Ezek túl általánosított kérdések. Fotót bárkiről, bármiről és arra alkalmas bármilyen masinával lehet készíteni. Az meg egyéni ízlés kérdése, hogy tetszik e vagy sem.
Hááát, ne pont ilyenre gondoltam. Az egész alakos fotókhoz - gondolom - jó alak kell. A korábbi fotók a portréhoz túl sok, az egész alakoshoz túl kevés - szerintem. Kicsit hiányérzetem volt - és nem a cicik miatt.
Az először betett képet már nem tenném be amúgy, csak hirtelen felindulásból volt. Az alja valóban kicsit hirtelen, de nem tudom mivel tudnék ezen változtatni. Egy kis sötétítés talán segíthet, de nem sokat.
Nem szeretnék nagyon belemenni. Én töröltettem le. Annak idején abban állapodtunk meg, hogy minden kép publikus, és most meggondolta magát. Vagyis úgy emlékszik, hogy nem így állapodtunk meg. Nem tragédia.
A napokban láttam egy fotós videót, amiben azt mutatta meg a "főhős", hogy ha mondjuk egy képet olyan környezetben teszünk közzé, ahol minden fehér (úgy értem, hogy pl. egy weboldal alap színe), és közben a PS-ben úgy szerkesztjük, hogy sötétszürke, vagy akár fekete hátteret használunk, akkor ez mennyire félre tudja vinni azt, hogy az adott képet világosnak, vagy sötétnek látjuk. És tényleg így van. Érdekes kísérlet.
A legtobbet az szamit, amit lat az ember, de neha a szamok is segitenek. Erdemes megnezni a vilagossagi ertekeket, nem a hisztogramot, es esetleg azok alapjan beloni egyes tonusokat.