"Itt a fideszesek őszintén szólnak, mert úgy vélik, rossz irányba megy a pártjuk. Én ezt az aggodalmat tisztelem, biztos vagyok benne, hogy lesz jó hatása."
Azt az aggodalmat is tisztelted, ami azoknál nyilvánult meg, akik egyáltalán nem szavaztak a Fideszre, mert már régebben is látták, hogy rossz irányba megy?
Van lehetőség rá. Egy párt nem lóg a levegőben. Gondolj akár a közvéleménykutatásra is, de vannak áttételes csatornák is. Az MSZP szimpatizánsok későn jelezték a nemtetszésüket (az EU választáskor először) Korábban is megtehették volna. Most is hülyét csinál belőlük Gyurcsány és köre, liberális pártot farag az MSZP-ből, és ehhez még mindig 1 millió ember aszisztál.
azért én látok különbséget abban, hogy ha az MSZP-s hívek nem intették a pártjukat, hogy ha így folytatják csak a Fideszt erősítik, a Fideszesek viszont ennél tovább is látnak:-)
Ha az MSZP szimpatizánsok 2006 után lemondásra kényszerítették volna Gyurcsányt, akkor az MSZP ugyan nem nyerte volna meg a választást, de megtarthatott volna kb 30% szavazót, és a Fidesznek sem lenne 2/3-a. Ez a te felelősséged.
A fideszesek idejében felemelik a szavukat a pártjuk megmaradása érdekében, ennyivel felelősségteljesebben gondolkodnak nálad.
Szerintem a hibát hibára halmazó Fidesz-politika egycsapásra megszünne, ha változtatnának a 16% SZJA-n legalább annyit, hogy 17%-ra emelnék a kulcsot. De ezt már arcvesztés nélkül nem lehet megtenni. Hát bizony, behúzta magát a Fidesz a csőbe, és nem látni hogyan tudnak kijönni belőle.
Te hallgattál akkor, amikor Gyurcsány nagyon rossz irányba vitte a gazdaságot. Itt a fideszesek őszintén szólnak, mert úgy vélik, rossz irányba megy a pártjuk. Én ezt az aggodalmat tisztelem, biztos vagyok benne, hogy lesz jó hatása. (egy LMP szimpatizáns)
3 millió embert lopott meg a pártod. kivették a magántulajdon védelmét az alkotmányból, kibaszatják a munkahelyéről azt aki nem támogatja a liszt ferenc repteret. tapsikolj.
Szégyellheted is magad, ilyen helyesírással! Ha megütköznél, megmagyarázom: vagy "szégyenlem" (archaikus forma), vagy "szégyellem" a helyes alkalmazás, de semmi esetre sem a "szégyenllem"! Tudod, mielőtt másokat felszólítasz arra, hogy "szedjék össze magukat", esetleg magadra is alkalmazhatnád ugyanezt a felszólítást!