Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 118

nem.

csak ugye lenne mindenkinek kritizálnivaló pártja és messze nem a saját pártjukat kritizálókat kéne rugdosniuk unalmukban.

Előzmény: Lois Chasse (112)
WYW Creative Commons License 2011.03.24 0 0 117

Én nem erre reagáltam.

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 116

Magam is ilyen vagyok.

Előzmény: Lois Chasse (115)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.03.24 0 0 115

"Itt a fideszesek őszintén szólnak, mert úgy vélik, rossz irányba megy a pártjuk. Én ezt az aggodalmat tisztelem, biztos vagyok benne, hogy lesz jó hatása."

Azt az aggodalmat is tisztelted, ami azoknál nyilvánult meg, akik egyáltalán nem szavaztak a Fideszre, mert már régebben is látták, hogy rossz irányba megy?

Előzmény: Törölt nick (77)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.03.24 0 0 114

Elnöki rendszer lesz, ha baj támad. OSzt jónapot lesz, meg síri kuss.

Előzmény: Törölt nick (83)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.03.24 0 0 112

:)

"Vakok közt a félszemű a király."

És akkor most ennek örülnünk kéne?

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 111

"De azt azért te sem gondolhattad komolyan, hogy majd 10 hónap elteltével tele lesz mindenkinek a pénztárcája..."

nem magamról beszéltem, amikor aggódtam az emberek kitartásáért.

Én tudom, számítottam arra, hogy kemény időszak elé nézünk.

amit leírtam az a körülöttem tapasztalt hangulat és pénztelenség.

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 110

alig használt jó lesz?

egyiknek hiányzik a közepe:-D

( nem ezzel foglalkozom, max a sajátomat adhatnám el neked.)

Előzmény: Törölt nick (105)
horex Creative Commons License 2011.03.24 0 0 106

Megforditom a kérdést

Vajon Wittner áruló/megalkuvó volt-e?

Merugye Mécs és Göncz az volt a jobberek szerint

A forradalom leverői nemigen oktatnak ki senkit, a Parlamentben a Jobbik oktatta ki a Fideszt

Jobboldalika nem szoktak ugy meghalni mint Kádár, azokank nem alcheimereskedik vagy hasonló az agyuk

Nem szokás más haldoklásán, betegségén szórakozni,esetleg ő is odakerülhet

Tényleg ne rugózz Wittner elfogadhatatlan megjegyzésein

by horex

Előzmény: csillag100 (14)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 104

Az álamfőtől.

Előzmény: cen_ored (101)
Maaria Creative Commons License 2011.03.24 0 0 103

Nem, ne haragudj, de azzel nem értek egyet. Lehet, hogy csak szebbet, jobbat várt, és most csalódott.

Előzmény: Törölt nick (102)
cen_ored Creative Commons License 2011.03.24 0 0 101

OFF

hejesírást nem kritizálunk !

legalábbis addig nem ameddig meg nem jön a legfelsőbb ukáz !

UFF !

ON

Előzmény: péterkém (75)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 99

érdekes.

látod az a fura, hogy ha meg a fideszes szavazók bólogatnak és helyeselnek azért felháborodik rengeteg balos fórumozó!

nem érzed, hogy így fura az egész? ha kritizálnak akkor bagatell, ha meg helyeselnek az felháborító.

Előzmény: WYW (91)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 98

Van lehetőség rá. Egy párt nem lóg a levegőben. Gondolj akár a közvéleménykutatásra is, de vannak áttételes csatornák is. Az MSZP szimpatizánsok későn jelezték a nemtetszésüket (az EU választáskor először) Korábban is megtehették volna. Most is hülyét csinál belőlük Gyurcsány és köre, liberális pártot farag az MSZP-ből, és ehhez még mindig 1 millió ember aszisztál.

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 96

azért én látok különbséget abban, hogy ha az MSZP-s hívek nem intették  a pártjukat, hogy ha így folytatják csak a Fideszt erősítik, a Fideszesek viszont ennél tovább is látnak:-)

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 94

a 8 év nem azért van, mert az mszp kormányzás alatt, hanem mert ennyi idős avállalkozásunk.

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 93

még nincsenek pozitív eredmények. Itt Borsodban egyre jobban elfogytak a tartalékok ( már ha voltak) . Már a puszta megélhetés van veszélyben.

én speciel ott látom, hogy 8 év alatt nem volt ennyire kevés megrendelésünk, mint tavaly október óta.

Előzmény: Törölt nick (87)
Vajk Creative Commons License 2011.03.24 0 0 92

Miért hisztizel? Erre szavaztál.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (-)
WYW Creative Commons License 2011.03.24 0 0 91

"A fideszesek idejében felemelik a szavukat a pártjuk megmaradása érdekében, ennyivel felelősségteljesebben gondolkodnak nálad."

Ki milyen nicken! 

Ugyanmár, el ne hidd hidd hogy szavazatotokon kívül bármire szükség van.

Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 88

honnan veszed hogy hallgattam?

Ha az MSZP szimpatizánsok 2006 után lemondásra kényszerítették volna Gyurcsányt, akkor az MSZP ugyan nem nyerte volna meg a választást, de megtarthatott volna kb 30% szavazót, és a Fidesznek sem lenne 2/3-a. Ez a te felelősséged.

A fideszesek idejében felemelik a szavukat a pártjuk megmaradása érdekében, ennyivel felelősségteljesebben gondolkodnak nálad.

Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 86

csak tudod a fuldoklónak mondjuk, hogy tartsanak még ki néhány órát.

már nem a 24. órában vagyunk és bizony nem biztos, hogy ki tudunk addig tartani, míg lélegzethez jutunk.

Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 85

Egyetértek veled, nem szép dolog.

Szerintem a hibát hibára halmazó Fidesz-politika egycsapásra megszünne, ha változtatnának a 16% SZJA-n legalább annyit, hogy 17%-ra emelnék a kulcsot. De ezt már arcvesztés nélkül nem lehet megtenni. Hát bizony, behúzta magát a Fidesz a csőbe, és nem látni hogyan tudnak kijönni belőle.

Előzmény: Maaria (81)
Maaria Creative Commons License 2011.03.24 0 0 81

abszolut aljasnak találom, ha valakik a kritizálókat jönnek ide fikázni és rugdosni.

Magam is így látom ezt a dolgot.

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 77

Te hallgattál akkor, amikor Gyurcsány nagyon rossz irányba vitte a gazdaságot. Itt a fideszesek őszintén szólnak, mert úgy vélik, rossz irányba megy a pártjuk. Én ezt az aggodalmat tisztelem, biztos vagyok benne, hogy lesz jó hatása. (egy LMP szimpatizáns)

Előzmény: Törölt nick (64)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.24 0 0 76

3 millió embert lopott meg a pártod. kivették a magántulajdon védelmét az alkotmányból, kibaszatják a munkahelyéről azt aki nem támogatja a liszt ferenc repteret. tapsikolj.

Előzmény: Törölt nick (66)
péterkém Creative Commons License 2011.03.24 0 0 75

Szégyellheted is magad, ilyen helyesírással! Ha megütköznél, megmagyarázom: vagy "szégyenlem" (archaikus forma), vagy "szégyellem" a helyes alkalmazás, de semmi esetre sem a "szégyenllem"! Tudod, mielőtt másokat felszólítasz arra, hogy "szedjék össze magukat", esetleg magadra is alkalmazhatnád ugyanezt a felszólítást!

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 74

ha meg ennyire hinnék a jóslatoknak akkor pont leszrnám azt, hogy a Fidesz mit csesz el, hiszen 2012-től úgyis kapa!

Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 73

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.24 0 0 72

óóóó, minket már a választás másnapjára felkészítettek, hogy pofáraesünk és már uncsik az ilyen jóslatok.

Előzmény: Törölt nick (68)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.24 0 0 71

költségvetési adózási illeték, stb kérdésekben nem illeti meg a magántulajdont a védelem. már MOST sem, és a tervezet szerint SEM. 

tehát ha azt kívánja orbán, akkor legközelebb a lakásod veszi el adósságcsökkentésre, nem a nyugdíjad.

Kapjatok végre észhez!!!!!!!!

Előzmény: csillag100 (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!