Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
vagy tényleg őt sírja vissza (mert elhagyta, mert sose szerette, mert amnéziás...), és akkor neked nem osztottak lapot, vagy csak téged akar basztatni ezzel, és akkor...
Igazság szerint utálom ezeket a szent exeket vagy miket.
Addig nincs baj, amíg semlegesen vagy barátian kerülnek képbe, de amikor mindenféle kiheveretlen szerelemről esik szó velük kapcsolatban, akkor az nálam mint bikának a vörös posztó.
Ő diagnosztizált bordi, nekem kevert személyiségzavarom( a mixture of ez-az-amaz) van :P
Lényeg, hogy ő lepuhapöcsözte az exem(ezzel azt érzékeltette a szememben, hogy jaaj, szegény exem biztos mindent eltűrt, és én lehettem a kiskirálynő, akit tenyéren hordoztak-közben dehogy! Mindig elhanyagolva éreztem magam...)
Cserébe én meg elkezdtem az ő volt kapcsolatát piszkálgatni, degradálni, kigúnyolni.
Az új (volt) pasikám- na jó, túlzás a titulus - ismerkedésünk folyamán egyszer bedobta, h szerelmes az exébe, aztán azt, hogy nem is az exbe, hanem abba, hogy valakivel annyira egyek voltak...
Azóta ha vita van vagy vmi sérelem, nem bírtam ki, hogy ne vegyem elő az exét - egy idősebb, 2 gyerekes, házas(foglalt) nőt...
Egész egyszerűen azzal, hogy betolta a képem elé ezt a szerelmesdit, haragszom....
mondjuk inkább úgy, h kisebb:) jónak eddig is jó volt:))
viszont! annyira jó jel, h az első gyanús jel / pár nap nem jelenti feltételnül a visszazuhanást vagy a felrepülést! ez nagyon jó prognózis a jövőre nézve. lehet, nem is kell megvárnom a klímaxot, mint anyámnak? (bár ő nem szedett gyógyszert.)
egyelőre maradok a 100 mg-nál, mert mintha nem lenne tartós a pörgés. vagyis szombat óta egyre jobb (lassabb). jut eszembe, az utóbbi egy év során többször volt depressziókezdetinek tűnő időszakom, egyszer el is kezdtem szedni a fevarint, de végül nem kellett. lehet, h lesz olyan, h a durva rész csak pár napig tart, és utána magamtól vissza bírok állni??? de jó lenne...