A végét nagyon elrontottuk :( Ha emberhátrányban van a csapat miért kell szándékosan szabálytalankodni? Kettős emberhátrányt szinte lehetetlen megúszni -1/2 gól nélkül ilyen szinten. Mire volt az jó?
Az meg mindent elárul a szétesettségről, hogy huszonvalahány másodperccel a vége előtt a kapus vaktában kapura dobta a labdát. Ilyet olyankor szoktak ha már csak 2-3 másodperc van hátra. Természetesen nem lett belőle gól, a koreaiak köszönték szépen támadtak és gólt dobtak. De még ez után is volt vagy 10 másodperc, adogattunk adogattunk majd dudaszó után egyből gólt dobtunk. Ez tipikus lezárása volt ennek a meccsnek, még egy szaros becsületgólt sem tudtunk a végén szerezni. Ha még 5 percig megy a meccs 10 góllal kapunk ki.
Összességében szerintem így is felülteljesítettük az elvárásokat, nem voltunk esélyesek az olimpia előtt. Amikor négybe jutottunk pedig biztos voltam a 4. helyben. Korea, Oroszország és Norvégia is egy klasszissal jobb csapat, sajna, akik ellen nincs esélyünk világversenyen.
Igen, valami ilyesmire felkapta volna a világ a fejét. S nagyon igaz, ha a lányok a pályán nem lépnek valami ilyesmit, akkor senki nem fog, az sem, akinek ez elvileg a feladata lesz.
De amikor kiegyenlítettünk mindig sikerült belenyúlni...esélyt sem adtak rá,hogy elmenjünk több góllal. Jó persze,az elején kellett volna,de akkor is dühítő ez így!
Nyugodj már meg. Egy beállós nem tud meccset nyerni, kellenek a külső emberek... Mégegyszer: minden tisztelet a csapaté, nagyon jók voltak, nagy szívveé játszottak, le a kalappal.
Így van. Elvileg ez egy semleges pályán játszott meccs volt, ahol egyenlő feltételek járnak a csapatoknak, következetes játékvezetéssel. Olimpiai eszme... Rég volt tán igaz sem volt.
egy játékvezető legyen szíves kielemezni a meccset. őszintén kíváncsi lennék, vajon csak mi, szurkolók látjuk ezt ennyire egyoldalúan? az a legeslegelső fault, amelynél Görbének majdnem kiszedték a helyéről a vállát, különösen érdekelne. akár magánban: molnar.timea.laura kukac gmail.com de hogy dühös még nem voltam ennyire, az biztos; ez elképesztő volt és nagyon büszke vagyok a lányokra
Detti húzta a csapatot és mindenki jól játszott, Pálinger és Görbicz világkalsszis. Ne értesetek félre nem vagyok elégedetelne, de a bírók ellen csak akor lehet nyerni, ha sokkal jobb vagy, mint a másik csapat. Mi ma " csak pariban" voltunk Koreával.
A globalizálás fedönévvel úralkodó bácsikának sikerült sok magyar spotolóból az önérzet és a büszkeség utolsó csepjét is kiirtani. Amikor a ruszki lakájok toronymagasról szarva a kézibla irott szabályaira nyiltan lopták el a magyar lányoktol a bronzot és alázták a magyarokat nem volt annyi tartás a magyar sportolokban, hogy megmutassák a világnak, hogy még nem minden magyar az utolsó SZAR. A mecs végén a birók álltal szabálytalanul a magyarok javára itélt 7 méterest csupán a tolvaj bírók lopásának álcázására volt igy jó. A hetest a magyar leány nem a koreai hanem a magyar kapuba kellett volna dobja és pállinger be kellett volna engedje. Egy ilyen gesztusra lehet felfigyeltek volna mint arra mikor a svéd birkozó a biró szemeközé vágta a bronzérmet, mert töle az aranyat lopták el.
Sajnos ma már az élsportot teljes egeszében Globalizaciós bácsi aljas businesse válltotta fel. Hálistennek van egy pár csmagyarországi állampolgár is akik kapnak a lopott dolárokból, gondolom te is.
én láttam extrát Detti mellett, például a védekezésünkben Tomori jó volt,de úgy általában jó volt a védekezésünk, Borbást is ki lehetne emelni, vagy Görbét ahogy a lehetetlen szituációkat megoldotta szélről, Pálingert a kapuban,stb., ma sajnos nem csak a csajokon múlt :((
szerintem mindannyian tudnánk "itt ez, ott az" szituációkat említeni. csak egy például:
sárga játékos tör be a hatoson, Borbás meglöki, hetes, kétperc. nem sokkal később Pigniczki tör be a hatoson, sárga játékos meglöki, szabaddobás.
lehet, hogy egy Vasas-Kiskunhalas meccsen ezt hazai pályának hívják, de egy olimpián, ahol a világ legjobb csapatai játszanak, a világ (elvileg) legjobb játékvezetőinek a közreműködésével, ez szerintem csalás.
sajnos "okosan" fújták el a meccset, a passzívokkal, a két percekkel egyrészt felőrölték a játékunkat, másrészt a kettőshátránnyal eldöntötték a meccset.
őrjítően dühítő lehet ezt belülről megélni, hát még kívülről tétlenül nézni :(((
nagyon sajnálom a csajokat, ők ma mindent megtettek!
Ne haragudj, de mi az, hogy a kétes eseteket odafelé fújják??? Ezt csalásnak hívják. Dobják be a labdát a kapuba? Amikor ennyire kiegyenlített a mezőny, ennyi pont elég. És most nem Görbicz esetére gondolok, hanem az egész meccsre. Gusztustalan az egész bíráskodás, és mondjuk ki, ne védjük ezt a két fsszopót!
szinte 1az1ben megismételtük a férfiak 2004es produkcióját..
első meccs fontos győzelem, brazilok ellen szenvedés, németek ellen bravúros 1 gólos győzelem, negyeddöntő szép játék diadal, négy között pedig 1-2 góllal mindig lemaradtunk az éremről...
nem értem, miről beszéltek. szerintem ma jól játszott az egész csapat. nehogy mi is beszopassuk magunkat, hogy a játékosok gyenge formája miatt kaptunk ki.
és tényleg az a legidegesítőbb, hogy az égvilágon semmi nem fog változni sem itthon, sem ihf-ben. mosolyogva megyünk a világkupára, majd az eb-re, ahol majd kritikus szituációkban mi húzzuk a rövidebbet. :(
Az pont elég. Illetve az időzítés nagyon fontos, hogy megtörjék a megfelelő csapatot. Egy két ilyen "hiba" döntően befolyásolja a végeredményt (különösen a szinte végig egy gól ide-oda az állás)