"Az ING nagyon régóta próbálkozik azzal, hogy valamelyik mlm-rendszerű közvetítő céget megnyerje magának, egyelőre csak a BH engedett a nyomásnak. Mivel tényleg OFF, folyt. köv. esetleg a szaktopikban."
Prof, most még kevésbé értem. Mi az, h engedett a nyomásnak? Pl. Union-t is értékesítenek. Most akkor van ING vagy nincs?
Ha valakit erdekel: a pszaf vizsgalodik az ugyben. Ugyhogy aki bedolt a nevezett "szakember" honlapjanak, az gondolja meg, hogy a valos feltetelekkel is kell-e neki a szerzodese.
nekem aztán tökmindegy, milyen egyház, ha korrektül dolgoznak.
Legyenek profik pénzügyekben -ne csak rábeszéléstechnikában-, és kérjenek alacsony jutalékot a biztosítóktól, mert akkor az én biztosításom is olcsóbb lesz:))))
"2007. március elsején indult a meglévő euró alapú unit-linked biztosítás mintájára egy euró alapú befektetéshez kötött életbiztosítás értékesítése a többes ügynök ("bróker") hálózatban.A biztosító sokat vár a Brokernetből kivált Bridge-től."
kemény kijelentés biztosra venni valamit már is így az elején, de szívemből kivánom, hogy elérd és igazad legyen.
nekem a lenti leírásokból az tünik ki, hogy a BH nem igazán tudott bármilyen kedvezményt vagy bónuszt kialkudni a biztosítóknál, hanem a már meglévő termékpalettát vette be a kinálatba. Ez egyben meg is magyarázza hogy ezek a cégek miért is nincsenek a BNET kinálatában: csesznek lefaragni a profitjukból a mennyiségért cserébe és így nem illenek be a portfólióba. mint az korábban már szóba került: ki ajánlana olyan konstrukciót ami rosszabb mint a többi? (a Signal is ezért stagnál mostanság - terméket kellene fejleszteni kedves Signal!). Így ezt a logikát követve én nem hiszem, hogy a BH termékpalettája az kiemelkedőbb, vagy egyáltalán jobb lenne a Bnet-nél, még ha elmondásod alapján több partnercéggel is áll kapcsolatba (ami azért gyanus, mert a Palladium megtudja kötni ezeket a biztosításokat is csak nem teszi - hiszen van jobb. Így a BNET holding nem rendelkezik kisebb kinálattal mint a BH, a minőségről nem is beszélve. Sőt...
megvárhatod, deelőre boritékolom neked, hogy nem kapnak nagyobb részt, mint 1% tizede vagy huszada... a BH-nál ennél BIZTOS, hogy igazságosabb lesz a részvény osztás.Nem mondom, hogy ugyan akkora része lesz annak aki feljut odáig, de tuti, hogy nem 1 ezreléket vagy ehhez hasonló részt kap.
szerintem ez most hogy a cég rt v hamarosan az lesz elég gyorsan ki fog derülni... egyelőre azt tudom hogy limitált számú részvény kerül mad szétosztásra, de azt azért nem hiszem hogy a BH-nál amikor bevesznek részvényesnek akkor hirtelen egyenlő részesedésre fog mindenki szert tenni. Cégvezetőségileg ez öngyilkosság lenne, hiszen ha túl sokan vannak döntéshozok, annál nehezebb lesz előrevinni a dolgokat, lásd mindenkori demokráciák működése. Szerintem az átmenetet csak fokozatosan lehet megoldani, hogy azoka az emberek akik sikeresen felhúztak egy csapatot megtanulják a cégvezetés és termékfejlesztés, stb mikéntjét. Az hogy BA-nak nem akartak többet adni eltudom képzelni, és hát így utólag azt is mondom, hogy jogos volt :)
"azt hogy érted hogy nem válik az ember részvényesé 7/-ben? hiszen ha jól tudom a mai napig is ez van mondva, nem hiszem, hogy 2-3000 embert meg lehetne vezetni, ezzel lefejezné a céget a vezetőség. A szakadásnak én inkább más okokat tudok, minthogy nem válsz részvényesé, az infóim szerint inkább BA akart már eleve jogutódlással kiválni vive magával a nevet, a termékeket, a partnereket- holott pont azon a meetingen volt szó az RT-ről és ő már eleve ezért ment oda, hogy kiváljon, és ezért volt az azonali felmondás. (röviden és sarkítva)"
pedig úgy van ahogy mondtam... egyszerűen nem tudtak megállapodni az RT-vé válásban. A többi tulaj nem akrta, hogy mások is nagyobb részvénypokettet kapjanak. Valami olyasmit akartak, hogy az 1%-t akarták felosztani azok között akik 7/2-es lettek, ami nem túl nagy rész.
folyamatos forint alapú befektetésekre akkor nincs bónusz ha jól értem? az ING az folyamatos vagy egyösszegű? csak mert 8000 EUR azért nem egy átlag magyar befektetés/év.
azt hogy érted hogy nem válik az ember részvényesé 7/-ben? hiszen ha jól tudom a mai napig is ez van mondva, nem hiszem, hogy 2-3000 embert meg lehetne vezetni, ezzel lefejezné a céget a vezetőség. A szakadásnak én inkább más okokat tudok, minthogy nem válsz részvényesé, az infóim szerint inkább BA akart már eleve jogutódlással kiválni vive magával a nevet, a termékeket, a partnereket- holott pont azon a meetingen volt szó az RT-ről és ő már eleve ezért ment oda, hogy kiváljon, és ezért volt az azonali felmondás. (röviden és sarkítva)
az osztót már tudjuk, akkor majd várjuk a szorzókat is :)
köszönöm szépen mindenki nevében az idáigi tájékoztatást és várjuk a folytatást!
igen, ez a táblázat amit beraktál csupán a növekedést mutatja, nem a piaci részesedést.
Pár előadással ezelőtt mutattak egy piaci részsedéses pdf slidot, amit vagy a BAMOSZ vagy vmelyik nyilvántartű csinált (most nem tudom hirtelen) és ott messze az ING a legnagyobb piaci szereplő UL befektetés terén is. Ha tudom megszerzem neked.
ING-s befektetéseknél, ami egyébként euro alapú 4200 euro felett 1% 8000 euro felett 2%
továbbá az itt az eseti befizetésekre is van bónusz 1200 euro felett 2%
unionos termékek közül az egyik kifejezetten egyösszegű befektetésként működik itt is 3csomag van--->400,800 és 1200 ezer Ft befektetés, amihely a biztosító 200,400 és 800 ezer Ft kölcsönkötvényt ad, amire jegybanki alapkamatot számol fel, így a hozam és a kamat különbözet a tied.
aztán a másik unionos terméknél van egy 2. fajta eseti számla a garantált szla, ahol garantált hozamot kapsz. valamint 1 milla bónuszt kapsz, ha ezen a szlán van pénzed és közben esetleg meghalnál.
"a Bnet-nél korlátlan 7/ lehetőség van, most is vannak 7/3-asok, a BA meg jól tudom 7/5 volt. 7/2-nél válsz részvényesé."
persze korlátlan az osztó, csak sokra nem mész vele, mert minimális a jutalék növekmény... nem válsz rényvényessé... ez volt a szakadás egyik oka is. BA 2006 márciusában volt 7/5-ös utána már nem számolták, mert részvényes lett(de nem azért, mert 7/X-es lett, hanem azért amit bevitt a cégbe pl.:oktatás)