Mi lesz ma gyerökök? Lösz hokkejj? Hányan leszünk? Kik jönnek? Akkor hogyan is fognak állni a kapuk? És ha háttal a kapunak, a palánkról mandinerezve, féllábon ellőve, a felsőkapufát eltalálva a kapus hátára pattanva beesik a kapuba a korong, akkor az most gól???
Nem kamuzok! Tényleg vasárnapra készültem, de egyedül nem megyek el Keszthelyre. Amúgy, miután olvastam Gyurka beírását, már elgondolkodtam egy vasárnapi pénzszerzésen is, szóval még alacsonyabb lett a részvételi indexem a "Keszthely kupán". :) Szerda nem, nem akarok egy perc után nyafogni, hogy bánt mindenki...
Ide te puding!!! A nyifi-nyafi neked is megy:) A hétvégi program változott, Fonyódon szombat, Keszthelyen vasárnap délután lesz a jégkarnevál ha az idő engedi. A szombatira tuti megyek ha lesz, a vasárnap még nem biztos.
Egyetértek! Egyébként mióta járunk (7-8 éve biztos), még nem hallottam ennyi siránkozást, meg reklamálást mint mostanában. És mindig a fehérek!!! Hogyisvanez?? Emlékszem, évekig gyengébbek voltunk, soha nem magyaráztunk, pedig mindig kikaptunk, most felzárkóztunk, erre jönnek a kifogások! Ennyi kurvát bakker!?
Felhívnám a figyelmet arra is, hogy aki a legjobban reklamál, h szabálytalankodtunk ellene, ő a legszabálytalanabb legtöbbször. Több nevet is mondhatnék, de nem szardobálást akartam ezzel kezdeményezni, csak javasolnám, h mindenki a saját házatáján sepregessen mielőtt elszabadulnak az indulatok!!!
Én személy szerint kikapcsolódni járnék játszani, nem feszkózni, de ha valaki azt gondolná, h emiatt nem fogok járni, akkor ki kell ábrándítanom. Megyek és odaállok, lehet próbálkozni!
Azért tartom szánalmasnak az egészet, mert a "szabályváltoztatási igények", mint pl. fordítsuk így meg úgy a kaput, meg hogy az alsó kapuvas is legyen gól (egyébként amióta jégkorongozunk, ilyen még SOHA nem volt) csak akkor merültek fel, mikor megléptünk 4-5 góllal... Mi sem ugattunk, hogy nem korrekt az, hogy Bandita mindenféle cucc nélkül állt be a felfordított kapuba, és olyan lövéseket durrogtattak gyomormagasságban, hogy szegény gyerek nem tudott mást tenni, mint félreállni és beengedni a lövést.
Amúgy meg az, hogy hoznak egy kapust - akit szívesen látunk - , az nehogymá a mi gondunk legyen...
Holnaptól 20:45-kor kezdünk, hogy legyen ideje a pályának megfagyni. Nem nagyon irogat senki, mi van máá....! Mindenkinek lefagyott a gépe a nagy hidegben vagy már a balatonon ill. csótón való korizáson jár az eszetek?
Sziasztok! Valamelyikőtök nem jár Szlovéniába? Azért kérdem, mert az internetes jegyelővétel abbamaradt a DivIes jégkorong VBre, viszont a ha lehetne kint -mondjuk Lendván- kapni, akkor szvsz megindulna a jegyturizmus. Mert azért mindemellett Lendva megér egy napot még BPről is.