Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.24 0 0 149
igen, ha jól tudom az INGvel kapcsolatban állnak.
pár hsz-el lejebb van is egy cikk.
Előzmény: SD1pécs (148)
SD1pécs Creative Commons License 2007.07.24 0 0 148
Könyörgöm, hagyd abba!!!
Nincs itt egy értelmes BH-s, aki válszolni tudna erre a nagyon egyszerű kérdésre?
Előzmény: Waratah (147)
Waratah Creative Commons License 2007.07.23 0 0 147
ja , és aki esetleg válaszol, az nem fair módon jár el, szóval annak ne higyjél:))).
Előzmény: Waratah (146)
Waratah Creative Commons License 2007.07.23 0 0 146

figyelj, ha ismerném az ING-et vagy a Bridge-et úgyse válaszolhatnék, se igent se nemet.

Szóval ötletelek, hogy mit csinálnék, ha olyan kiváncsi lennék, mint te.

Előzmény: SD1pécs (145)
SD1pécs Creative Commons License 2007.07.23 0 0 145
Jézus...
Inkább nem válaszolok jó...
Valaki más?
Előzmény: Waratah (144)
Waratah Creative Commons License 2007.07.23 0 0 144

marha egyszerű, két telefon az egész.

Hívd fel a Bridge-t, és kérdezd neg, milyen ING-s terméket tudnak ajánlani . Aztán megnézed az ING honlapján, hogy lézetik-e.

Aztán még hívd fel az ING ügyfélszolgálatát, és kérdezd meg, hogy valóban közvetít-e nekik a Brige vagy csak valaki át akar verni.

Előzmény: SD1pécs (143)
SD1pécs Creative Commons License 2007.07.23 0 0 143
Persze, tudom, de NEM válaszoltál a kérdésemre.
Tudtommal az ING nem közösködik senkivel. A kérdés tehát az, h változtatott -e ezen az elvén?
Előzmény: Waratah (142)
Waratah Creative Commons License 2007.07.23 0 0 142

A Bridge Hungary többes ügynök, azaz az Union nem zárja ki az INGet.

Ki nyomott kit, az egyrészt kétséges, másrészt a végeredmény szempontjából mindegy.

Előzmény: SD1pécs (141)
SD1pécs Creative Commons License 2007.07.23 0 0 141
"Az ING nagyon régóta próbálkozik azzal, hogy valamelyik mlm-rendszerű közvetítő
céget megnyerje magának, egyelőre csak a BH engedett a nyomásnak. Mivel tényleg
OFF, folyt. köv. esetleg a szaktopikban."

Prof, most még kevésbé értem. Mi az, h engedett a nyomásnak? Pl. Union-t is értékesítenek.
Most akkor van ING vagy nincs?
ZENES Creative Commons License 2007.07.18 0 0 140
A héten egy ismerősöm keresett meg befektetés ügyében az említett cégtől.

Nekem igen szimpatikus volt a dolog és a tanácsadó mondanivalója is.
Kötöttem is vele egy 1 milliós szerződést az Unionnál.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 139
mos 13 nicknevű uriembert viszgálja a pszaf?
és milyen indokkal?
fogyasztók megtévesztése?!
és mit kaphat érte?
Előzmény: Axióma (138)
Axióma Creative Commons License 2007.07.16 0 0 138
Ha valakit erdekel: a pszaf vizsgalodik az ugyben. Ugyhogy aki bedolt a nevezett "szakember" honlapjanak, az gondolja meg, hogy a valos feltetelekkel is kell-e neki a szerzodese.
Előzmény: Axióma (50)
lavie Creative Commons License 2007.06.21 0 0 137

nekem aztán tökmindegy, milyen egyház, ha korrektül dolgoznak. 

Legyenek profik pénzügyekben -ne csak rábeszéléstechnikában-, és kérjenek alacsony jutalékot a biztosítóktól, mert akkor az én biztosításom is olcsóbb lesz:))))

Előzmény: kickie (136)
kickie Creative Commons License 2007.06.21 0 0 136
na de behalt a topic dobjuk fel egy kis szcientológiai témával... találtam egy ilyet az interneten:

http://stop-wise.biz/U-man.html

nem kell végigolvasni a lényeg az első bekezdés vége: Bridge = Scientology speak for "Scientology path".

Egy kis összeesküvéselmélet? valaki :D
adslmester Creative Commons License 2007.05.01 0 0 135
egy kis olvasnivaló:

ing cikk

"2007. március elsején indult a meglévő euró alapú unit-linked biztosítás mintájára egy euró alapú befektetéshez kötött életbiztosítás értékesítése a többes ügynök ("bróker") hálózatban.A biztosító sokat vár a Brokernetből kivált Bridge-től."

köszönjük a bizalmat :-)
kickie Creative Commons License 2007.04.22 0 0 134
talon pro, e-talon, invest, top50 de utóbbi 2-t nem köti senki mert már vannak jobbak illetve már nem aktuális.

Előzmény: adslmester (132)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.21 0 0 133
a Bnet honlapján fenn van

bár vannak nem teljesen "pontos" infók:

"Az EUROSTAR termék azonban lehetővé teszi - a magyar piacon egyedül álló módon-, hogy megtakarítását euróban jegyezze."

ilyen van máshol is, ha jól tudom pont a Bridge-nél is.
Előzmény: adslmester (132)
adslmester Creative Commons License 2007.04.21 0 0 132
"van. HUF és EUR is"

és mi pontosan?én nem hallottam még róla.

"mitől práter és mitől trisanna?"

ezt a 2 terméket azért említettem, hogy példát mondjak olyan termékre, amit csak BH árulhat.

Práter---> közép-hosszú távú megtakarításhoz egy termék az Uniontól
(itt is van eseti befizetésre lehetőség természetsen+ van a "garantált" eseti is)

Trisana---> egyszeri befizetéses termék
Előzmény: kickie (131)
kickie Creative Commons License 2007.04.21 0 0 131
van. HUF és EUR is.

mitől práter és mitől trisanna? azaz miben tud többet szebbet mint az alaptermék?
Előzmény: adslmester (130)
adslmester Creative Commons License 2007.04.21 0 0 130
"hanem a már meglévő termékpalettát vette be a kinálatba"

nem igaz.
Lásd pl.:Unionnál Práter és Trisanna(amelyek exlusive termékek csak mi áruljuk)

Bnetnél van pl.: egyösszegű megtakarítási forma? úgy tudom nem
Nálunk van például...

Nyárig jön még pár termék, akkor visszatérhetünk a minőség,mennyiség kérdésére :-)
Előzmény: kickie (129)
kickie Creative Commons License 2007.04.21 0 0 129
kemény kijelentés biztosra venni valamit már is így az elején, de szívemből kivánom, hogy elérd és igazad legyen.

nekem a lenti leírásokból az tünik ki, hogy a BH nem igazán tudott bármilyen kedvezményt vagy bónuszt kialkudni a biztosítóknál, hanem a már meglévő termékpalettát vette be a kinálatba. Ez egyben meg is magyarázza hogy ezek a cégek miért is nincsenek a BNET kinálatában: csesznek lefaragni a profitjukból a mennyiségért cserébe és így nem illenek be a portfólióba. mint az korábban már szóba került: ki ajánlana olyan konstrukciót ami rosszabb mint a többi? (a Signal is ezért stagnál mostanság - terméket kellene fejleszteni kedves Signal!). Így ezt a logikát követve én nem hiszem, hogy a BH termékpalettája az kiemelkedőbb, vagy egyáltalán jobb lenne a Bnet-nél, még ha elmondásod alapján több partnercéggel is áll kapcsolatba (ami azért gyanus, mert a Palladium megtudja kötni ezeket a biztosításokat is csak nem teszi - hiszen van jobb. Így a BNET holding nem rendelkezik kisebb kinálattal mint a BH, a minőségről nem is beszélve. Sőt...
Előzmény: adslmester (127)
anger Creative Commons License 2007.04.20 0 0 128
erről mondjuk azt hiszem mi feleslegesen tipelgetünk, az idő majd meghozza a választ, ezt nem igazán fogja tudni senki sem befolyásolni.
Előzmény: adslmester (127)
adslmester Creative Commons License 2007.04.19 0 0 127
megvárhatod, deelőre boritékolom neked, hogy nem kapnak nagyobb részt, mint 1% tizede vagy huszada...
a BH-nál ennél BIZTOS, hogy igazságosabb lesz a részvény osztás.Nem mondom, hogy ugyan akkora része lesz annak aki feljut odáig, de tuti, hogy nem 1 ezreléket vagy ehhez hasonló részt kap.
anger Creative Commons License 2007.04.19 0 0 126
szerintem ez most hogy a cég rt v hamarosan az lesz elég gyorsan ki fog derülni... egyelőre azt tudom hogy limitált számú részvény kerül mad szétosztásra, de azt azért nem hiszem hogy a BH-nál amikor bevesznek részvényesnek akkor hirtelen egyenlő részesedésre fog mindenki szert tenni. Cégvezetőségileg ez öngyilkosság lenne, hiszen ha túl sokan vannak döntéshozok, annál nehezebb lesz előrevinni a dolgokat, lásd mindenkori demokráciák működése. Szerintem az átmenetet csak fokozatosan lehet megoldani, hogy azoka az emberek akik sikeresen felhúztak egy csapatot megtanulják a cégvezetés és termékfejlesztés, stb mikéntjét. Az hogy BA-nak nem akartak többet adni eltudom képzelni, és hát így utólag azt is mondom, hogy jogos volt :)
Előzmény: adslmester (125)
adslmester Creative Commons License 2007.04.19 0 0 125
"azt hogy érted hogy nem válik az ember részvényesé 7/-ben? hiszen ha jól tudom a mai napig is ez van mondva, nem hiszem, hogy 2-3000 embert meg lehetne vezetni, ezzel lefejezné a céget a vezetőség. A szakadásnak én inkább más okokat tudok, minthogy nem válsz részvényesé, az infóim szerint inkább BA akart már eleve jogutódlással kiválni vive magával a nevet, a termékeket, a partnereket- holott pont azon a meetingen volt szó az RT-ről és ő már eleve ezért ment oda, hogy kiváljon, és ezért volt az azonali felmondás. (röviden és sarkítva)"

pedig úgy van ahogy mondtam...
egyszerűen nem tudtak megállapodni az RT-vé válásban.
A többi tulaj nem akrta, hogy mások is nagyobb részvénypokettet kapjanak.
Valami olyasmit akartak, hogy az 1%-t akarták felosztani azok között akik 7/2-es lettek, ami nem túl nagy rész.

Ing folyamatos díjas
Előzmény: anger (124)
anger Creative Commons License 2007.04.18 0 0 124
folyamatos forint alapú befektetésekre akkor nincs bónusz ha jól értem?
az ING az folyamatos vagy egyösszegű? csak mert 8000 EUR azért nem egy átlag magyar befektetés/év.

azt hogy érted hogy nem válik az ember részvényesé 7/-ben? hiszen ha jól tudom a mai napig is ez van mondva, nem hiszem, hogy 2-3000 embert meg lehetne vezetni, ezzel lefejezné a céget a vezetőség. A szakadásnak én inkább más okokat tudok, minthogy nem válsz részvényesé, az infóim szerint inkább BA akart már eleve jogutódlással kiválni vive magával a nevet, a termékeket, a partnereket- holott pont azon a meetingen volt szó az RT-ről és ő már eleve ezért ment oda, hogy kiváljon, és ezért volt az azonali felmondás. (röviden és sarkítva)

az osztót már tudjuk, akkor majd várjuk a szorzókat is :)

köszönöm szépen mindenki nevében az idáigi tájékoztatást és várjuk a folytatást!
Előzmény: adslmester (121)
adslmester Creative Commons License 2007.04.18 0 0 123
igen van hiteles és biztosítási üzletág is.
Jövöbeli célok között van az ingatlanos üzletág is.
Előzmény: anger (119)
adslmester Creative Commons License 2007.04.18 0 0 122
igen, ez a táblázat amit beraktál csupán a növekedést mutatja, nem a piaci részesedést.

Pár előadással ezelőtt mutattak egy piaci részsedéses pdf slidot, amit vagy a BAMOSZ vagy vmelyik nyilvántartű csinált (most nem tudom hirtelen) és ott messze az ING a legnagyobb piaci szereplő UL befektetés terén is.
Ha tudom megszerzem neked.
Előzmény: anger (118)
adslmester Creative Commons License 2007.04.18 0 0 121
ING-s befektetéseknél, ami egyébként euro alapú
4200 euro felett 1%
8000 euro felett 2%

továbbá az itt az eseti befizetésekre is van bónusz 1200 euro felett 2%

unionos termékek közül az egyik kifejezetten egyösszegű befektetésként működik
itt is 3csomag van--->400,800 és 1200 ezer Ft befektetés, amihely a biztosító 200,400 és 800 ezer Ft kölcsönkötvényt ad, amire jegybanki alapkamatot számol fel, így a hozam és a kamat különbözet a tied.

aztán a másik unionos terméknél van egy 2. fajta eseti számla a garantált szla, ahol garantált hozamot kapsz.
valamint 1 milla bónuszt kapsz, ha ezen a szlán van pénzed és közben esetleg meghalnál.

hirtelen ezek jutottak eszembe.
Előzmény: anger (116)
adslmester Creative Commons License 2007.04.18 0 0 120
"a Bnet-nél korlátlan 7/ lehetőség van, most is vannak 7/3-asok, a BA meg jól tudom 7/5 volt. 7/2-nél válsz részvényesé."

persze korlátlan az osztó, csak sokra nem mész vele, mert minimális a jutalék növekmény...
nem válsz rényvényessé... ez volt a szakadás egyik oka is.
BA 2006 márciusában volt 7/5-ös utána már nem számolták, mert részvényes lett(de nem azért, mert 7/X-es lett, hanem azért amit bevitt a cégbe pl.:oktatás)

4200-as osztó van.

jutalék tábla nincs most nálam... később leírom.
Előzmény: anger (115)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!