http://index.hu/politika/bulvar/cspl915 - Tóth Mihály kerületi polgármester, a csepeli MSZP elnöke azt mondta, erről nincsenek hivatalos információi, de nagy valószínűséggel tényleg a párt volt önkormányzati képviselőjelöltje az egyik gyanúsított.
Hát, lehet, hogy a maffia, mint fogalom alatt nem ugyanazt értjük. Én csak arra gondolok, hogy sajnos csaknem minden pértban vannak bűnöző, nem kivétel az MSZP-sem meg a FIDESZ sem, de a maffia szerintem egy kicsit mást jelent.
Érdekes... először nem látod a pártmaffiát (legalábbis komoly esélyét) az adott véres ügyben, utána meg minden párt esetében látod (ráadásul egyformán...)
talán válassz az álláspontjaid közül, és légy következetes.
ezeket az "ügyeket" a "független" sajtó és nyaloncok hozsannázták...sajnos egyikből sem lett semmilyen ítélet, de talán még bírósági szak sem... pedig volt még egy államtitkárotok is rá, aki csak ezeket az úgymond "ügyeket" vizsgálta. Jelen esetben két halott van....ez azért elég konkrét.
Ahogy elnézem úgy tűnik az egyetlen ami kiderült, hogy az In-Kal-os vonal vakvágány volt. Csak értelmetlen találgatás és puffogás.
(De nehogy azt hidje valaki, hogy az a két hihetetlen gazembert bróbálom mentegetni, sőt, még az MSZP-t sem. Csak szeretem, ha a tényeknél maradunk. A fröcsögést meg nem szeretem.
Szerintem ez viszi romba ezt az országot. Fröcsögni, veszekedni azt tudunk. Együtt dolgozni sokkal kevésbé.
1 kis baj van azzal amit irsz. Minden demokráciában lopnak, de a mértékben van a különbség. Orbánék jó állapotban adták át az országot, ha feriéknél is okésan menne minden, akkor mindenki leszarná a maszopos ganéságokat.
Mert gondolom azt nem hiszed, hogy a FIDESZ-ben, az SZDSZ-ben, a JOBBIK-ban vagy bármelyik másik pártban éppen olyn módszerekkel mennének a dolgok. Jól elfelejtetted Simicskát, a milliárdos tüzijátékot, a Nemzeti szinház ügyét meg a többit. Sajnos nem olyan a világ, hogy a bűnözők az MSZP-ben tömörülnek, a jók meg a többi pártban. Amit írsz, az buta előítélet.
Nem egy hülyéről van szó. Az MSZP tele van ilyen maffiózókkal, az csak esetleges hogy most éppen elkövettek egy leszámolást, de ez tekintendő szignifikánsnak, lásd Veres-Kabai-klán, Zuschlag-ügy, stb. Az MSZP egy maffia párt.
Mi ebben a maffia jelleg? Egy hülye leőtt két ártatlan ember valam sikkasztási ügy kapcsán. Nincsen kiterjedt hálózat, nincsenek messzenyűló szálak, nincsen bűnszervezet stb. Hol itt a maffia?