Közben a kis Kolosi is meghirdette már a következő szédületes izgalmat, valami star-studded vetélkedőt, ahol megint lehet majd hernyót enni, forgó hengerpaláston átgyalogolni a folyó fölött, és élve eltemetkezni néhány órára. A játékosok nyilván a Szomszédok között megasztárjai és hasonló celebritások. Nagy színész a kis Kolosi, mert hitelesen tudott úgy tenni, mintha büszke lenne erre.
nekem is csak mondták, hogy láttak egy rövid hirdetést a TV2-őn, egy majd induló kvízjátékről, amire lehet jelentkezni.....ennyit tudok (se címet, semmit nem tudok hozzá)
Persze kellenek ilyen játékosok is de a 216 játékos között kell legyen normális hétköznapi ember is. Kell minden adásba "szőke nő", idős ember, macsó, extrém divatot követő játékos és talán normális ember is.
a válogatás színvonaláról sokat mond, hogy milyen kérdésekre kell válaszolni az e-mailes adatlapon (pl. spéci hajviselet, öltözködés, különleges hobbik, szokások, stb...)
Kedves pdia, nem mondtam, sőt nem is gondoltam én, hogy csak szubhumán játékosokat castoltak a műsorba. Csak annyit mondtam, hogy olyanokat még egyszer nem nézek meg. Mondhatnám, hogy a hasbeszélő bábura gondoltam konkrétan, de nem mondom. Választójoggal, lakcímmel rendelkező játékostársaidról beszéltem, és tudom, hogy a topic közönségének nagyobb része ugyanazt gondolja a válogatás színvonaláról, amit én.
Annak a jó pár játékosnak természetesen kiadom. (Hogy mit? Hát azt, amit kikértél, akármi légyen is.) Emlékszem néhány elismerhető figurára, de szerencsére itt van kb. 3 ezer bejegyzés a topic nyitásától mostanáig. Mindannyian emlékszünk, miféle figurák jelentek meg a műsorban, aki pedig mégsem emlékszik, hát itt alább visszaolvashat. Nem is magyarázom tovább.
Az a baj, hogy a 216 játékos nagy részére illik a sértés. Te lehetsz kivétel, meg ismerek is párat, de a nagy részénél a 0 tudás, 0 szellemesség, és jó adag tahóság volt a kritérium. Én valahogy úgy képzeltem el eredetileg, hogy azzal próbálják győzködni egymást a népek a játék feladására, hogy "figyelj, erre ez és ez a válasz, látod, ezt is tudtam" meg még esetleg pluszba mesélni hozzá valami adalékot, hogy tényleg látszódjon, hogy az illető tud. Ehhez képest szinte mindig csak annyi volt, hogy "te hülye vagy, add föl". És ugyebár volt olyan adás, írtam akkor, ahol az összes játékos az összes kérdésre együttvéve kisebb arányban tudott válaszolni, mint ami a véletlen tippelgetés alapján várható. Ez egyszerűen szánalmas, hiszen ugye azt jelenti, hogy kb. senki nem tudta a választ egyetlen kérdésre sem.
Én is előbányásztam a műsorok közül, és a lap tetején volt egy banner. Ott volt a telefonszám 06-91-33-43-44. Jelentkeztem is ,és ott a szövegben 2008 pókerarcáról volt szó.Tehát nem nézőnek keresnek embereket.