Ezt a topikot kizárólag a Majorette autóknak nyitottam,mert eme remek járgányok megérdemlik!És különben is milyen dolog az,hogy van külön MB meg SIKU és a többi!A Majoretteknek meg nincs!?!Na ennek most van vége! :-)
Igazából már csak a ritkaságok hiányoznak,a tescóban találtam a Ford Fiestából is két félét a négyből.Egerben itt nem sok minden van,már voltam mindenhol!Ritkaság a ds3 wrc is három félét láttam már belőle a neten!Ezeket vadászom,de még az utcaiból is hiányzik!
Szomorú vagyok ,hogy 300 kmt utaztam hogy megnézzem végre a sokak által áhított modellbörzét!
Várva vártam hogy majd találok pár új majorette modellt a gyűjteményembe,de nagyon nagy csalódás ért mikor már kétszer mentem végig az asztalok között alig találtam valamit!
Egy új,és két agyonharcolt modellt találtam! Tudnátok segíteni hol találok Új modelleket?Börze,bolt???
Ósanban múltkor láttam valamilyen rendőrségi pakkot, de hgy az mosta Majo/Maisto/Realtoy/? vagy mi volt, már nem emlékszem. Mondjuk RT biztos nem, az a tecsó sajátja lett már szinte.