Nem sokáig lesz MKB, ,mert május 1-től már MBH Bank lesz az új név. Mondjuk a "Super bank" elnevezés jobb lett volna, lölö is ezt szavazta meg, de aztán valaki végül közbe szólt. :(
"A hirdetmény szerinti látra kamatra (8,00 %) első alkalommal a munkabér jóváírás napjától jogosult az számlatulajdonos. Amennyiben egy adott hónap 12. napjáig nem történik meg a munkabér jóváírás a bankszámlára, arra a hónapra a jövedelem jóváírás hiányára vonatkozó látra szóló kamat (0,01%) kerül kifizetésre."
A lényeg, hogy a folyószámládon lévő egyenlegedre fogod megkapni.
a minap kötöttem GRÁNIT Kamat Plusz számlacsomagot, mely mellé lett egy megtakarítási számlám is!
Sajnos nem vagyok valami nagy guru, ezért tudnátok segíteni, hogy a látra szóló kamatot melyik számlán lévő összegre kapom. Bocsi, ha hülye a kérdés, de kérlek segítsetek nekem ebben!
Van 2 másik arany kártyám, azokhoz is van biztosítás, ami pluszt tudott a többi kártyához képest, amit ki is használtam, hogy hozzátartozó simán bejött ingyen a mastercard lounge-ba, meg talán a fast tracknél a gyerek nem számított (többi kártyánál +1 főnek veszik) nem kellett külön fizetni. ennyit viszont nem ér nekem.
Ja, meg talán az Aréna mastercard lounge-ba is be lehetett jutni, nem is tudom még mindig van-e olyan.
Szombaton vásároltam bankkártyával az alin, pont annyiért amennyi az egyenlegem, rendben megtörtént fizetés még maradt is 300ft, Mareggel csekkoltam az egyenleget, ugyanannyi +300ft Most este megint nézem -1100ft az egyenleg . Már megint nem napi áron váltja a dollárt, Ha holnap tovább romlik a forint még jobban minuszba leszek?
Órák óta nem elérhető a Google Play áruházból az eBank app. A telefonos ügyfélszolgálat szerint ezt nem fontos jelezni pl. a facebook felületükön, vagy a honlapon.
Igen, eddig azt hittem menők, de most h nyitottam a számlát látom mennyire gáz. Miből állna az appba meg a webes felületre berakni egy ilyen menüpontot...
A "digitális" bank 2023. Ez egy vicc... Szabad szöveges üzenet, ugyanmár... Ez nem a kapott tanácsnak szól, mert az biztos helytálló, hanem annak, hogy mennyire frankó, modern és példamutató is egyben a rendszerük.