serdárárt, akkor is esett egy lövés a "semmibe"

Ez nem más stílusú sorozat ez egy nagy marhaság, mármint a forgatókönyv

Azért persze nézem :)

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (482)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.08.18 0 0 482

Mert Ali olyan erővel nyomta le a fejét az asztal alá, hogy beütötte, rövid időre elveszítette az eszméletét - gondolom.

Előzmény: kristo_f (481)
kristo_f Creative Commons License 2011.08.18 0 0 481

Mert nem ami sorozat, azért olyan blődségeket nem kellene belerakni, mint most amikor le akarták lőni Alit és az öreg lányát

Vicc, még a Barátok Közt is komolyabb, pedig....

Bemegy a két gyilkos és elkezd lövöldözni a semmire, majd Ali kibujik az asztal alól, a lány meg úgy látja hogy minden rendben

Ilyen még gyerekeknek szóló sárkánymesében sincs

Előzmény: Pandus (479)
kristo_f Creative Commons License 2011.08.18 0 0 480

Meghülyülök ha ebben a részben nem nyírják ki Sebnemet!

Ekkora szemetet, kapott egy lehetőséget, amit más "gang" csoportok nem adtak volna meg neki hasonló helyzetben

Pandus Creative Commons License 2011.08.17 0 0 479

Nagyon rossz üzenet az, hogy az ártatlanok (Bahar vagy Mert) halottak, mert úgy tűnik mintha az ő haláluk törvényszerű lett volna - nem amerikai ez a sorozat, hogy tanulsága legyen!

Előzmény: ferapont (459)
Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.17 0 0 478

Jó hangja van Kossuth Gábornak is.

Kenant, Ramizt és Ezelt kedvelem, a karaktereket.

Eysan mint nő szép, de mint embert nem kedvelem.

Sebnem is szép, de kétszínű.

Azad és Bahar, akik aranyosak és nem képmutatóak, utóbbi persze már csak aranyos volt.

Az ilyen áruló érdekembereket nem kedvelem, mint Cengiz, Ali legalább megbánta és segít Ezelnek.

Öreg Serdart remélem elteszik láb alól(vagy Ezel vagy Kenan).:)

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (473)
Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.17 0 0 477

Molnár Levente a fiatal Ramiz magyar hangja.

Előzmény: Pandus (474)
kristo_f Creative Commons License 2011.08.17 0 0 476

Üdv

Ez a Sebnem a kedvencem volt, egy jó/kedves csaj, de kígyó lett belöle

Nem értem miért nem szólt már amikor Ezel mellett volt, mivel tudták megzsarolni/kényszeriteni, mert a kábszer kevés

ferapont Creative Commons License 2011.08.17 0 0 475

Nehezet kérdezel. Isztambul pokoli nagy kiterjedésű, tulajdonképpen sok kicsi város. A filmet összevissza mindenfelé forgatták.

Sok jelenet játszódik a szorosban a nagy híd környékén, meg az Aranyszarv öbölben. Sok helyszín eredeti ház, vagy lakás, aholva bemenni nem lehet (Ali és Cengíz régi lakásai, vagy Kenan palotája)

De ha tudnánk is cím szerint akkor sem lenne könnyű dolgod összejárni a fontos helyeket, mert a távolságok és a tömegközlekedés esetleges hiányai miatt csak taxival tudnál eljutni sok helyre.

Talán egy helyi taxis, aki nézte a sorozatot a helyszínen többet tud segíteni.

Előzmény: Eysan (461)
Pandus Creative Commons License 2011.08.17 0 0 474

most meghallgattam ezt a halatortán paródiát, nagyon klassz! ezek szerint akkor igen. amikor ki volt írva a főcímben a fiatal ramiz neve, bayraktar, a változatosság kedvéért, akkor Kossuth Gábor nevét mondták be. Innen gondoltam.

Előzmény: Magyar Hadvezér (472)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.08.17 0 0 473

Minden jel szerint igen:

Hal a tortán - Narrátor: Kossuth Gábor 

De most kapcsolok, hogy az Internátus c. spanyol sorozatban ő volt a nácivadász Fermín hangja is:

http://www.magyarszinkron.hu/?module=news&action=show&nid=73246

Előzmény: Magyar Hadvezér (472)
Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.17 0 0 472

Ő nem a fiatal Kenan hangja?

Előzmény: Pandus (460)
Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.16 0 0 471

Én is arra tippelnék, hogy vagy Selim  halála vagy Selma elszeretése miatt lettek ellenségek.

Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.16 0 0 470

Köszönöm szépen!

Előzmény: Pandus (460)
heni88 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 469

Azóta írtam nekik Facebookon, nem tudom mikorra várhatok választ...:((

Köszi a segítséget, ha sokáig nem kapok választ tőlük, akkor úgyis más oldal után kell néznem, ahonnan le tudom tölteni. 

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (468)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.08.16 0 0 468

A captcha-kóddal van gondja, nem működik nekem sem. De van ott mindenféle Twitter, Facebook stb. elérhetőség is, valamelyiken talán csak lehet üzenni.

Vagy online oldalról is le lehet menteni a stream-et, van hozzá Firefox plugin. Amikor én néztem, ez sem volt egy rossz minőség:

http://online-sorozatok.hu

De én is előbb lementettem fájlba, úgy raktam ki TV-re.

Előzmény: heni88 (464)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.08.16 0 0 467

Én így szoktam filmzenéket keresni:

http://www.google.hu/search?q=Ezel+soundtrack

Előzmény: dreamy1 (462)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.16 0 0 466

Nézd meg itt vagy szedd le innen.

Előzmény: heni88 (464)
dreamy1 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 465

Zseniális a dolog!

Működik!

Köszönöm!

Dreamy

Előzmény: Törölt nick (463)
heni88 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 464

Sziasztok!

Én is imádom ezt a sorozatot! Segítséget szeretnék kérni tőletek a letöltéssel kapcsolatban. Eddig a www.sorozatok.net  oldalról töltöttem minden részt, de egy jó ideje már nem kerülnek fel az új részek. Próbáltam írni az oldalra, hogy megkérdezzem, várhatóak-e további feltöltések, de egyszerűen nem jelenik meg a hozzászólásom.

Valami rendszerhibát vagy mit ír ki, mikor elküldöm az üzenetet.

Tölt le valaki erről az oldalról vagy tudnátok segíteni hogyan léphetnék kapcsolatba az oldal üzemeltetőivel?

Tényleg fontos lenne, mert ezen az oldalon találom a legjobb minőséget és szeretném innen letölteni az Ezelt.

Előre is köszi!

Gaby

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.16 0 0 463

Keresd meg youtube-com -on és innen le tudod szedni a hangot mp3-ban.

Előzmény: dreamy1 (462)
dreamy1 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 462

Sziasztok !

A film zenéjét keresem mp3 formában.Tud valaki segíteni?

Köszönettel Dreamy

Eysan Creative Commons License 2011.08.16 0 0 461

Sziasztok! Én még csak ma találtam ezt a fórumot és engem az érdekelne, hogy esetleg valaki letudná írni azokat a helyeket, ahol a film játszódik, Istambulban? Az tudom, hogy a híd amit mutanak az a Boszporus híd, de pl. a kávézó ahol megkérte Eysan kezét? Meg ha még tud valaki valamit arról hogy ez melyik városrész, akkor az nagyon érdekelne! Minden vágyam Ismbulba eljutni! Remélem egyszer összejöhet (pénzileg) és akkor ide szeretnék elmenni! :)))

Pandus Creative Commons License 2011.08.16 0 0 460

Ki a magyar hangja a fiatal Ramiznak Kossuth Gábor

Előzmény: Magyar Hadvezér (458)
ferapont Creative Commons License 2011.08.16 0 0 459

Ott még nem tartunk. Egyelőre csak ott tartunk, hogy Kenant Ramiz elküldte vidékre, hogy elbújtassa, vállalva ezzel, hogy akár őt is vádolhatják a gyilkossággal. Kenan azzal, hogy lelőtte Hayratlit nemcsak a bátyjának tett szolgálatot, hiszen Hayratli nem tudta Szelim árulását elmondani, hanem Ramiznak is, hiszen így most ő lett Isztambul "ura".

Az biztos, hogy a Szelim-szál és a Selma-szál egyaránt közrejtászik majd abban, hogy Kenan miért lett Ramiz haragosa.

MIndenesetre ebből  a mostani nyálas 1973-as Kenanból nem tudom kinézni hogy ráförmed a szüleire, hogy szíveskedjenek Lyonba emigrálni és haza se térni és őt elfelejteni 30 évig, mint ahogy ezt nemrégiben épp Ezelnek mesélték.

Az sem világos, hogy ha Juszuf a szabadulása óta figyeli Ramizt, akkor miért most Ezel kinevelése után estek neki Kenannal Ramiz likvidálásának. Ahogy éppen tegnap is akarták, lett volna pár évük, hogy kinyifálják Ramizt. Kenan és Juszuf nem 2009/2010-ebn erősödött meg, lett volna ehhez erejük.

Sebnem mai leleplezésével egyetlen szereplő sincs már az ármánykodók között, aki ne lett volna valamilyen árulásban, gyilkolásban részes, tehát a tisztaságát mindenki elvesztette (Ezel szüleiről itt most nincs szó).

Nagyon rossz üzenet az, hogy az ártatlanok (Bahar vagy Mert) halottak, mert úgy tűnik mintha az ő haláluk törvényszerű lett volna.

Ez pedig egy valóban furcsa és fanyar végkifejlet árnyát vetíti előre.

Előzmény: Magyar Hadvezér (458)
Magyar Hadvezér Creative Commons License 2011.08.16 0 0 458

Miért akar bosszút állni Ramizon?Ramiz ölette meg Selimet?Ki a magyar hangja a fiatal Ramiznak?

Előzmény: Caro_Lina (134)
Pandus Creative Commons License 2011.08.12 0 0 457

én most már kezdem teljesen elveszíteni a fonalat, pedig mindegyik adást láttam. mindig új szereplők, új konfliktusok, új bosszú, de még a réginek sincs vége...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!