Egy par ballibes olvtars cirkuszol itt mert a jobbikos srac egy bulin kicsit bepialt es hülyeskedtekRemelem az olvtarsak közül meg soha senki sem ivott neha egy kiscit többet na es nem is viccelödött a havarjaval.
Ugaz nem volt ilyen felhaborodas peldaul Gyenesei vörös alsogatyajan.Az etszett az olvtarsaknak.
Szegény Dúró Dóra nem ismeri azt a nemzetközi felmérést, mely szerint az alkohol rászokás, leszokás, függőség tekintetében sokkal veszélyesebb, mint a füvezés...
Én csak azér gondoltam mert keresztény ifjusági szövetséget alapitottak, elöször arra gondoltam, hogy a KDNP ifiszervezete, ami persze lehet hogy hiba volt, de Kovács Dávid megnyílatkozásai, azért nem volt olyan vad, az ifi hév meg belefér egy ilyen szervezetbe.Késöbb lehet, hogy felhígultak. Az alapító szervezeti okíratuk nem predesztrinálta azt az utat, ahova ma eljutottak. A MIÉP mellett kötöttek kí s ott kezdek politizálni. Szeríntem akkor jőttek rá, hogy a " halott oroszlánba" bele lehet rugni és egy radikális vonulattal bázist építeni. Ez volt 2006.-ban Vona elnökké választása után. Az alapítok ekkor folyamatosan elhagyták a szerveződést, valami oka csak volt. Gondolom az eseményeket kíhasználva a randalirozás, meg MG léttrehozása ez mind a bázis építést szolgálta, s sok tiszteséges ember is a csapdájukba esett, de majd csak tisztul a kép és eljőn az igazság pillanata, ami sokaknak keserves lesz.