A két gomb közül a bal oladival lehetne a levelező progit előhívin, a jobb oldalira nincs jó tippem, talán a wifi ki/be kapcsoló? A csatlakozók, ha jól látom, balról jobbra: párhuzamos nyomtatóport, külső monitor csatlakozó, RCA videó csatlakozó.
Kaptam egy EASY ONE 1700-as laptopot de sajnos kezelői utasítás nélkül.A mellékelt fotókon látható csatlakozó és billentyük pontos funkcióját és használatát szeretném megismerni. Ha valaki tudna tanácsot adni, nagyon megköszönném.(vagy kézikönyvet)
Ismét csak felvetem, hogy tettem fel kérdést ezzel kapcsolatosan annak tisztázása végett, hogy mi lehet hibás. A videokártya, a korábban írt hozászólásom alapján nem az első gyanúsított. Az újratelepítésre reagálva: Szerinted egy hardveres hibát a szoftverrel történő beavatkozás miképpen javíthatna meg?
Nem szerencsés dolog, nagyon sok TV kimenet nélkülözi az alapfokú védelmet is, illetve mindettől függetlenül érzékeny a nem tökéletes földelésre a hálózatban, ami miatt üzem közben, avagy bedugott 230-as dugóval rádugdozni nem mindig jó ötlet. Kolléga nem tudom, miért írja, hogy ez nem okozhat hibát, menetrendszerűen van gond elszálló vonali meghajtókkal, ritkán hidakkal az ilyen események miatt. A DSUB kimenetnél másik kábellel/monitorral/laptoppal ki tudod zárni ezek hibáját?
A külső monitor kimenetnél nem probléma, ha bekapcsolt állapotban dugod rá a külső monitort/projectort. Ha hiányzik a piros szín, én először kontakt hibára gyanakodnék.
Az S-video kimenetet, ha jól emlékszem, aktiválni kell, talán a monitor beállításoknál, de nem szoktam használni, nem emlékszem rá pontosan.
Milyen másik kimenet? A használni kívánt ugyanezzel a kábellel volt jó? A gépre ugye kikapcsolt állapotban dugtál kábelt és aztán indítottál rendszert?