Azt olvastam a mai Fejér Megyei Hírlapban, hogy a Plus áruházait eladták. Többszázat vett a Penny, többszázat vett a Spar. Jó lenne tudni, hogy az érdi üzleteket ki vette meg ... gondolom a StopShop-ban csak bérlemény van, de a Tárnoki úti érdekes lehet ...
Azt írja az Érdi Újság, hogy jövőre megnyilik a LIDL üzlet. De sajnos többet nem írt. Tud valaki ennél többet ? Megegyeztek az új arculatban és már sinen van az építési engedélyezés? Más: Jönnek most már a reklámujságok az ALDI nevű cégtől is. Tud róluk valaki valamit? Milyenek, hol van a legközelebbi? Azt hiszem a Cora mellett mintha lenne egy.
CBA ügyben nem. Viszont Ritmus-ügyben igen. Merthogy megvette a Lidl. Gyanítható, hogy ez egyfajta hangsúly-, vagy ha tetszik súlyponteltolódással jár. Tartok tőle, hogy nem a volt CBA lesz a jövőben a legfontosabb és legelső a Lidl tervei között.
Én a plusszba járok,hát nem szeretem de ez van közel: ( Hétvégén a nagybevásárlást a Corában szoktuk megejteni,az nagyon jó,nem olyan mint az Auchan vagy a Tesco
ezek a diszkontizék borzalmasak...sőt szörnyűek...én maradok a Sparnál, ők a legjobbak. Állítólag a Bem téren azért nem történt még semmi, mert még mindig telekvita van, igaz ez???? pedig annyira örülnék neki, ha a borzadály Coop már lehúzná a rolót, mert nagyon irritál. annak még jobban, hogy közel lenne a Spar.
Majd akkor, ha vevöt is talàl magànak. Ahhoz, hogy a 6-os 70-es ut keresztezödése konkurrenciàt jelentsen az Andràssy uti vagy Vàci u-i boltoknak, ahhoz elég jelentös tàrsadalmi vàltozàsok szükségesek.
Mondjuk hatalmas nagy tékozlás a város egyik legértékesebb telkén, akkora területen (mert nemcsak az, hanem a mellette lévő telket is már használhatatlanná teszi) az a kis vacak penny. HB egyik átka, ahogy szokták mondani. :)
Mondjuk a tönkremenetelére én nem tennék hatalmas összegeket, mert tesco, penny, aldi (főleg ez utóbbi 2, mert a tecsóban más üzletek is vannak) hármas, az érdi 6-os lesz az olcsójánosok mekkája. :))))) Vagy :((((
Kösz a válaszokat,tegnap jártam arra, de nem néztem,mindenesetre ha márciusban akarnak nyitni (Index szerint ) , akkor kapkodniuk kell.Azt hiszem a Pennyt tönkre teszik,mert olcsóbbnak tudom.
Nem akarok emiatt egy új topikot nyitni, de az Indexen olvastam egy listát, hogy az ALDI hol fog nyitni boltot a közeli jövőben. Ott szerepel Érd neve is, hogy valahol a 6-os útnál márciusban nyilik egy boltjuk. Tud erről valaki valamit? És ha igaz, akkor az ALDI-ról tud v. ..v-it?
Magam is ott voltam és tényleg élvezetes volt.Ha levezető moderátor nem zárja be talán éjfélig is tartott volna,hiszen a napi aktuálisak még sorra sem kerültek,még sem volt hiány érzése senkinek sem