U.sz.: Ja és még egy dolog,mi időnként ki szoktuk kapcsolni a gépet, áramtalanítjuk pár percre.A kisebb hibák "visszaállítódnak" maguktól,gondolom a Windows megreparálja magát..)Juj, szegény informatikusoknak most a hajuk égnek áll ilyen megfogalmazás láttán.Bocsánat tőlük! .)
Figyelj, én nagyon laikus vagyok,nálam előfordult, hogy a Kapcsolat nem volt jó,/Menü, Eszközök, Beállítások :KAPCSOLAT,azt nézd meg.! Mást nem tudok írni,csak azt ha problémám van, amit kedves informatikus társaim,ismerőseim sem tudnak megoldani/nemcsak a jelenlévőkre gondolok :)/és éppen nincs pénzem egy szakemberre, írok a Microsoftnak,akik nagyon készségesen leírják lépésről-lépésre mit kell tennem.Eddig mindig sikerült.
Az én kis laikus eszemmel ezt tudom ajánlani: http://cellikaloz.spaces.live.com/blog/cns!4B5D4A502FC7C5BF!8872.entry /Megjegyzés:talán nem jó a kapcsolat,azaz nincs/
Jézusom, de bonyolult. Az adatvédelmi fül alatt ott van BB áthúzás nélkül,ráklikkeltem ahogy írtad,de elől nem jelent meg, helyette egy Sándor nevű valaki jelent meg,ő lenne BadBoy ?
Bocsi, hogy ilyen idétlen vagyok,esküszöm máskor nem volt ilyen problémám.
Ha már egyszer fenn voltatok egymás listáján és törlés után újra felveszitek a másikat, akkor már nem küld újabb kérelmet, ugyanis a másik listájáról nem tudod törölni magad.
Törlés után az Adatvédelem fül alatt valamelyik oldalon ha ott van a partner, akkor a nevén jobb gomb és ott tudod beállítani, hogy újra a listádon legyen. Ha már innen is törölted, akkor neked kell újra felvenni.
Ha az Adatvédelem fül alatt nem a letiltott oldalon van a partner és mégis át van húzva pirossal, akkor le kell tiltani és újra engedélyezni, akkor eltűnik az áthúzás.
A lényeg, hogy csak te tudod visszarakni a törölt partnert a listádra.
Ok, én viszont csak este két teniszmérkőzést közben/Sign te ne figyelj ide:)/ leszek ill. benézek.Jelenleg már nem vagy a címek közt, kitöröltelek,majd te felveszel, ahogy ígérted,köszi szépen!