A gabonakörökhöz való viszonyuk alapján az embereket két csoportba tudom osztani: vannak a szkeptikusok, és vannak, akik hisznek abban, hogy ezek nem ember keze által alkotott dolgok.
Biztos hogy mesterséges eredetű. Teljesen szabályos!
Ráadásul forgalmas helyen van. Tehát nagyon ügyesen kellett az alkotóknak elkészíteni, csak és csakis valamilyen magas technológiai civilizáció alkothatta.
Erős rádiósugárzást is mértem, mivel a telefonom ott Pannont, Vodadonet és T-mobilet is képes volt venni, de különféle egyáb rádiójelek is erősen foghatók voltak (p. Info rádió, Petőfi rádió, Jazzy)...
No footprints were found anywhere in the field, other than those near the dike where Robbert and Ellen had stood the night before. Copyright: Photo: Roy Boschman
Imádom az ilyen okos hozzászólásokat. Ha elolvasod a kép feliratát akkor láthatod, hogy a fotós belement a körbe fotózni (nyilván neki van lábnyoma), hogy te is lásd, a hó eltűnt, nincs felhalmozva a széleken és letaposva sincsen.
Azt szívesen megnézném. Ha egy kicsit megnézted volna a linket, akkor láthatnád, hogy egyetlen lábnyom sem volt a hóban sehol. A havat meg nem letaposták, hanem szimplán eltűnt a körök vonalából.
Értem. Ez a jelenet pedig, gondolom, a werfeni várban volt. A látószögből ítélve. És ott vannak hagyományőrző rendezvények. De én se offolok tovább, mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
Azt ugyan nem tudom, mi köze ennek a gabonához, de véletlenül én is az Eisriesenwelt-ben jártam idén nyáron és élmény volt a jégbarlang a kinti meleghez képest . A legsportosabb nem is a kötélfelvonó volt, hanem a rengeteg falépcső bent a barlangban, jégben, kb mint egy kisebb hegy önmagában is.
Én pölö későnyáron fölmásztam a werfeni EisriesenWelt megbámulására. /A fölvonó került pénzbe, ami 2/3-ig vitt föl./
Kész besszarábia volt a szikla oldalába vágott keskeny ösvény, csúszós-görgös köveken claptatás egetverő magasságokba, csak hogy szeptemberben jeget lássunk. /Megjegyzem, láttunk kívül is.../