Keresés

Részletes keresés

acibike Creative Commons License 2008.04.26 0 0 294
Köszi Fodrika!
Előzmény: fodrika (293)
fodrika Creative Commons License 2008.04.25 0 0 293
Alexei vendége volt a Shokolad műsorának: http://www.shokolad.by/ru/gallery/481_1_2.html
fodrika Creative Commons License 2008.04.22 0 0 292
Gondolom már mindenkinek hiányoztak a képek Yagu-ról, itt is van némi utánpótlás:)

2008.04.17-i szentpétervári show: http://www.flickr.com/photos/25498114@N04/sets/72157604652756596/
A nürnbergi show-ról: http://starsarena.publika.de/ticketpoint/ru/galereja/
acibike Creative Commons License 2008.04.22 0 0 291

Morzsolyka, köszi a beszámolót!

Örülök,hogy jól szórakoztál,biztos nagy élmény lehetett!

fodrika Creative Commons License 2008.04.21 0 0 290
Orsi örülök, hogy jól szórakoztatok! Candelero tényleg törpe és Yagu-nál tuti alacsonyabb, Yagu azért egy picit magasabb nálam, Philippe-be nem lennék biztos...:)

Brigi, a Center Stage az egyik kendvenc filmem. Ilia annyira jó benne:) Ahogy mondja, hogy Maffia... Dórival röhögünk, ha csak eszünkbe jut, ez is lett a beceneve:)
Előzmény: pbrig (289)
pbrig Creative Commons License 2008.04.21 0 0 289
Jajj nagyon klassz!!! örülök, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanás! Az tuti, hogy ezek az élmények életre szólnak nekem pl Varsó Veletek vagy Berlin a wp macákkal...
Jajj ép filmet nézek Center Stage, youtube-on fenn van angolul Ilia Kulik is játszik benne balettáncosokról szól, és hát haláli az a fickó benne. Elmennek egy szalsza bárbqa és próbál ismerkedni, mondja, hogy xy-nak hívják és Oroszo-ból jött, a csajok mondják ők honnan és kérdezik mit csinál itt, mire megmondja csóri és kiröhögik, hogy balettáncos. Erre a következő csajnak bemutatkozik, az is kérdi mit csinál NY-ban, erre odaszól neki Maffia.... Nah ez a csaj elmegy vele szalszázni!!!!:D:D:D Én is elmennék, ha nem maffia akkor is!:P;)
Jah és képzeljétek kiderült egy ismerősömről a suliból, hogy a mamája orosz és a nagyija Péterváron él, tök jó!!!:D
morzsolyka Creative Commons License 2008.04.21 0 0 288

saját képeim:

a kis Candeloro.....:P

Zsenya

morzsolyka Creative Commons License 2008.04.21 0 0 287

oooollllllllllllllééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!

morzsolyka Creative Commons License 2008.04.21 0 0 286
Sziasztok!

Múlt héten voltam Prágában Zsenya show-ján!

Egy életre szóló élményben volt részünk! Ez volt a legjobb kori show, amit valaha láttam… Tökéletes volt, iszonyat sok híres fellépő, és felhőtlen hangulat egy csodaszép városban.

Hihetetlen volt az egész utazás…

Röviden elmesélem:

Tehát 17-én indultunk 7-kor Orangeway busszal. 7500 Ft-ért vettünk a jegyet oda-vissza (iszonyat jó áron sztem), 6 és fél óra alatt tettük meg az utat. A buszon 1x használatos fülhallgatót kaptunk, dvd, cd, egyebek miatt. Egy leányzó járt a buszon fel-alá és kínálgatott… (kávé, forró csoki ingyen volt).

Odaértünk remek időnk volt! Az egyik Zsenya fórumos leány Prágában tanul most szóval kijött elénk, és együtt mentünk a szállásra (ami ugyancsak iszonyat jó volt, 6000 Ft volt a reggelivel együtt, annyit eszel amennyi belédfér alapon) nagyon kellemes volt a hostelünk is. Metróztunk, villamosoztunk napijeggyel az is 1000 Ft (bőven elég volt hisz csak 1 napra mentünk). Elmentünk mini városnéző körútra az óvárosba. Ebédeltünk egy „étteremben”, ami nekem nem nagyon tetszett mivel csak egy kaja volt, az is a tócsni vagy mi a fene az a cseh kaja (nem tom, az ilyen rossz dolgokat sosem jegyzem meg), de utána a palacsinta fini volt…

Elmentünk utána a ”stadionhoz, ami inkább egy régi varrógyárra hasonlított (komolyan a mi stadionunk az Aréna egy csoda ahhoz képest!). Az volt még a borzalom ott, hogy az egész épület 2 női mellékhelyiségében ÖSSZESEN 6 DB WC volt!!!!!! Voltunk abban a csarnokban vagy 10 ezren erre kiszúrnak velünk a 6 DB wc-vel. ISZONYAT volt kivárni a sorom, főleg hogy előtte vagy fél liter teát ittam meg az étteremben!!!!

Egész jó helyünk volt, bár jobb lett volna még közelebb, mert annyira nem lehetett látni az arcokat, csak ha a mi oldalunknál volt a jég szélén a koris (én szeretem közelről látni a dolgokat)...

Zsenyás egyen pólót is csináltak a lányok. Vannak fényképek is!:P

Aztán elkezdődött a show….

Fellépők:

- Edvin Marton (én kihagytam volna, de szerencsére nem mesélte el megint a „sanyarú” gyerekkorát, biztos cseh nyelven nem ment volna neki :P)

- Dima Bilan (orosz énekes, most indul vmi énekes versenyen, nem nagyon ismerem, de a rucija tetszett)

----

- Plushenko (5-6x korizott :D, még életemben nem láttam élőben ennyit a jégen mint most… csak néztem, ha kijött „ez mit keres itt már megint?” nem mintha bántuk volna a dolgot!:P Még integetett is nekünk, mivel a lányok felálltak – csak mi álltunk fel, ezek a csehek nem szoktak - egyből kiszúrt Zsenya, mondjuk nem volt nehéz dolga, hisz a lányok kiabáltak és egy marha nagy zászlót lengettek)

- Tomas Verner (1x volt csak :(, érdekes volt, pedig vele és Zsenyával reklámozták a showt, és ő cseh nemzetiségű…)

- Johnny Weir (ő is csak 1x :( volt, egy-két leány nagy bánatára, bár én is megnéztem volna még egy kűrt tőle…nagyon szép volt élőben és kecses…)

- Federica Faiella & Massimo Scali (aaaaanyám! ez a pasi milyen jól néz ki élőben közelről!!!!! :O )

- Surya Bonali

- Julia Obertas & Sergei Slavnov

- Irina Slutskaya (nagyon szépen korizott)

- Philippe Candeloro!!!!!! (Életem nagy bánatára csak 1x volt kint, mondjuk az volt vagy 15 perc, de akkor is kár. Eddig is szerettem, de most teljesen odavagyok, nagyon király volt! Szinte szerelmes voltam/vagyok…iszonyat jól nézett ki, és hatalmas hangulatot csinált a striptizzel…. ”ollléééééé!!!”:P)

- Viktor Petrenko (ezen nevettem a legtöbbet, iszonyat jó volt!!! Felejthetetlen volt Viktora Petrenková-val :P)

- Aliona Savchenko & Robin Szolkowy (csodaszépek voltak)

- Show bohócok, akrobaták, gyerekek….

Show vége után kimentünk a csarnok egyik oldalsó kijáratához, ki-ki aláírásért, fényképezni…

Én Candeloroval akartam találkozni és beszélni egy-két jó francia szót… hogy elmondjam mennyire örülök, hogy most láthattam. Milyen jó volt ezen az estén, és hogy sajnálom, hogy nem láthatom valószínűleg többet -mivel a show-n bejelentette, hogy most már abba fogja hagyni, gondolom ezt a show-t még megcsinálja aztán vége :((((((((((((((( - De sajnos nem jutottam túl közel hozzá, hogy beszéljünk, csak fényképezni tudtam, állandóan lökdöstek és elsodortak tőle, kértek tőle páran aláírást…és aztán viszonylag gyorsan felment a buszra, már csak ott láttam, integettünk neki és ő is visszaintegetett, amikor elindultak (sztem még Lajosnál is kisebb, először nem ismertem meg, nem akartam elhinni, hogy ilyen kicsi ez a kis Candiscukor, de igen! olyan kis édes volt!)

Johnny-val a lányok tudtak beszélni, nagy-nagy örömükre. Édi ez a fiú közelről és olyan kis mosolygós. Pedig mindenkin lehetett látni, hogy nagyon kimerültek. Zsenyáról is csináltam egy fotót, amikor mellettem suhant el… kb. ennyi is volt.

Eredetileg a show után el akartunk menni ünnepelni, de már mindenki túl fáradt volt hozzá, hazamentünk inkább aludni.

Másnap még tettünk egy rövid sétát az óvárosban és most el is mentünk a Károly hídhoz…

14.30kor indultunk vissza és már 21-re itthon is voltunk. Sztrájk miatt kicsit necces volt a hazajutás, de szerencsére mindenki meg tudta oldani!

ISZONYAT JÓ VOLT!!!! Majdnem az egész Zsenya fórum eljött, 17en voltunk! Nagyon sokat nevettünk, és nagyon jól éreztünk magunkat végig, sztem ez a közös élmény egy életre megmarad nekünk, és ha lehet még jobban összekovácsolta a kis csapatunkat!:)

Röviden ennyi… hááát nem is lett olyan rövid :P

fodrika Creative Commons License 2008.04.13 0 0 285
Örülök neki, hogy sűrűbben látogatsz most már ide:)
Előzmény: pbrig (284)
pbrig Creative Commons License 2008.04.13 0 0 284
Köszi, remek képek csajok!!!:D:D:D
acibike Creative Commons License 2008.04.12 0 0 283
Nincs mit,és én is nagyon szépen köszönöm:)
Előzmény: fodrika (282)
fodrika Creative Commons License 2008.04.12 0 0 282
Cibike nagyon szépen köszönöm:) Imádom ezt a 2 embert! Sasha milyen kis jó fiú ezen a képen, most meg már...
Cserébe itt van néhány kép a moszkvai divathétről:

Előzmény: acibike (281)
acibike Creative Commons License 2008.04.12 0 0 281
Fodrika,kedveskedek neked egy kicsit,bár tuti megvan neked ez a kép:)))
pbrig Creative Commons License 2008.04.10 0 0 280
Bocs csajszik, tudom én megtévedt bűnös lélek ritkán vagyok. De tényleg nagyon el vagyok havazva most egyszerre nagyon sokminden jött össze...:S
Viszont tényleg jó lenne összefutni valamikor. Nekem általában este jó. Mostanában sokáig vagyok az egyetemen, még a szerdai meccsekre is egyenesen onnan megyek. Nah Puszi!
Köszi a zseniális képeket, forever Lajos!:D
acibike Creative Commons License 2008.04.07 0 0 279

Morzsolyka!

Kedvem az nagyon is lenne veletek találkozni,csak az-az icipici problémám van,hogy nagyon messze lakom Pesttől:(

Előzmény: morzsolyka (273)
fodrika Creative Commons License 2008.04.07 0 0 278
Még több kép Balashikha-ból: http://imgsrc.ru/asoli/a244738.html
Előzmény: fodrika (267)
Jaska Creative Commons License 2008.04.07 0 0 277
Illik neki a fáklya :)
fodrika Creative Commons License 2008.04.07 0 0 276
Még mindig az olimpiai fáklyával, egy újabb kép: http://www.photoxpress.ru/news_info.asp?news_id=1392025
Akkor egy kis Balashiha-i kép: http://radikal.ru/F/i042.radikal.ru/0804/ec/1139423594a5.jpg.html
fodrika Creative Commons License 2008.04.07 0 0 275
Megbeszélhetjük itt is, de mehet körbe is:) Jó lenne már benneteket is látni!
Előzmény: morzsolyka (272)
fodrika Creative Commons License 2008.04.07 0 0 274
Na, ez még sem ugyanaz a videó... Végre meg tudtam nézni:) A másikat is látom már, de szerintem nincs benne Yagu, csak az Olimpiával kapcsolatos szónoklatok.
Előzmény: fodrika (265)
morzsolyka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 273
acibike?:P
morzsolyka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 272

lányok itt van az ideje egy talinak mostmár!

köremilt írjak vagy itt beszéljük meg? hátha van vkinek még kedve csatlakozni...

morzsolyka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 271
na ez nekem sem megy...
morzsolyka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 270

hát én nem látom Yagut....bár lehet messze van és nem ismerem fel....

de a zene az überkirály, sztem kínai!:P

morzsolyka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 269
nekem lejátsza a videot!:)
Előzmény: fodrika (261)
fodrika Creative Commons License 2008.04.07 0 0 268
Ez lemaradt az előbb: http://radikal.ru/F/i034.radikal.ru/0804/6f/1cb0542a8504.jpg.html
Lesznek még képek:)
Előzmény: fodrika (267)
fodrika Creative Commons License 2008.04.07 0 0 267
Újabb képek, ezúttal az Ice Age Balashiha-ban járt: http://radikal.ru/F/i036.radikal.ru/0804/9d/952b34c75114.jpg.html
acibike Creative Commons License 2008.04.06 0 0 266
Sajnos én se tudtam megnézni,nekem se indítja el:(((
fodrika Creative Commons License 2008.04.06 0 0 265
A vesztis videóhoz itt egy másik link is: http://www.vesti.ru/videos?vid=127611&cid=7&doc_type=news&doc_id=173482
Nekem ez sem működik, hátha neked igen:)
Előzmény: acibike (263)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!