Az ilyen fenyegetésre, zsarolásra tudod libera drága, két válasz van. Az egyik a megfélemlített elsunnyogás, a másik a kesztyű felvétele. A gárdára nem jellemző a sunnyogás. Majd eztán csoportosan járnak ők is. Gerilla módszereket nem is javasolok mert még valami ávhs megcsinálja és a gárdára keni, de ugyan meddig tart sötétben ketten hárman elkapni egy-két embert - pont úgy ahogy a cigányok szeretik csinálni.
Ha valamelyik gárdistának komolyabban baja esik, akkor gyurcsótányék vágya valószínű megvalósul, csodás polgárháború lesz a cigányok bánatára (még ha ez most nem is fogják fel) és a népére is (még ha ezt most nem is fogjátok fel).
Én fogom az útlevelem meg a családom és csendben drukkolok: nem a libsiknek.
A hozzám hasonlók elítélik azt, ha viperával bárki olyan helyen sétál, ahol veszély nagy valószínűséggel nem fenyegeti, saját védelméről nem kell gondoskodnia, "
Mond, miért sétál valaki, számára veszélyes helyen?
Megjegyzem, több tekintetben egyetértünk, csak én sokkal nehezebben vagyok hajlandó általánosítani....mert a nem roma magyarok is követnek el súlyos bűncselekeményeket mégsem mondom általánosítva, hogy bűnöző magyarok vagyunk...kapisgálod?
Nyúlt a zsebébe, hogy elővegye a mobilját, de észrevette, hogy otthonfelejtette. Viszont egyike a 300 segítőkész embernek felajánlott neki megvételre egy pont olyat, mint ami az övé volt. Extra szolgáltatásként még az ismerősei neveit és telefonszámait is tartalmazta ez a használt készülék.
Nem feltétlenül. Helyben a gárdisták rengeteg rendezvényen segítenek. Most meg közvetlen karácsony előtt van. Ha a gárdista minőségben teszik, akkor egyenruhában szokták. Lehet, hogy épp a többi gárdistához készült, hogy aztán ajándékgyűjtésbe vagy osztogatásba kezdjenek. Vagy véradásra menjenek, bármi ilyesmi belefér, a provokáció szándéka nélkül.
Biztos akkor is csak a figyelmet akarta felkelteni, mikor kimenekítette azt a párt a házából, romák közül, mert a rendőrség tojt a problémára. Nede így látod te is? :)
"A polgármester szerint szó sincs lincshangulatról, igaz, a szomszédos településekről érkező romák indulatait a rendőrség és ő is sem tudta kordában tartani. – Az itteniek békés emberek, nincs velük gond. "
Hát, itt nem én állítottam, hogy a romák lincselni akartak.....pedig itt van, hogy nem....
"Majdnem megismétlődött „Olaszliszka” ....A cigányok nem akarták bántani a gárdistát,"
Látod, van kicsike ellentmondás az idézetedben, nem is beszélva arról, hogy alaposan meghazudtolja az irományod az itt lincselésről vizionáló polgártársakat....