Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
A 320-52-720 egy sorozat 3 "tudáskategóriája", egyszerre jelent meg. Egyébként tudásban alig különböznek egymástól, a fő különbség a "B" sorozatnál van, de az is inkább a domborúbb hátlap miatt.
Kezelni ugyanúgy kezelik az sd kártyákat, bár a microt jobban szeretik.
Lehet, hogy ez régen már volt, de nekem most hoztak egy C520-ast, hogy csináljak vele valamit, mert a régi MioMap térképei már használhatatlanok. De lehetne rá Navitelt is tenni, ha menne valahogy.
Hogy lehet a Windows Explorert megnyitni rajta, mert akkor már mindent elindíthatnék.
Segitség kellene, vettem egy Mio c 720 ast kamerásat. de átvertek mert a mio map megnyomása után a gép igo may way ra vált de csak Magyarorsuág térkép jön se4mmi más valamint a Pc hez csatlakoztatva a Pc nem ismeri fel ???? usb vel csatlakoztattam.Rokkant ember vagyok műszakilag nem nagy zseni ha válaszoltok úgy ha lehet én is megértsem válaszolhattok emailben is zengo@itromail.hu köszönöm.
Egy c720-as készülékkel rendelkezek és olyan kérdésem lenne, hogy olyat olvastam hogy a készülék nem tudja kezelni a 2gb-nél nagyobb sd kártyákat. Én 4gb-os vagy nagyobb sd kártyával szeretném bővíteni a készüléket, de nem tudom ezek után hogy kezelné-e egy 4gb-os SDHC kártyában gondolkodok. Aki használja 2gb-osnál nagyobb kártyával és müködik neki az kérem jelezze. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Próbálok akkut cserélni 26959-es régi poszt alapján. Ő azt írja, 5 perc az egész, én kb másfél órája küzdök azzal, hogy szétszedjem a gépet. Már minden oldala kicsorbult, tiszta karc, a körmeim is beszakadtak, de nem jön szét. Mi a trükkje?
A csavart kicsavartam, mielőtt valaki megkérdezi...
Korrigálnék: "HA usbn van, ha nem, akkor sem. Kocsiban igen..." Kocsiban sem...
Akkucsere előtt legalább úgy tuti, h bekapcsolt, de amint elment a gyújtás+, kikapcsolt a készülék is... USB közelében pedig nagy rég nem volt...
Kimértem, a régi akku kapocsfeszültsége 0V, az újat valóban feltöltötte, mert 4,18V van rajta... Amúgy az akku egy utángyártott, de gond nélkül működnie kellene a készülékben... Annyi, hogy a gyári 1320mAh-ás, míg ez már 1400mAh-ás, ami annyit takar, h kicsit nagyobb a kapacitása, azaz többet bírna -ha jól gondolom...
Egy MIO C520 gazdája vagyok, évek óta. Utóbbi időben sajnos hamar lemerült az akkuja -gyújtáslevétel után- majd pedig elértem oda is, hogy ha pillanatra elment a töltése -csak kocsiban töltöttem- egyből kikapcsolt... Ma raktam bele egy új akkut, usbről töltöm, de kb 1 óra után a narancs LED (töltés ugye) helyett a zöld kezdett el égni, miszerint teljesen fel van töltve az akkumulátor... Valójában nem kapcsol be a készülék abszolút... HA usbn van, ha nem, akkor sem. Kocsiban igen...
Lehet nem -csak- az akku adta meg magát, hanem a töltő elektronika is?