Keresés

Részletes keresés

moninyufi Creative Commons License 2011.03.11 0 0 5213

nahát, nahát,

gratula! és problémamantes pocakos időszakot!

Előzmény: ritique (5207)
shaish Creative Commons License 2011.03.01 0 0 5212

Ritique, gratula!:)

Pacsuli, én egyetértek, a tavaszi nekem is 'optimálisabb' de most sem úgy lesz, úgyhogy a felvetésem elméleti:).

Pelle, én is kíváncsi leszek, lesz-e negyedik Nálatok? (szerintem ha felmerült, akkor jó eséllyellesz...legalábbi seddigi háromgyerekes ismerőseimből kiindulva....)
Igen, mi négyet terveztünk:). (igaz, úgy képzeltük, majd kicsit később kopogtat négyeske, pusztán praktikus szempontokból...de így is jó:))

pacsuli Creative Commons License 2011.03.01 0 0 5211

Nekem egy tavaszi van, meg egy nyári, most úgy gondolom, hogy a tavaszi baba a legtutibb, főleg ha többedik :) A télivel ülhetek otthon hetekig, vagy csak rövideket sétálhatok, mit csinál addig szerencsétlen otthonlevő két-hároméves, akit futtatni kéne, és mondjuk nincs kert? (Viszont hozzátáplálhatom majd nyáron sok friss gyümölccsel, az is igaz.) A nyárinál meggárgyultam a kánikula alatt, aludni sem tudtam, mert folyamatosan szakadt rólam a víz, mégis ki kellett vinni a nagyot mozogni. Az őszi már jobb lehet, bár ott is van nagyhasú nyár, ráadásul nálunk pl tuti nem veszik fel őket az oviba - micsoda családtervezés szempontok, mi? :))) A tavaszival ellenben rögtön ki lehetett menni, nyáron megerősödött a szabadban, és úgy vághattunk neki a télnek, hogy már kialakult a sok program, ahova jártunk, meg a babás baráti kör, akikkel össze lehetett járni zimankóban is. Na de ezek csak teóriák, az ember úgyis örül, ha összejön a baba, és kész :)

Pelle381 Creative Commons License 2011.03.01 0 0 5210

A nyári terhesség azért volt jobb nekem, mint a téli, mert télen marhára féltem, hogy eltaknyolok a jeges úton nagy hassal, így is csináltam egyszer egy félspárgát ikerpocakkal, mikor kiszálltam a kocsiból.    Amit nagyon szerettem még a nyári nagy pocakkal, hogy a napsütésben istenieket úszkáltam vele a hűsítő Balatonban, sokszor eszembe jut, egy élmény volt:-)))

Shaish, gratulálok!:-)   Kíváncsi vagyok, mi bevállalunk-e még egy negyediket valamikor.  Ti eleve négy gyerkőcöt terveztetek?

Nemlajos Creative Commons License 2011.02.28 0 0 5209

:)

Most már benézek a felkészülősbe is;)

Allia Creative Commons License 2011.02.28 0 0 5208

Gratulálok!

indexesbabak.uw.hu

ritique Creative Commons License 2011.02.27 0 0 5207

Sziasztok!

Be szeretnék megint kerülni a táblába...

2008-ban már voltam itt a kislányom születésekor, azóta is olvaslak titeket.

Most 15 hetes kismama vagyok. Célidő: 2011. augusztus 13. :)

Köszi

kisbabi Creative Commons License 2011.02.27 0 0 5206

Nekem legidősebb decemberi, januárban indult el. az elején még pont elég volt a benti tér, na meg kint nem volt hajlandó a "koszos" földre tenni a lábát. Aztán meglátta hogy a barátnője ( 1 hét van közöttük) sétál a földön és kijött végül a babakocsiból. De jópofa volt, úgy lépdelt a téli cuccba meg a cipőbe mint aki a holdon jár :)

A fiúk nyáriak, a középsőnél ősszel volt a gond hogy cipőt kell venni, mert ő nagyon szeretett mezitlábazni,  utált cipőt venni.

(A kicsi még nem jár :) )

Előzmény: Nemlajos (5205)
Nemlajos Creative Commons License 2011.02.26 0 0 5205

hja, úgy igen. Nekem a gyerekem nem indult el egy évesen (se), úgyhogy pont nyáron kezdett totyogni, és télen pont jó volt begyakorolni, hogy nem rohanunk el anya elől:)

Szóval jó volt, hogy hazahoztam a kórházból, mire kimentünk, kellemes tavasz volt, ősz volt, mire mászott, következő tavasz, mire felállt:)

Előzmény: avoirfroid (5203)
Allia Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5204

Én kétszer szültem télen, december vége, és január közepe, de a legjobb az volt, hogy nem is nagyon hordtam nagykabátot, mert melegem volt állandóan. Szültem október közepén is, és augusztus végén is. A tavasszal én születtem. :-) Az éjszakai meleget nem bírtam most nagy pocakkal. A többi napszakban mindegy volt, milyen évszak van. :-))

Előzmény: avoirfroid (5203)
avoirfroid Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5203

Neked melyik volt jobb? Az én elsőm szeptember elején született (kb. mint Neked Berci), még télen ugye csak evett és aludt, tavasszal kezdett el mászni, nyáron indult el, mire jött a rossz idő már sétálgattunk együtt. Nem tudom mit csináltam volna vele, ha mondjuk január-februárban indul el, és a lakásban kell kielégítenem a menésvágyát :) Ráadásul tényleg nagy hassal csak felvettem egy hosszú ruhát, bugyit meg papucsot és kész...Szóval kíváncsi vagyok milyen februárban szülni :)

Előzmény: Nemlajos (5199)
MaMy. Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5202

Ezer?? ;-)) Azért vigyázzatok majd! ;-)))

Nekem csak 2 gyerekem van, egyik januári, másik júliusi, inkább a téli öltözködést-vetkőzést utáltam, meg hogy a szülészeten beesett a hó a szobánk ablakán, volt ugyanis vagy 3 centis rés, és bazi hideg és hóesés. Nem is a hűtőbe raktuk a lefejt tejet, hanem az ablakba (belülre!), a hóba. :-D Júliusban nagyon klassz volt, csak egy kis nyári ruha kellett, ami nem szorít, viszont könnyű, lenge... de jó volt! :-)

Kicsit irigyellek titeket, pocakosok! ;-)

Előzmény: shaish (5201)
shaish Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5201

Nemlajos, hát, majd amit dob a gép:)).
Szerintem tavasszal szülni ideálisabb, na, de nem igazán lehet itt 2-3 hónapokkal sakkozni, vagyis nem érdemes..

Mamy, hááááát, érzem rendesen, de a szoptatás már nem szokott olyan megterhelő lenni, mint a terhesség...ebben bízom most is....(és ez az utolsó. tutifix.ezerszázalék.)

MaMy. Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5200

Shaish, nem semmi, ilyen kis korkülönbséggel 4 gyerek! :-o Nagyon jó nekik! :-)

Viszont neked alaposan lemerülnek a készleteid, mire a negyedik is lejön a ciciről... Hogy bírod?

Előzmény: shaish (5191)
Nemlajos Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5199

hát, én is valahogy így. Viszont lehet, hogy jobb az első tél egy még alig félévessel, mint egy nagyobbal... jaj... Bár ha nagyon télen szülsz, akkor az első teled rögtön a kezdet.

Nemtudom, nemtudom:)

Előzmény: shaish (5197)
avoirfroid Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5198

Nálunk fordítva lesz, én vígan elleszek a 40 fokban, de Anna már tavaly is szenvedett nagyon, miatta kellett légkondit szereltetnünk a lakásba :)))

Előzmény: shaish (5197)
shaish Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5197

Nekem elegem volt a nagy melegből, a gyerkőcök vígan rohangáltak 40 fokban is, míg az anyjuk az árnyékban kapkodott levegő után.....kétszer végignagypocakoskodtam a nyarat, és igen, most is szeptemberi lesz, hihi:).
Nekem a téllel nem volt gondom, de az még első gyerek/első terhesség volt, de soooookkal elviselhetőbb volt a csizmahúzás mint  a megsülés.
Ja nyáron ruhailag tényleg könnyebben megússza az ember:).

LindaBrasil Creative Commons License 2011.02.25 0 0 5196

Nekem is jobban tetszett a nyári pocakosság. Csinos,lenge ruhák, nem kellett sok mindent magunkra cibálni,mig a téli terhességesm alatt, folyton szétpattant a télikabátom zipzárja,mert úgy nőtt a hasam... de már nem akartam beruházni még egy kabátra... :-)

Előzmény: avoirfroid (5194)
Nemlajos Creative Commons License 2011.02.22 0 0 5195

ááá, majd csak ősztől...:)

Előzmény: avoirfroid (5193)
avoirfroid Creative Commons License 2011.02.22 0 0 5194

Érdekes, nekem bejött nagyon a nyári nagypocakosság, el sem tudom képzelni, hogy nagy hassal csizmát húzzak, kabátot vegyek...Most kezd szorítani a kabátom (na jó, nem tudom felhúzni a cipzárat :S), pedig még csak a 24. héten vagyok :(

Jöjjön már a tavasz!!!!

Előzmény: shaish (5191)
avoirfroid Creative Commons License 2011.02.22 0 0 5193

Nade majd mész oda is hamarosan nem? ;)

Előzmény: Nemlajos (5192)
Nemlajos Creative Commons License 2011.02.22 0 0 5192

hja, hát megint nem sok a pocakos... (bár a felkészülősben nem jártam már egy jóideje:S)

Előzmény: shaish (5190)
shaish Creative Commons License 2011.02.22 0 0 5191

Mi amúgy megvagyunk, nem kicsit várom a 'bűvös' 12.hetet, hátha jobban leszek, no meg jön a tavasz is....
A nagyok elkezdték az ovit, Verussal itthon vagyok, egyelőre nagyon furcsa belegondolni, hogy hamarosan Ő is nagytesó lesz.....
A nyári nagypocaktól eléggé tartok, kétszer már volt szerencsém hozzá, és hááááát....na mindegy, csak kibírjuk:).
Nevünk még nincs, a kedvenceket már elhasználtuk:D. Azért majdcsak találunk valamit Neki is:D.

shaish Creative Commons License 2011.02.22 0 0 5190

Köszi Allia!

(jajj, milyen már negyedik helyen állni, 10.héten....nemáááár, ez anno a 30.helyet jelentette:O)

Előzmény: Allia (5189)
Allia Creative Commons License 2011.02.21 0 0 5189

Frissítettem: indexesbabak.uw.hu

zso70 Creative Commons License 2011.02.20 0 0 5188

ha már módosítasz, akkor légy szíves mégis kékezni , Simon Jónás lesz  "Agyerek" neve :)))

Előzmény: Allia (5185)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.20 0 0 5187

Húúúú, de ciki amit írtam! :) Ennyire elrohant az idő? Igaz, Barbi lassan 1 éves lesz. Szívből gratulálok, Allia!

Már 5,5 hónapos a Babóca... és még én panaszkodok, hogy milyen lassan megy az idő. :)

Előzmény: Allia (5182)
avoirfroid Creative Commons License 2011.02.20 0 0 5186

Allia növeld lécci egyel az éveim számát :(

Ja, és rózsaszínezhetsz is :)

Allia Creative Commons License 2011.02.20 0 0 5185

Wow, shaish, szívből gratulálok!!!!

Előzmény: shaish (5184)
shaish Creative Commons License 2011.02.19 0 0 5184

:))

Én viszont visszaállnék a sorba, szept.25-ös célidővel:). Terveink szerint utoljára:).

Előzmény: Allia (5182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!