A balliberális tábor újra tanubizonyságot tett beteges önazonosság-tudatáról. Most éppen Megyesi Gusztáv dicsekedett el arról, hogy ő bizony letagadja magyar voltát külföldön, mert szégyenli azt.
Annyira tudtam, hogy bele fogsz ebbe a kis logikai csapdába esni...:)
Ez a "nem én mondtam" kitétel nem jelenti egyúttal azt, hogy én az ellenkezőjét állítottam, de te mégis, automatikusan ebbe a hamis vélekedésbe estél bele.
Oke, de itt aszukseges reformokrol volt szo amihez 20 eve lassan nem mert senki sem hozzakezdeni!
Az egyetlen Bokrost...aki azota is a satan.
Most persze Jarai meg Bod Peter qrva bator 3000/2000 milliardos megszoritast kovetelni. Megnezem 2010-tol is ilyen fene nagylegenyek lesznek-e vagy akkor majd hirtelen atvaltanak Orban talpnyaloi kuss uzemmodba.
Kartácsnő, a jó (felelős, kiegyensúlyozott, előremutató, stabil stb) kormányzás nem az úgynevezett reformok függvénye. GDP, adósság, infláció, államháztartási hiány, meg ilyen csacskaságok.
Mármint mi a kifejtetett elem? Hogy a rendező a magyar származása miatt pozitív irányban elfogult a magyarokkal szemben? Egy eredetileg Kertész Kaminer Manó nevű zsidó, aki a huszadik század derekán csak ámerikába emigrálva tudta a művészetét kibontakoztatni, no meg egyáltalán, túlélni? Tűzre a Casablancával! :-)
"ha te peldamagyarnak tartod magad es a hasonszörü penetrans csordat, miert csoda ha van aki nem ker a közössegetekböl..."
Azon túl, hogy nem tartom magam "példamagyar"-nak - nini, egy újabb hungarofób nyelvi lelemény... - nem látom, hogy hol van az összefüggés mondatod első és második fele között?
Megyesit, miért, miért nem, ki tudja, valahogy éppen a magyarok híre érdekli.
Megyesit a momentán ölég xarul álló ballib oldal lehetséges választási esélye, és ezen keresztül a saját píztárcája érdekli. Egyébként nem gond, csak épp nem túl gusztusos, ahogy elővezeti.