Keresés

Részletes keresés

mindenki senkije Creative Commons License 2009.10.16 0 0 74
oké, persze, de azért belátod, h összességében ez nettó hülyeség?
Előzmény: Aragorn83 (72)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.10.16 0 0 73
ez semmi, a star wars-ban egy komplett világegyetem sem volt elég nagy ahhoz, hogy ne botoljanak a hősök folyton valaki valakijébe :)
Előzmény: Aragorn83 (71)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.16 0 0 72
Ja és azt el is felejtettem mondani, hogy ugyaezt az elvet használták fel a LOST alkotóit is. Azért ilyen könnyen összekapcsolhatóak az ottani szereplők.
Előzmény: Aragorn83 (71)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.16 0 0 71
Ugyan kérlek! :D

Hat lépés távolság

Ugyanez angolul:

Six degrees of separation
Előzmény: mindenki senkije (68)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.16 0 0 70
Jajj ne! :D

Már a junkien is ezzel jönnek. Mégis hogy lehetne szinkronos egy friss Amerikában csak pár perce lement rész release-e?
Előzmény: Fafara (69)
Fafara Creative Commons License 2009.10.16 0 0 69
hehe, hirtelen azt hittem valami szinkronizált verzió, megtévesztettek a kis rohadékok.
Előzmény: mindenki senkije (68)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.10.16 0 0 68
és tényleg magyarul beszél! :)

és jó kis björk videoklip az epizód legeleje!

viszont elég uncsi rész volt

és már megint túl pici az univerzum: mindenki ismer mindenkit. minuszpont. ehh...
Előzmény: Aragorn83 (66)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.10.16 0 0 67
a negyediket most fogom nézni
monagham: jaj! (ki nem állhatom azt a "színészt". szerencsére a lostból már kihullott...)
Előzmény: Aragorn83 (65)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.16 0 0 66
Most olvasom a sorozatjunkien és nekem fel sem tünt, de buszban fuldokló nő azt kiabálta bepánikolva, hogy: "Nem 'tok úszni!" :D
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.16 0 0 65
Ennek ellenére a szomáliai varjak esetét egyelőre nem nagyon akarja kivizsgáltatni a nagyfejes...

Végre felbukkant Mr. Monaghan. :) Igaz, hogy csak a rész végén. :)
Előzmény: mindenki senkije (64)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.10.16 0 0 64
Errol egyebkent pont volt is szo. A hivatal vezetoje direkt nyilatkozta, h xmillio aldozat utan marhara nem fer bele, h ne jarjanak utana minden lehetosegnek. Mondom, h mas sorozatot nez. :)
Előzmény: Aragorn83 (63)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.16 0 0 63
Tudod jobb félni, mint megijedni. Meg az ilyen fontos intézményeknek illik a legrosszabb forgatókönykönyv alapján felkészülni és intézkedni...
Előzmény: NAR (60)
Bateman Creative Commons License 2009.10.16 0 0 62
huhh, az öreg náci szabadulása nagyon egyszerűen lett kidolgozva, plusz ezek a varjak 91'-ből,  pont akkor tudtak elrepülni az adótorony mellett teljes populációstul, amikor izzitottak egyet. Na ez az első két momentum, ami nagyon amatőr dramaturgiai húzás. Jön a negyedik, remélem ma este jobb vonalakat hoznak fel a készitők.
skilled girl Creative Commons License 2009.10.16 0 0 61
ha-ha :P
nem pont erre gondoltam....:)
Előzmény: NAR (59)
NAR Creative Commons License 2009.10.16 0 0 60
Igen, ott előjön, de nekem úgy tűnik, hogy az egész FBI azon az alapon dolgozik, hogy ez a jövő fog bekövetkezni, ott nem nagyon kételkednek.
Előzmény: Aragorn83 (54)
NAR Creative Commons License 2009.10.16 0 0 59
valójában nem véletlen, amikor azt mondjuk "jajj épp rád gondoltam" "én is."

Ez tényleg nem véletlen, hiszen ez általában szimpla udvariassági formula (másképp hazugság) :-)
Előzmény: skilled girl (58)
skilled girl Creative Commons License 2009.10.15 0 0 58
Jajj már napok óta akartam írni :)
1. felirat: hát nem tom, egyelőre minden részt csupaszon néztem, nem tom mikor hogy jönnek ki a felírások, ha vége a lostnak és nagyon unatkozunk akkor belefogok :P, mert

2. a sorival még kétkedő vagyok, egy dolog tapaszt itt megint, maga a tudományos kísérlet, ami valószínűleg a háttérben megy...és az MMS-es adótorony ötlete lehet nem is áll messze a valóságtól, mert

3. kb 2 éve az egyik volt oszitársam elment agykontrollra, és akkor azt mondta a főfejes, aki tartotta, hogy jelenleg a világ egy olyan tudományos áttörés előtt áll, ami magyarázatot ad, arra, hogy valójában nem véletlen, amikor azt mondjuk "jajj épp rád gondoltam" "én is."

és ne mondjátok, hogy veletek még nem volt olyan, hogy álmodtatok valamit, lehet el is felejtettétek, aztán hetek-hónapok múlva ugyanaz a kép, hangulat, érzés a szemed előtt ugyanúgy lejátszódott, mint anno álmodban.
az agyhullámaink olyan dolgokra képesek, amit "álmunkban" se gondolnánk :D:D

a fikció- ami lehet nem is az- hogy az emberekkel kísérleteznek is ezzel kapcsolatban...
a Felejtés bérét sokan kritizálták, de sztem tök jó volt, és ott is ezt akarták kísérlet alá vetni, hogy az emberek mit csinálnak ha megtudnák hogy mi lesz velük....
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 57
Jé! Milyen igaz! :DD
Előzmény: zsesszi (56)
zsesszi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 56
:)))
most nézem, de komoly nicked van;)
nem lehetett egyszerű fordítví megtanulni:D
Előzmény: vénólánzsahleF (55)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.10.11 0 0 55

a stadionban a csákó fehér volt, jacko meg má halott.

de gondolom a szomáliai kissráccal még találkozunk felnőttként.

Előzmény: zsesszi (52)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.11 0 0 54
Dehogynem jutott eszébe. Épp most néztem újra a 2. részt és Olivia/Penny épp ezt boncolgatja, mikor a férjura számonkéri rajta Simcoe-t.
Előzmény: NAR (45)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.10.11 0 0 53
a varjas adatok a számítógépben tényleg hülyeség, azon én is mosolyogtam, meg hogy a csajszi csak úgy "simán", rutinból megtalálja, mintha legalábbis állandóan ilyen varjas statikat bújna, :) de az ilyesmire nem kell ennyire odafigyelni, nem ettől lesz rossz vagy jó egy sorozat

a repülőgépes példád nagyon rossz! a legtöbb összetört gépet pont egy reptéren láttuk (felülnézetből), ami giornalista írása okán pont hogy arra utal, hogy bizony nagyon is odafigyeltek a részletekre, ez így bizony pont így életszerű!!!!

ezen mondatod miatt kérdeztem, h biztos ezt a sorozatot nézed-e:

"Az zavar, hogy még csak nem is kételkednek. Ha jól emlékszem, egyiknek sem jutott eszébe még, hogy nem a jövőt, hanem egy lehetséges jövőt látnak - ami aztán vagy megvalósul, vagy nem."

ugyanis egyelőre pont ez az egyik legfőbb dilemmájuk hőseinknek (és persze nekünk nézőknek is)
most akkor meg fog halni demetri, vagy sem? stb... "kőbe van vésve" az eljövendő vagy sem?
aki nézi a sorozatot, az ezzel csak-csak tisztában van!
gondoltam én...
de akkor lehet, h csak nézed, de nem látod! :)
Előzmény: NAR (48)
zsesszi Creative Commons License 2009.10.11 0 0 52
azért a múltban nem teljesen így volt. a kiscsákó például nem ájult el.
akkor lenne érdekes a dolog, ha kiderülne hogy ő volt a stadionban:)))
Előzmény: giornalista (49)
zsesszi Creative Commons License 2009.10.11 0 0 51
ezt már annak idején a Lost fórumban is írtam: nem feltétlenül szükséges ezt a marhaságot nézni, ha izgalmat-gyilkosságot-bűnözést-visszafojtott lélegzetet szeretnél akkor esténként ott a retek klubbon a BK:)))
giornalista Creative Commons License 2009.10.11 0 0 50
ja, és mindezektől függetlenül nekem egyelőre nagyon tetszik a sorozat. nem tökéletesen következetes, de bőven nézhető.
Előzmény: giornalista (49)
giornalista Creative Commons License 2009.10.11 0 0 49
a repülőkkel csak részben értek egyet:
- leszállásnál a pilóta közreműködése is kell, és egy adott pillanatban Amerikában rengeteg gép száll éppenséggel le és fel
- elképzelhető, hogy a számítógépekre is volt valamilyen hatással az esemény, ami később derül majd ki, de ezt nem tartom valószínűnek

a varjakkal és a múltban megtörténtséggel kapcsolatban viszont igazad van szerintem.
NAR Creative Commons License 2009.10.11 0 0 48
Igen, de lehet, hogy nem sokáig. Az már az előző részekben is zavart, hogy lezuhat egy csomó repülőgép - azokat számítógép vezeti, nem ember, nem probléma, ha a pilóta eszméletét veszti. Az is csak aprócska marhaság, hogy napra(!) pontosan követik varjak világszintű(!) számát. Az már nagyobb, hogy hirtelen elpusztul a teljes populáció 90%-a és senki, de senki nem veszi észre, csak egy öreg náci a börtönben (még a börtönőröknek sem tűnik fel). De a legnagyobb marhaság az, hogy eddig arról volt szó, hogy most először történt ilyen a világon, ehhez képest közel 20 éve már történt ilyen, és se az FBI, se a CIA, se a többi 3 betűs szervezetnek nem jutott ez az eszébe...
Előzmény: mindenki senkije (47)
mindenki senkije Creative Commons License 2009.10.11 0 0 47
fúúú, te biztos ezt a sorozatot nézed? :)
Előzmény: NAR (45)
Bateman Creative Commons License 2009.10.11 0 0 46
Hosszabb pilotnak kellett volna lennie, de igy is ütött. A második rész fenntartotta az érdeklődést, a végén a cliffhanger váróssá tette a harmadikat. Szerintem jó sok részig megy majd ez a főszereplők jövő emlékeinek összerakása másokéival vonal. Valaki irta, hogy Simcoe egy rossz fiú lesz. Sajna az nagyon elbaltázná a sztorit, ha az egyik főgonosz, pont a rá leselkedő FBI-os feleségével akadna össze, de lehet pont igy alakitotta, hogy megtudja akadályozni az eredményes nyomozást. Aztán majd az események során egyre több olyan momentum lesz, ami a tyúk és a tojásanalógiát hozza elő. Képes-e valaki az emberek jövőképeivel úgy manipulálni a cselekedeteiket, hogy az az ő malmára hajtsa a vizet, vagy a jövőképek tudatában tudja mit kell tennie a számára legpozitivabb végkifejlethez. Gondolom ez lesz majd a fő motivum a filmben. Egyelőre nézős.
NAR Creative Commons License 2009.10.11 0 0 45
Az zavar, hogy még csak nem is kételkednek. Ha jól emlékszem, egyiknek sem jutott eszébe még, hogy nem a jövőt, hanem egy lehetséges jövőt látnak - ami aztán vagy megvalósul, vagy nem. Az sem jutott eszébe még az FBI-s agytrösztnek, hogy ez egy módszer lehet a jövő befolyásolására, ha megmutatjuk az embereknek, hogy milyen lesz - aztán csak hagyjuk, hogy megvalósítsák. A nyomozás vezetője addig nem jutott el, hogy a táblán látott tárgyak nem feltétlenül jó nyomok, vezethetnek rossz irányba is, mindegyik után úgy megy, hogy "ez az igazi".
Előzmény: mindenki senkije (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!