A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Igen. Nem hinném hogy kevésbé fogja zavarni őket a busz azért mert a 3-as villamos átjut Angyalföldre. Maximum olyan forgatókönyv lehet még hogy a/mire az megvalósul addigra cserélődtek/cserélődnek annyira az ott lakók hogy már nem fognak ellenkezni b/egyszerűen leszarják őket és ott fog járni a busz.
Ha ez tényleg így van, akkor azért felmerül a kérdés, hogy a különjáratokba a BKK mégis milyen alapon pofázik bele? Egy cégnek legyen már azért annyi mozgástere, hogy a nem menetrend szerint közlekedő buszaival azt csinál, amit akar... Bár a suttyóság és a pitiánerség csúcsa mondjuk az, hogy már a magánszemélyeknek is ők akarnak dirigálni.
A villamos cuki, a villamos városkép, meg favázas, meg akármi. Több embert is mozgat meg amúgy a villamos, ez van.
Ez a több ember amúgy hol és mikor érhető tetten? Én szeptemberben gondoltam egyet és elmentem Bengálizni, mert már régen ültem ilyenen; hát alig lézengtek rajta néhányan, azok egy része is csak gyanútlan turista volt, akik azt se tudták, hogy mi van. A villamoson egyébként a vezetőn kívül 2-3 fős személyzet is volt, gondolom nem ingyen, de szerencsére erre azért jut pénz...
Ehhez képest ugyanazon a napon egy önfinanszírozású külvárosi Ikarus találkozón kb telt ház, pedig a sokadik volt már idén és a BKK természetesen semmi említést nem tett róla.
És nyomjátok a mínuszokat, különben nem fizet a Szabó Ervin téri gazdi. Akik szerint a minisztériumokba mindenki tömegközlekedik, de az áruházakba senki, azt örökre el kellene távolítani a közösségi közlekedésnek még a közeléből is hogy még csak véleménye se lehessen róla, nem hogy még beleszóljon, mert lézerjankói szintű kártevő.
Azért épül az agrárminisztérium alá a mélygarázs - amihez az épület nagy részét el kellett bontani - mert olyan sokan járnak a minisztériumokba tömegközlekedéssel. Egyéb hülyeség mára?
A turisták miatt kell annak maradnia, a Citaro K-kat is púposra tömnék még most télen is.
Azért a 16-os családhoz nem tesz hozzá különösebben. Rendezvények idején jól jön sűrítőként, de ennyi. Remélhetőleg a Citaro K-k érkezése lehetővé teszi az elég midit a 16-os családra, így a 216 okafogyottá válik.